Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Everton F.C.
joj tekme...
Martinez ili odbranu popravi ili idi.
Martinez ili odbranu popravi ili idi.
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Počelo je...
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/35195533
Ako Naismith ode, bit če mi veoma krivo-jer i kao igrač i kao čovjek mi je drag i kapa dolje za njega, no ako ostavimo sentimente sa strane-8m.funti za 29-godišnjaka su ljepi novci, i iskreno se nadam da će otići za kupovinu netkog dobrog WC golmana-Howard je prošlost!
...i šta nas sve čeka u ovome prelaznome januarskome roku, nekako me strah šta će sve iztunbati se i čudnih obrata biti do kraja januara.
Ali idemo dalje...Totenham next-jadna nam majka sa ovakvom odbranom
COYB

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/35195533
Ako Naismith ode, bit če mi veoma krivo-jer i kao igrač i kao čovjek mi je drag i kapa dolje za njega, no ako ostavimo sentimente sa strane-8m.funti za 29-godišnjaka su ljepi novci, i iskreno se nadam da će otići za kupovinu netkog dobrog WC golmana-Howard je prošlost!

...i šta nas sve čeka u ovome prelaznome januarskome roku, nekako me strah šta će sve iztunbati se i čudnih obrata biti do kraja januara.
Ali idemo dalje...Totenham next-jadna nam majka sa ovakvom odbranom

COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
-
- Kontakt:
Mislim da je i Mirallas na izlaznim vratima, priča se dosta o Monacu. Nadam se nekoj dostojnoj zamjeni na poziciji lijevog krila ili ako ništa nekom back-up napadaču jer će izgorit Romelu.
Ja ne znam šta bi sa onom odbranom iz prve sezone Martineza, i dosta kritika sam na tu temu čuo zadnjih dana a i pročitao.
Ja ne znam šta bi sa onom odbranom iz prve sezone Martineza, i dosta kritika sam na tu temu čuo zadnjih dana a i pročitao.
-
- Kontakt:
Sretna Vam Nova Godina drage kolege sa ovog podforuma.
Da nam se odbrana popravi, Howard nauči hvatat loptu i da nastavimo ofanzivu kakva je i naredne godine.
COYB!
Da nam se odbrana popravi, Howard nauči hvatat loptu i da nastavimo ofanzivu kakva je i naredne godine.
COYB!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Hvala i tebi Nepresvjetli
I ja se pridružujem željama za bolju, hrabriju i prosperitivniju Novu 2016-tu
Da Robles stupi između stativa, da se odbrana uozbilji, neke bubice se iz glave ispraše i da napokon defanzivnog trenera imamo (a gdje to nema?-samo kod nas
)
i da Mrtinez dobije novi par muda pa one koji su van forme malo odmori i da mu igraju spremni a ne "podobni".
I da osvojimo Liga Kup (tz. Micky Maus Cup-što da ne
)
i naravno svim Evertoncima ( naša izvedenica od Evertoniens
) na privatnome planu upsješnu, zdravu i sretnu Novu Godinu želim a ostalim ljubiteljima engleske lige puno zdravlja i veselja te manje uspjeha njihovim timovima,
COYB

I ja se pridružujem željama za bolju, hrabriju i prosperitivniju Novu 2016-tu
Da Robles stupi između stativa, da se odbrana uozbilji, neke bubice se iz glave ispraše i da napokon defanzivnog trenera imamo (a gdje to nema?-samo kod nas

i da Mrtinez dobije novi par muda pa one koji su van forme malo odmori i da mu igraju spremni a ne "podobni".
I da osvojimo Liga Kup (tz. Micky Maus Cup-što da ne

i naravno svim Evertoncima ( naša izvedenica od Evertoniens

COYB
Zadnja izmjena: obi-punk-kenobi, dana/u 31 dec 2015, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Pridružujem se željama.
COYB
COYB
- Stone Island
- Kontakt:
Sve najbolje raja, kao i svim Evertoniansima sirom svijeta a samim tim i nasim miljenicima. Nadam se sa ce u svakom segmentu biti ljepša i uspješnija od prethodnih. Živjeli!
SRETNA NOVA GODINA KARAMELE, PUNO ZDRAVLJA, LJUBAVI, SREĆE!
I NADAJMO SE DA ĆE NAM 2016-ta DONIJETI NEKI TROFEJ !!!
COME ON YOU BLUES!
I NADAJMO SE DA ĆE NAM 2016-ta DONIJETI NEKI TROFEJ !!!
COME ON YOU BLUES!
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
1:1 sa Spursima hmhm, ostaje osjecaj da se moglo do 3 bobe u drugom poluvremenu ali ok sta je tu je. Lukaku dobar borben, Kone isto tako raduje Besicev nastup i zal za onim sutem kad je golman Spursa izvadi ispod precke, uglavnom dobra partija Besica mozda za sekundu previse valja loptu ali hajde.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- Stone Island
- Kontakt:
Vile su nas nosale u pp ali u drugom smo i do pobjede mogli. Možda ni remi nismo zaslužili a mogli se i s 3 boda provuci
. Deluofeu i Besic pravo osvježenje za ekipu kad su usli, promijenili ritam igre ali opet nedovoljno. Bezveze nam prodjose novogodisnji praznici, sve nesto kilavo.

- Stone Island
- Kontakt:
Prvih pola sata me je malo strah bilo, City je puno bolje stajao na terenu ali srecom su se karamele razbudile i krenule na gol kako Bog zapovijeda. Rezultat odlucnije i hrabruje igre su dva gola, doduse jedan opravdano ponisten. Funes Mori odbijanac pokupio poslije kornera i na odmor idemo s 1:0. Uz pametnu i strpljivu igru, nadam se i pobjedi u hendikepu pa da rahatniji idemo na Ettihad.
Final score 2:1 i zasluzeno po meni. Bezze primljen go na kontru ali Lukaku je tu za novo vodstvo. Besic odigrao fantasticno. 2 priznata gola i 2 ponistena ipak ulijevaju nadu za revans.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- Stone Island
- Kontakt:
Moze se X izvuci vrlo lako.
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Koji dobar osjecaj za rodjendan da ti najdrazi tim pobjedi pa makar to bilo ma terminu sa frendovima...osjecaj je kao da ti je netko skinuo tri metra drva sa ledja...sad bih pisao ali mi se ne da...idemo korak po korak:)
Besic malo "kasnio" za njihov gol ali veceras je bio "pure class-boss sound"
I ovo sa povredama - koji kurax!?! Coleman, Bainsey, Lukaku...??? Daj boze da nije nista ozbiljnije od nekog trenutnog problema:(
A sad...
Coyb
Besic malo "kasnio" za njihov gol ali veceras je bio "pure class-boss sound"
I ovo sa povredama - koji kurax!?! Coleman, Bainsey, Lukaku...??? Daj boze da nije nista ozbiljnije od nekog trenutnog problema:(
A sad...
Coyb
-
- Kontakt:
Obi prije svega sretan rodjendan i sve najbolje!!
Što se tiče tekme odavno bolje nismo odigrali, sigurno nazad, u napadu protočno i direktno. Oduševljen sam utakmicom a Bešićem još više. Odličan rezultat za drugu tekmu i očekuje se neko Merseyside Finale.
Što se tiče tekme odavno bolje nismo odigrali, sigurno nazad, u napadu protočno i direktno. Oduševljen sam utakmicom a Bešićem još više. Odličan rezultat za drugu tekmu i očekuje se neko Merseyside Finale.
Sretno Obi!
Dobra tekma, ono što je falilo na prethodnim tekmama, ta sigurnost u odbrani, sad smo je imali. City kvalitetna ekipa, dosta igrača poteza, ali opet bez ijedne prilike osim gola. Bešić jako dobar, Funes Mori također. Ostali standardne partije pružaku. Na Etihadu vazda dobre tekme, povoljne po Everton, nadam se i sad dobro rezultatu i finalu. COYB
Dobra tekma, ono što je falilo na prethodnim tekmama, ta sigurnost u odbrani, sad smo je imali. City kvalitetna ekipa, dosta igrača poteza, ali opet bez ijedne prilike osim gola. Bešić jako dobar, Funes Mori također. Ostali standardne partije pružaku. Na Etihadu vazda dobre tekme, povoljne po Everton, nadam se i sad dobro rezultatu i finalu. COYB
- Stone Island
- Kontakt:
Sretan rođendan drug ! Sve najbolje, od zdravlja, srece, para itd.
-
- Kontakt:
Seamus Coleman to miss a month with a calf injury.
Priča se da dovodimo Sam Byram-a iz Leeds-a. Kvalitetan desni bek
Priča se da dovodimo Sam Byram-a iz Leeds-a. Kvalitetan desni bek
- Stone Island
- Kontakt:
Dosta klubova iz Premiershipa je zainteresovano za tog Byrama. Red bi bio da je u pitanju kvalitet.
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Veliko hvala na cestitkama
Idemo dalje brate dragi-to je takav klub a i takav tim imamo
Ehhh *ebi ga znao sam da je nesto hebeno cim je Seamus izasao sa onolikom hrpom "Librese tri kapi sa krilcma" na nogama
. Volio bih da se vrati puno prije neovisno o pojacanju mogucem u vidu Byram-a . Obozavam fightere kao on, Mume, Naismith...
Bod ili tri do kraja u svakoj!!!
Hheeebiiga...rodjendan mi i imam "pravo" na ovoliko smajlija po postu, zar ne?
COYB

Idemo dalje brate dragi-to je takav klub a i takav tim imamo

Ehhh *ebi ga znao sam da je nesto hebeno cim je Seamus izasao sa onolikom hrpom "Librese tri kapi sa krilcma" na nogama

Bod ili tri do kraja u svakoj!!!

Hheeebiiga...rodjendan mi i imam "pravo" na ovoliko smajlija po postu, zar ne?

COYB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.