Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Chat
Forumaši, sretna Nova! 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ti takve najviše volišBelmin6 je napisao/la:@Jo
Legendo ne znam šta pricaš, to su sve udate žene, majke.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Razvedene mogu proci, u udate ne cackam.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti takve najviše volišBelmin6 je napisao/la:@Jo
Legendo ne znam šta pricaš, to su sve udate žene, majke.
Kod mene okoprilike 4 dana sedmično. Nekad 5, nekad 3, pa se izravna.Belmin6 je napisao/la:Kako to kod vas dvojice idu smjene yebemu ?
Imam vremena za svašta pomalo, ali nisu neke pare.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
ja sam nekoliko mjeseci radio s nekima, koje su imale i po tri braka iza sebe, fino je biloBelmin6 je napisao/la: Razvedene mogu proci, u udate ne cackam.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- theboss_RD07
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
hvala drugJoseMourinho je napisao/la:I od mene sretan rodjendan evolution
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Belmin6 je napisao/la:Razvedene mogu proci, u udate ne cackam.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti takve najviše volišBelmin6 je napisao/la:@Jo
Legendo ne znam šta pricaš, to su sve udate žene, majke.![]()
Počni
Zaručene i udate
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evolution neka je sretan 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Salim se Steph. 
Najsladje je tudje voce.
Najsladje je tudje voce.
NismoNerminovic je napisao/la:jeste se naspavali
Sretna Nova svima koji slave a ovi koji ne slave su bolje prošli od ovih koji slave kako god okreneš
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nadam se da će mi neko pomoći. Pretpostavljam da ne mogu doći do printanih novina od prošlog petka, pa me zanima da li ima neki sajt na kojem mogu vidjeti digitaliziranu verziju tog broja? Ko mi pomogne, osevapit će se.
Tek sam jutros vidio da mi je tekst bio u tom broju, pa se nadam da ima neki digitalizirani arhiv?
Hvala.
Riječ je o novinama Novo vrijeme.
Hvala.
Riječ je o novinama Novo vrijeme.
Zadnja izmjena: High, dana/u 02 jan 2016, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa kojih novina klocu? 
Eto, napisah. Znam ja da ćeš me obradovati.Steph je napisao/la:Pa kojih novina klocu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jooooooooooooooj. I ti za to pišeš.
Pitaj komentatora sa Arene ili mog kolegu K.K. da ti nabave printano izdanje, oni svakako pišu za njih.
Elektronsko izdanje imaš ako platiš godišnje 50 kermi, a čisto sumnjam da njih neko uploada u PDF-u.
Pitaj komentatora sa Arene ili mog kolegu K.K. da ti nabave printano izdanje, oni svakako pišu za njih.
Elektronsko izdanje imaš ako platiš godišnje 50 kermi, a čisto sumnjam da njih neko uploada u PDF-u.
Moju branšu porediš s njihovom. Biži!Steph je napisao/la:Jooooooooooooooj. I ti za to pišeš.![]()
Pitaj komentatora sa Arene ili mog kolegu K.K. da ti nabave printano izdanje, oni svakako pišu za njih.![]()
Pišete za istu 'novinu'.
A mislio sam da si na Faktoru, cc.
Ljetos me zvali na Faktor, a sad ne mogu i da hoću jer imam posla oko lekture i korekture za jednu knjigu. Dobra para.Steph je napisao/la:Pišete za istu 'novinu'.![]()
Vidiš, mogli smo biti skupa u redakciji, pa da te vodim u Alfonso poslije posla. 
Sumnjam da će dugo trajati ta priča, ali vidjet ćemo.Steph je napisao/la:Vidiš, mogli smo biti skupa u redakciji, pa da te vodim u Alfonso poslije posla.
Zadnja izmjena: High, dana/u 02 jan 2016, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 8 gostiju.