A jest i ja sad pregledah. I onda upalim TV i vidim da imaju SKovi. Nemam pojma zbog čega su ih lafo izbrisali sa spiskaarelinho je napisao/la:Bili su na onoj listi na zvanicnoj stranici. Sad opet pogledam i vidim da ih nema. Vidjet cemo u narednom periodu sta ce biti.rambo16 je napisao/la:Ma imaju SKovi i dalje. Kakve njihove liste...
Sport i TV
Re: Sport i TV
A.F.C. Bournemouth!
A iz kojeg si ti grada ? Kod mene jos nisu ubacili SK-ove.rambo16 je napisao/la:A jest i ja sad pregledah. I onda upalim TV i vidim da imaju SKovi. Nemam pojma zbog čega su ih lafo izbrisali sa spiskaarelinho je napisao/la:Bili su na onoj listi na zvanicnoj stranici. Sad opet pogledam i vidim da ih nema. Vidjet cemo u narednom periodu sta ce biti.rambo16 je napisao/la:Ma imaju SKovi i dalje. Kakve njihove liste...

Kakanj. A ubacili su ih davno. Vjerovatno do 15og treba biti završeno svearelinho je napisao/la: A iz kojeg si ti grada ? Kod mene jos nisu ubacili SK-ove.![]()
A.F.C. Bournemouth!
Evo ga stigli mi sport klubovi i to u HD formatu,ali sam ostao bez arena. Znaci istekao im je ugovor sa arenama. Sad moram vidjeti neku alternativu da prikljucim da imam i arene. Mozda najeftiniji paket moje tv da uzmem,ali vidjet cu to jos.
stigo SK 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Raja neki dan prijavio ovaj Trio Grande paket kod TM pa me interesuje ko vec ima dali uzet modul ili onaj njihov risiver ...nešto mi je modul/kartica bolja što se tice prakticnosti bez kablova itd.
Pitanje ima li ikakve razlike u slici i slicno jedno od drugoga
thx
Pitanje ima li ikakve razlike u slici i slicno jedno od drugoga

thx
Arsenal All The Way !
Ako imas adsl od telekoma uzmes samo moja web tv to ti 1 KM i imas na kompuarelinho je napisao/la:Evo ga stigli mi sport klubovi i to u HD formatu,ali sam ostao bez arena. Znaci istekao im je ugovor sa arenama. Sad moram vidjeti neku alternativu da prikljucim da imam i arene. Mozda najeftiniji paket moje tv da uzmem,ali vidjet cu to jos.

Bio mi hs-ov kid paket. Posto je sad telemach uzeo taj mi je njihov paket samo ne znam koji gdje mi je ukljucen i net. Pa bih uzeo samo onu basic moju tv oko 23 KM se placa.Ramsey16 je napisao/la:Ako imas adsl od telekoma uzmes samo moja web tv to ti 1 KM i imas na kompuarelinho je napisao/la:Evo ga stigli mi sport klubovi i to u HD formatu,ali sam ostao bez arena. Znaci istekao im je ugovor sa arenama. Sad moram vidjeti neku alternativu da prikljucim da imam i arene. Mozda najeftiniji paket moje tv da uzmem,ali vidjet cu to jos.
Samo mi treba informacija da li ima u bh telekomu uzeti hd paket gdje dodju arene u hd formatu ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Uvedeni SK kanali na hs-u 
Preskenirajte ili ručno nadjite imate frekrvencije na sajtu

Preskenirajte ili ručno nadjite imate frekrvencije na sajtu

i na BHB su zamijenili Arene sa SK
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Naravno. Mislim 4KM + PDV. 10 kanala (BHT, AJB, Face, 4 Arene...).arelinho je napisao/la:Samo mi treba informacija da li ima u bh telekomu uzeti hd paket gdje dodju arene u hd formatu ?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- JoseMourinho
- Kontakt:
eno tek sad vidjoh izbacio je i HS novi cjenovnik tj. cjenovnik telemacha znaci njihovi sad paketi su u ponudi samo 

Na BHB izbacili Arene a ubacili su SK. Na analognoj su 1,2,3 Srbija a na digitalnom 1 Srbija a 2 i 3 Hrvatska, ništa gluplje nisu mogli napraviti. Ove retarde od komentatora ja ne mogu slušati.
Forza Milan!
Pa nastimaj sebi na tv-u da ti komentator bude Srpski. I ja sam sebi nastimao jucer kad su mi se pojavili SK-oviMaestro21 je napisao/la:Na BHB izbacili Arene a ubacili su SK. Na analognoj su 1,2,3 Srbija a na digitalnom 1 Srbija a 2 i 3 Hrvatska, ništa gluplje nisu mogli napraviti. Ove retarde od komentatora ja ne mogu slušati.

- JoseMourinho
- Kontakt:
Audio opcija i biras jezik, nadji na daljinskom tipku tim opciju 

Pa imas one opcije tv-a kad pretrazujes kanale i to. Eh tu ides audio opcije oko zvuka i to. Vidjeces nesto za audio pise primarni jezik i stavis Srpski i bice ti komentatori ok. Tako ti je isto da ti za Eurosport budu Srprski komentatori.Maestro21 je napisao/la:De brate reci kako, živ bio

MenuMaestro21 je napisao/la:Hvala, naštimao sam 2 ali na 3 neće

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015