A šta sam to ja napisao, pobogu?
@ Bilal
Ne mora značiti, možda će taj drugi napadač(pošto će vjerovatno Aguerro napustiti) koji bude igrao sa njim u tandemu.

sorry moja greskaMonolog je napisao/la:@ Cema
A šta sam to ja napisao, pobogu?
@ Bilal
Ne mora značiti, možda će taj drugi napadač(pošto će vjerovatno Aguerro napustiti) koji bude igrao sa njim u tandemu.
Ma vala da bog sacuva!!!Principatus je napisao/la:U ovom interview za t-online, prije nekoliko dana je Misimovic pojasnio: "Ja ostajem."
Dakle zbog toga ocekivam, da su ove ostale vijesti patke kojim nase novine neumorno pokusavaju popuniti pauzu.
http://bundesliga.t-online.de/misimovic ... 7176/index
ammarc je napisao/la:Atletico Madrid After Wolfsburg Playmaker Zvjezdan Misimovic
The Bosnian international has apparently attracted the interest of Atletico Madrid...
Primera Division outfit Atletico Madrid are closely monitoring highly rated playmaker Zvjezdan Misimovic of Bundesliga side Wolfsburg, if a report in Bild is to be believed.
The Rojiblancos are keen to add a creative midfielder to their squad this summer and head coach Quique Sanchez Flores supposedly sees Misimovic as the perfect addition to his squad.
The Bosnian international joined Wolfsburg from Nuernberg in the summer of 2008 and has developed into one of the star players at the Wolfe ever since.
Misimovic has so far made 64 Bundesliga appearances for Wolfsburg, scoring 17 goals in the process. His strong performances haven't gone unnoticed elsewhere and several clubs are keeping tabs on the 27-year-old.
Aside from Atletico Madrid, German Champions League hopefuls Schalke are also keen to add Misimovic to their squad this summer.
Kad je mogao "brzonogi" Riquelme moze i Miske.KONGO je napisao/la:Ne znam ovaj Atletico izgleda opasno zeli Misketa !
Kako javljaju njemački mediji, Flores je, nakon što je riješio svoj status u Atleticu, kao prvo na listi želja pojačanja za narednu sezonu istakao dovođenje Zvjezdana Misimovića.
U Spaniji se igra brz fudbal, ne znam koliko bi Miske tamo mogao. U Bundesligi je navikao, mozda je najbolje da tu i ostane. Ipak, on najbolje znasta ce uraditi !
kakva brzina u Primeri je najvaznija tehnika Miske je ima Brzina se trazi u EPLKONGO je napisao/la:Ne znam ovaj Atletico izgleda opasno zeli Misketa !
Kako javljaju njemački mediji, Flores je, nakon što je riješio svoj status u Atleticu, kao prvo na listi želja pojačanja za narednu sezonu istakao dovođenje Zvjezdana Misimovića.
U Spaniji se igra brz fudbal, ne znam koliko bi Miske tamo mogao. U Bundesligi je navikao, mozda je najbolje da tu i ostane. Ipak, on najbolje znasta ce uraditi !
Brzina je uvijek prednost, ali dobro bi to bilo za Misketa, ipak brzina nije presudna u Spaniji.KONGO je napisao/la:Hocete reci da brzina ne treba u Spaniji, i da Miske spor i ljen kakav jeste moze voditi igru protiv Reala,Barce,Valencije i ostalih ?
Zaista ne mogu vise, ugodna noc
Zidane, Xavi... nisu ni oni bas brzi trkaci, ali imaju mozak i brze pokrete. Isto kao Miske. Atletico je pravi klub za njega, mislim da bi se dobro uklopio u njihovu igru. Ali imam osjecaj da se Zvjezdanu ne ide iz Njemacke....KONGO je napisao/la:Hocete reci da brzina ne treba u Spaniji, i da Miske spor i ljen kakav jeste moze voditi igru protiv Reala,Barce,Valencije i ostalih ?
Zaista ne mogu vise, ugodna noc
Ma naci ce se vec neko ko ce ga hraniti loptama.Neutral je napisao/la:A Džeko without Misimović is not a real Džeko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.