Nisam bio od onog puta
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Iz istog smo razloga odbili. Great minds...
Nisam bio od onog puta
Nisam bio od onog puta
Ni brkate, ni plavuša, ni nikoga. Ostao sam sam. 
Jedna je pobjegla da radi u Dubai.
Jedna je pobjegla da radi u Dubai.
Oblije me znoj kad se sjeti one noći u kafiću. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I mene 
Sto se ovih pitara tice daleko najbolja kafana vam je kod Arapa(Mornar)..
Tu se najbolje osjecam,najkulturnija raja.. 
!
Momci, imam jedno pitanje, ne znam gdje da ga postavim, pa ću ovde, valjda neće smetati ..
Ugl nedavno sam postao partner sa YouTubeom, pa da pitam, da li postoji neka caka za prikuplanje pregleda i subskrajbera?
Ugl nedavno sam postao partner sa YouTubeom, pa da pitam, da li postoji neka caka za prikuplanje pregleda i subskrajbera?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
da li rade danas drzavne ove firme, zanima me tacnije radi li elektroprivreda na vilsu ?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kooo te zoroooooom budiiiiiiiiiiiiiii, kada menee nemaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- PrincessKrofna
Za koga ti majka vjencanicu sprema?
Oj al' ovo vrijeme leti, ne mo's ga stici.
Oj al' ovo vrijeme leti, ne mo's ga stici.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Neradni je dan, 1 i 2 januar u citavoj drzavi, morat ces cekati do pon.bodi123 je napisao/la:da li rade danas drzavne ove firme, zanima me tacnije radi li elektroprivreda na vilsu ?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
šta je u bosni i 2.01. neradni dan? e koje ste vi fukarerio_Ferdy88 je napisao/la:Neradni je dan, 1 i 2 januar u citavoj drzavi, morat ces cekati do pon.bodi123 je napisao/la:da li rade danas drzavne ove firme, zanima me tacnije radi li elektroprivreda na vilsu ?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne, mi smo sekularistidubrava je napisao/la:šta je u bosni i 2.01. neradni dan? e koje ste vi fukarerio_Ferdy88 je napisao/la:Neradni je dan, 1 i 2 januar u citavoj drzavi, morat ces cekati do pon.bodi123 je napisao/la:da li rade danas drzavne ove firme, zanima me tacnije radi li elektroprivreda na vilsu ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mi smo **** 
- PrincessKrofna
Legendo, da Bog da ti zena bila i zvala se Sena. 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
Eh to je za kur.tone najblize istini. Sebi nismo dobri, a i drugima smetamo 
Jedva sam cekao da se vratim rutini i citanju. Nova godina me bas izbacila iz takta
Jedva sam cekao da se vratim rutini i citanju. Nova godina me bas izbacila iz takta
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
SK mi je upaljen otkad sam doš'o u kuću, a TV mi nije radio pet godina nikako.
Forza Telemach
Forza Telemach
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, galia95 i 13 gostiju.