Kakva nvotarijaPuma je napisao/la:Ne palim TV zbog smrtnog slucaja, moze li neko napisati da li je bilo promjena na listi kanala HS kablovske ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakva nvotarijaPuma je napisao/la:Ne palim TV zbog smrtnog slucaja, moze li neko napisati da li je bilo promjena na listi kanala HS kablovske ?
ma razlika jedina ti je et sto sa modulom nemas kablova i kanali su ti odma na tv-u en moras na hdmi prebacivat i sl. i graficki ono opcje i pregled programa jer to zavici od "resivera" u tv-uBarcod je napisao/la:Raja neki dan prijavio ovaj Trio Grande paket kod TM pa me interesuje ko vec ima dali uzet modul ili onaj njihov risiver ...nešto mi je modul/kartica bolja što se tice prakticnosti bez kablova itd.
Pitanje ima li ikakve razlike u slici i slicno jedno od drugoga![]()
thx
Puma je napisao/la:Jesu li to izbacili crnogorski SAT yebem im sjeme krvavo ?
Na Telemachu RTVCG sat ima na D3Puma je napisao/la:Nije meni ja TV slabo gledam ali mama je pratila cesto zavicaj prikazivali.
Kaunas je napisao/la:Ima li naznaka kad će SK na Moju Tv
Neki đavo za gledanje filmova koji kod nas nije dostupanfilip13 je napisao/la:moze li mi neko objasniti sta je netflix?
Konkretno u našem slučaju, porez na budale.filip13 je napisao/la:moze li mi neko objasniti sta je netflix?