FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 30 dec 2015, 15:28

@chwilla
Ma ne mislim ja na neka zvucna imena.. Takva ne ocekujem i takva imena najcesce i razocaraju ali siguran sam da ima igraca koji su bili standardni u svojim klubovima i koji su kvalitetno odradjivali svoj posao..

@pile
Mene to "mozda" zeza al sacekacemo pa cemo suditi.. Ovo je neko moje trenutno razmisljanje na osnovu dosadasnjih desavanja..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 dec 2015, 15:33

pa ko god ti je standardan i stadardno dobar gleda da bježi. ako ne može gdje se igra bolje, bar u aziju gdje će više zaraditi. nažalost to je realnost i biće tako dok god cijela liga i država ne napreduju.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 dec 2015, 15:43

Hadzijalagic je napisao/la:@chwilla
Ma ne mislim ja na neka zvucna imena.. Takva ne ocekujem i takva imena najcesce i razocaraju ali siguran sam da ima igraca koji su bili standardni u svojim klubovima i koji su kvalitetno odradjivali svoj posao..

@pile
Mene to "mozda" zeza al sacekacemo pa cemo suditi.. Ovo je neko moje trenutno razmisljanje na osnovu dosadasnjih desavanja..
Malo ne gledamo neke druge stvari koje gledaju treneri oni vole skolovane igrace koji tacno znaju sta rade koja im je uloga na terenu. Vremena za spremiti se i donekle uigrati ima sasvim dovoljno. Nije rijedak slucaj da neki igraci iz druge hrvatske lige tipa Crnov kod nas budu zvijezde evo i kod nas Blagojevic klasican srbijanski drugoligas a jedan od boljih igraca u ekipi. Ovi su prosli dobre skole imaju iskustvo igranja u najjacim ligama kod njih pa i internacionalnog iskustva, trener ih je pogledao sve i jednog uklapaju se u njegovu viziju. Bice svakako vremena za neki sud a onda je lako i na ljeto nadogratiti tim nekim recimo dobrim napadacem ili sta ja znam gdje se vec ukaze potreba...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 30 dec 2015, 15:46

Sta bi sa onim Mirzom? Onaj Svedjanin?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 30 dec 2015, 15:53

AsharaK je napisao/la:Sta bi sa onim Mirzom? Onaj Svedjanin?
neda Chwilla svedanima u Želju :D :D :D :D :lol: :twisted: :twisted: :beba: :beba:

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 30 dec 2015, 15:58

AsharaK je napisao/la:Sta bi sa onim Mirzom? Onaj Svedjanin?
Uslov je da donese halve pa moze igrati.. :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sigfried
Kontakt:

Post Postao/la sigfried » 30 dec 2015, 16:29

Ne treba okolisati s pricama kao pregovaramo ali nije bitno ako ne dode i tako te price. Nije smak svijeta ako nisi u stanju nekog dovesti. Ibricic je zavrsena prica i sigurno nece doci. Bekric isto tako. Sto se tice ovih nekih mladih reprezentativaca jedino ako im se ne isplate pare koji im duguju klubovi moglo bi se nesto uraditi i dovesti ih. Isto tako ima jos do 11. januara i tu ce biti jasnije koliko uprava (ne)sposobna da uradi bilo sta kvalitetno, ali bas kvalitetno. A dovesti jos 10 Hodzurdi je vrlo lako i ako od njih bude hajra dobro jeste, ali to nije dugorocno i nije nesto sto znaci da ce klub biti sve bolji. Isto tako kad dovedes kvalitetnog igraca nije garancija da ce valjati, ali to je prepiltko da se na taj nacin gleda na fudbal. Onda nijedan klub ne bi dovodio igrace.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 dec 2015, 16:37

Odade se @sigfried sa Hodžurdom :) hahahahahahahahha

sigfried
Kontakt:

Post Postao/la sigfried » 30 dec 2015, 16:39

zaboljisportuBiH je napisao/la:Odade se @sigfried sa Hodžurdom :) hahahahahahahahha
Sta sam se odao? Nadovezao sam se na pricu forumasa iznad koji su pisali kako je Joco promasaj kao pojacanje, a Hodzurda kao anonimus se pokazao kao dobar igrac i njega uzeo kao primjer.A Hodzurdi je bilo vise tipa Ditta, Livaja itd... Ako nije problem da pratis sta drugi pisu, bilo bi lijepo prije nego repliciras.Bitno je da ti napises nesto i nasmijes se.
Zadnja izmjena: sigfried, dana/u 30 dec 2015, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 30 dec 2015, 16:40

zaboljisportuBiH je napisao/la:Odade se @sigfried sa Hodžurdom :) hahahahahahahahha
Ne mogu oni njega banovati, koliko on profila moze napraviti. Kako je krenuo, istrošit će sve moguće nickove svijeta..
Ajzea je forumaš godine !

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 30 dec 2015, 16:42

Psajdak je napisao/la:
Ne mogu oni njega banovati, koliko on profila moze napraviti. Kako je krenuo, istrošit će sve moguće nickove svijeta..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post je postao/la sigfried, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 dec 2015, 16:47

Ako je @sigfried onaj što mislimo da jeste onda poprilično mijenja ploču. Jer je dotični prije 10 dana govorio kako od pojačanja nema ništa, kako nećemo naći bolje od Kokota, kako glupo mijenjati ekipu na pola sezone (iako je po istoj pljuvao konstantno) a sad aktivno raspravlja o pojačanjima.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 30 dec 2015, 16:51

Psajdak je napisao/la:
I tebe isto ne mogu banovati koliko ih ti možeš napraviti :D Samo nam tvoji profili ne smetaju :P
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 30 dec 2015, 16:54

ChWilla je napisao/la:da je svako ko je prošao imao milju platu, puno bi bilo.
U nečemu su prvaci svemira...
Cca 35 igrača dovedeno, 6,7ih igra,dva prodali...I sve u dvije godine.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 30 dec 2015, 17:29

sigfried je napisao/la:Ne treba okolisati s pricama kao pregovaramo ali nije bitno ako ne dode i tako te price. Nije smak svijeta ako nisi u stanju nekog dovesti. Ibricic je zavrsena prica i sigurno nece doci. Bekric isto tako. Sto se tice ovih nekih mladih reprezentativaca jedino ako im se ne isplate pare koji im duguju klubovi moglo bi se nesto uraditi i dovesti ih. Isto tako ima jos do 11. januara i tu ce biti jasnije koliko uprava (ne)sposobna da uradi bilo sta kvalitetno, ali bas kvalitetno. A dovesti jos 10 Hodzurdi je vrlo lako i ako od njih bude hajra dobro jeste, ali to nije dugorocno i nije nesto sto znaci da ce klub biti sve bolji. Isto tako kad dovedes kvalitetnog igraca nije garancija da ce valjati, ali to je prepiltko da se na taj nacin gleda na fudbal. Onda nijedan klub ne bi dovodio igrace.
Buraz, promijeni malo način pisanja da ne budeš toliko ofiran svaki put. :crazy:

sigfried
Kontakt:

Post Postao/la sigfried » 30 dec 2015, 18:19

Ne znam sta njih spominjete oni su aktuelni prvaci drzave da su ne znam sta fulili. Daj da mi osvojimo opet titulu da ne cekamo Amara, pa nek bude krah transfer politike...

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 30 dec 2015, 18:24

Znaci ipak nista od Ibricica...bravo upravo...
Plavo proljece! 1921

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 30 dec 2015, 18:30

HenryLloyd je napisao/la:Znaci ipak nista od Ibricica...bravo upravo...
Odakle ti informacija da nece biti ništa od Ibricica ? Nisam ni ja upucen u to hoce li doci ili nece ali bar ne iznosim dezinformacije. Ako dođe dobrodošao ako ne, nikom ništa..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u 30 dec 2015, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 30 dec 2015, 18:31

HenryLloyd je napisao/la:Znaci ipak nista od Ibricica...bravo upravo...
Otkuda to nije jos gotovo to pojedini aldini i ribari izvaljulju
51%--------49%

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 30 dec 2015, 18:37

Zeka brate, znam ali sve mi ovo nesto predugo traje...
Ja trenutno ne vjerujem u njegov dolazak, kratko i jasno.
Plavo proljece! 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.