Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Ramsey16
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Ramsey16 » 30 dec 2015, 17:56

BigBigBang je napisao/la:Cuj fazon je dovesti bilo sta bolje od Flaminija i Artete hahah pa ne igramo bosansku premijer ligu za iskorak i napredak treba da bude referenca klasa igraca a ne to da je bolji od dva stara trabanta...

Onaj AGB je naveo primjer Koscielnog i Squilacija, pa Squilaci je upravo igrac ala Elneny mislim to je ta tipa, polovnjak iz neke malo bolje ekipe koji vec zagazio u godined dok je Elneny mladi polovnjak spreman za uhljebljenje. Klasika voajerova dovedi jeftinog polovnjaka koje nijedne vrhunska ekipa ne bi dovela ni da ispadne u Championship.
Pa jel bolje da ovaj igra nego Flamini kako god, valjda ce skontati sta bolje da kupi do kraja januara.
Nije da sam sretan dolaskom ovog lika ali nisam nesto ni razocaran :D mozda bude nesto od njeg ko ce ga znati :D

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 30 dec 2015, 18:02

Nije momak vidio Emiratesa a ovdje je već ispljuvan...
Tema Arsenala :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Pld W D L
38 26 12 0

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 30 dec 2015, 18:04

Sta ces kad BBB i Seaman na sve negativno gledaju. Neka drze ravnotezu pozitvnog i negativnog gledanja na stvari i situacije :D :D

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 30 dec 2015, 18:07

sigurno će donijeti potrebnu fizičku snagu u sredini :rol: možda ako bude jahao na devi ganjajući loptu :lol:

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 30 dec 2015, 18:08

Seaman je napisao/la:sigurno će donijeti potrebnu fizičku snagu u sredini :rol: možda ako bude jahao na devi ganjajući loptu :lol:
:lol: :tokralju:

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 30 dec 2015, 18:09

Gasi forum. :rol:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 30 dec 2015, 18:10

Grohotom se smijem
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 dec 2015, 18:23

Ramsey16 je napisao/la:Sta ces kad BBB i Seaman na sve negativno gledaju. Neka drze ravnotezu pozitvnog i negativnog gledanja na stvari i situacije :D :D
sta sad treba da skacem od srece jer ce doci neki elneny za 5 miliona funti? :lol:

ja pozitivno gledam samo kad dodje klasa kao Cech, Ozil, Alexis na ove polovnjake nikad ne mogu tako gledati kao vi koji sanjate da ce oni ispasti neke jeftine klase koje je samo voajer prepoznao da bi kasnije se falili kako je voajer genije doveo jeftino klasu iako to nije uradio jos od one generacije nepobjedivih (naravno neki se nece sloziti pa cemi ko svjetsku klasu predstaviti Koscielnog i Coqelina). Nama za titulu trebaju top dokazani igraci a ne nekakvi balvani, zasto je Arsenal evropsko smetljiste polovnjaka, svakom fudbalskom karinasu je san da zaigra za Arsenal jer je to jedini veliki klub dje ce takvi balvani imati astronomske milionske plate. Kad skontas da je onaj konj Arteta sa 0 (NULA) nastupa za reprezentaciju napravio bolju karijeru klupsku od onoga Marcosa SEnne koji je sa istom osvojio evropsko prvenstvo kao jedan od igraca sa minutazom na tom prvensvu i da je zaradio 5 puta vise love od njega.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 30 dec 2015, 18:24

Seaman je oduvijek bio opcinjen kozojebima - arapskim ili hercegovackim (na temi o Dinamu) - nebitno, a Wanyamin penis mu neki dan nije izlazio iz usta dok je likovao nad porazom lidera Premiershipa kod Svetaca.

Hronicna neyebica je opasna stvar. :(

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 dec 2015, 19:01

Bas moras biti ogranicen kad se sto puta ponovi da nece niko bez neke sulude cijene 30+ miliona da pusti top zadnjeg veznog iz svog kluba i ti to znas i opet kazes ne mogu pozitivno gledat na dovodjenje polovnjaka u klub. Pa sta je bio Krychowiak npr. prije dolaska u Sevillu? Sta da se prije nego sto je presao tamo spomenulo njegovo dovodjenje u Arsenal ti bi reko koji cu qrc svrsavat na polovnjake a kasnije kad bi lik dobro igrao ti bi pojeo svoja ****.. Haj haj naviko si da ih jedes samo nastavi..

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 30 dec 2015, 19:06

Squillaci je doveden iz Monaca i Seville (Francuz iz Monaca i Seville...hm, ko se jos uklapa u taj profil?) zbog glupog Vermaelena i njegovih ozljeda. Trebao biti back-up kad je Gallas otisao no ispalo je da gori stoper nije bio ni onaj Silvestre. Naizgled rezonska stop-gap opcija, a ovamo masivni propust. A tu bi sezonu prekucali ligu sa Sambom ili Cahillom, yebote, bili smo u utrci za titulu i dok je Chamakh pola godine mijenjao Van Persieja.

Evo one statistike o kojoj sam govorio:

slika

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 dec 2015, 19:39

slika

Dakle, statisticko poredjenje Koscielnog sa Boatengom, Ramosom, Silovim i Godinom. Definitivno pokazuju da je Kosicelny njihov rang. To, i zelja Reala da ga kupe, dosta da pokazu da je Kos trenutno JEDAN od najboljih(jer znam da ce doci pojedini da me uvjere kako sam rekao da je bolji od Neste) stopera na svijetu.

O Le Coqu je suvisno i pricati. Prvo je bio bezveze, par utakmica srece, pa je onda postao dobar, ali samo zato sto ga poredimo sa Artetom/Flaminijem.
Celik!3,2,2.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 30 dec 2015, 19:43

Artetitis je napisao/la:Seaman je oduvijek bio opcinjen kozojebima - arapskim ili hercegovackim (na temi o Dinamu) - nebitno, a Wanyamin penis mu neki dan nije izlazio iz usta dok je likovao nad porazom lidera Premiershipa kod Svetaca.

bolje odgovori na moju istinu koju vidi svako normalan,jedino voajerove pudlice nevide,možda tebe rit svrbi jer te francuski voajer ne trkne u nju :lol:

QUARTERBACK je napisao/la:Bas moras biti ogranicen kad se sto puta ponovi da nece niko bez neke sulude cijene 30+ miliona da pusti top zadnjeg veznog iz svog kluba i ti to znas i opet kazes ne mogu pozitivno gledat na dovodjenje polovnjaka u klub. Pa sta je bio Krychowiak npr. prije dolaska u Sevillu? Sta da se prije nego sto je presao tamo spomenulo njegovo dovodjenje u Arsenal ti bi reko koji cu qrc svrsavat na polovnjake a kasnije kad bi lik dobro igrao ti bi pojeo svoja ****.. Haj haj naviko si da ih jedes samo nastavi..

čudno kako veliki lovac na talente nije vidio poljaka u reimsu te ga doveo za 6 milijuna,ili jednog kondogbiju u lensu :lol: ili da krenem govoriti o matuidiju kad je igrao u saint etienneu i kad je spodobi teško bilo platiti 5 milki :kafa: na kraju sezone kad se ne osvoji liga, će voajeroljupci reći da je trebalo wc dmf-a dovesti :tokralju:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 30 dec 2015, 19:52

Artetitis je napisao/la:Seaman je oduvijek bio opcinjen kozojebima - arapskim ili hercegovackim (na temi o Dinamu) - nebitno, a Wanyamin penis mu neki dan nije izlazio iz usta dok je likovao nad porazom lidera Premiershipa kod Svetaca.

:rol: :tokralju:

Da li bi ovaj zadovoljio potrebe dvojca ?
slika
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 30 dec 2015, 19:57, ukupno mijenjano 4 puta.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 30 dec 2015, 19:53

AllGunsBlazing je napisao/la:slika

Dakle, statisticko poredjenje Koscielnog sa Boatengom, Ramosom, Silovim i Godinom. Definitivno pokazuju da je Kosicelny njihov rang. To, i zelja Reala da ga kupe, dosta da pokazu da je Kos trenutno JEDAN od najboljih(jer znam da ce doci pojedini da me uvjere kako sam rekao da je bolji od Neste) stopera na svijetu.

O Le Coqu je suvisno i pricati. Prvo je bio bezveze, par utakmica srece, pa je onda postao dobar, ali samo zato sto ga poredimo sa Artetom/Flaminijem.

možda u glavama vas voajeroljubaca,po vašim statistikama je i ospina bio wc golman i nije bilo potrebe Cecha dovoditi :kafa: strašan je taj koščelni,protiv southamptona je isto bio igračina,kao i protiv citya kad je mali miš ispao,tu su samo zadnje 2 tekme gdje je nastupao da ne stavim još hrpu kikseva precijenjenog stoperčića :lol: za kokelina ću ponoviti od prije nekoliko dana šta sam napisao

čudno niti krychowiak,niti carvalho,niti wanyama,niti još bar 10 igrača na toj poziciji nebi bili pojačanja jer bi prvo bacili ove ž klase na klupu a nakon toga i kokelinu se bi smiješila klupa,to me sve podsjeća kako su voajeroljupci bacali malog na ospinu kao neku veliku klasu,isto tako i na ovog kokelina jer su ostali na tog poziciji teži odron pa on ispada u očima voajerovih pudlica kao neka klasa,a zapravo da dođe prava klasa,došli bi do situacije da kokelin ljubi klupu kao što ju ljubi ospina koji je prije nekog vremena bio vrhunski golman u očima voajeroljubaca :rol: isto vrijedi i za nosatu bukvu u napadu

a te svoje statistike si objesite na rit i mašite s njima :rol: po vašim statistikama je Arsenal prvak svemira,samo u stvarnosti je tuga i jad koja preko 10 godina nije vidjela titulu,a da o neuspjesima u europi ne govorim

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 dec 2015, 19:54

QUARTERBACK je napisao/la:Bas moras biti ogranicen kad se sto puta ponovi da nece niko bez neke sulude cijene 30+ miliona da pusti top zadnjeg veznog iz svog kluba i ti to znas i opet kazes ne mogu pozitivno gledat na dovodjenje polovnjaka u klub. Pa sta je bio Krychowiak npr. prije dolaska u Sevillu? Sta da se prije nego sto je presao tamo spomenulo njegovo dovodjenje u Arsenal ti bi reko koji cu qrc svrsavat na polovnjake a kasnije kad bi lik dobro igrao ti bi pojeo svoja ****.. Haj haj naviko si da ih jedes samo nastavi..
Pa normalno da nece niko prodati bez 30 miliona, cuj suluda cijena 30+ miliona hahaha pa dje ti zivis jesi ti jos uvijek u 2004-oj godini pa ti je 30 miliona suludo? :lol: Nase je da damo tih 30+ miliona jer ih imamo a dmf nam treba titula je puno vrijednija od tih 30+ miliona za kojima places ko da ih ti licno iz svog djepa dajes. Problem je sto isto tako razmislja retard na klupi stedi pare sad kad smo puni pare, ej i to stedi nakon sto je u ljetnom prelaznom roku potrosio citavih 10 miliona a nije ni toliko obzirom da je i nekoliko igraca prodao.

Boli me briga sta je Poljak bio rprije Seville, cekaj o cemu ti pricas ti pricas ot ome da mi kao Sevila trebamo traziti jeftine igrace i od njih praviti vrhunske jel to? Pa vidjeli smo svi ovih 10 godina koliko smo to radili dje nas je da politika pravljenja igraca od jeftinih polovnjaka i talenata dovela? Da ti pomognem dovela nas je do 0 titula? Ono sto je valjalo tih talenata a da smo napravili je otislo da osvaja negdje drugo a polovnjaci su godinama ostali uhljebljeni. Titule osvajaju klubovi koji kupuju gotove proizvode svati to vec jednom, titule ne osvajaju SEville, dosadasnji Arsenali, Villareali, Evertoni, Southamptoni vec Reali, Manchesteri, Chelsea..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 dec 2015, 20:01

AllGunsBlazing je napisao/la:slika

Sjecam se ja nekih statistickih poredjenja Panja sa Drogbom ista su prestala kad je panj uvezao dva mjeesca bez postignutog gola...Koscielny nije ni blizu nivoa Ramosa, Godina, Silve, pa John Terry u godinama je bolji stoper od Koscielnog a da ne pricam o mladjem Terryu. A kad Seamen spmenu promasaje velikog lovca koji prepozna klasu u igracu se snetim Garrya Cahilla i on nam se bio nudio u Boltonu onomad ali izgleda da pored tada strasnih stopera Cahill nije bio dovoljno dobra opcija a i skup pa ga nakon pola godine ili godinu kao Hazarda uze Chelsea. Nema sta Arsene Wenger veliki strucnjak za prepoznati kvalitet a cak se i sam falio kako nije zelio kesirati 17 ili 20 ne mogu se ssjetiti miliona za Cristiana Ronalda :lol: Pe yebote skoro svaog igraca koji nesto vrijedi danas u svijetu voajer veliki strucnjak za prepoznati talenat je procjenio da ne vrijedi tih para koje traze.

Tvojim provalam nikad kraja Panjoud=Drogba, Koscielny=Ramos, Coqelin=Matic.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 dec 2015, 20:28

Samo vidim bla bla bla jedne mentalno nestabilne osobe.

Ne moram ja biti u pravu, niti podaci koje lijepim, dovoljno je to da je jedan REAL MADRID htio kupiti Kosa. Oni tako uzimaju polovnjake tipa najbolje igrace svijeta, svjetsko prvenstva i slicno.

I ne, bilo je PRVE TRI SEZONE GIROUDA=PRVE TRI SEZONE DROGBE. Preskocio si osnovnu skolu i citanje.

A da su pomenuti igraci toliko bolji to bi se sigurno vidjelo na oduzetim loptama, presjecanjima, klizecim, izgubljenim duelima. Ostaje da su samo bolji po imenu onda.

p.s. zar nije smijesno da spominjes kikseve Kosa, a uz to dodajes Terrya kao boljeg igraca, a "slucajno" zaboravljas da je Terry samo protiv Arsenala imao kikseva kao Kos za zadnje 3-4 godine.

p.s. 2 fakat me ne interesuje odgovor mentalno nestabilne osobe. Sve sto si ponudio je laz, i sad mozes samo opet izvrtati rijeci, recenice i cinjenice.

P.s. 3 Zanimljivo da ove godine samo tri ekipe imaju bolju odbranu, prosle godine dvije, godinu prije tog opet tri. Zanimljivo za ekipu koja ne vodi racuna o odbrani, a jos tu igraju prosjecni igraci. A uzeo sam tri godine samo da ne bi ti mogao reci da je to Cechova zasluga. Cak su gori nego kada Cecha nije bilo.
Celik!3,2,2.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 dec 2015, 22:34

BigBigBang je napisao/la:
Pa normalno da nece niko prodati bez 30 miliona, cuj suluda cijena 30+ miliona hahaha pa dje ti zivis jesi ti jos uvijek u 2004-oj godini pa ti je 30 miliona suludo? :lol: Nase je da damo tih 30+ miliona jer ih imamo a dmf nam treba titula je puno vrijednija od tih 30+ miliona za kojima places ko da ih ti licno iz svog djepa dajes. Problem je sto isto tako razmislja retard na klupi stedi pare sad kad smo puni pare, ej i to stedi nakon sto je u ljetnom prelaznom roku potrosio citavih 10 miliona a nije ni toliko obzirom da je i nekoliko igraca prodao.

Boli me briga sta je Poljak bio rprije Seville, cekaj o cemu ti pricas ti pricas ot ome da mi kao Sevila trebamo traziti jeftine igrace i od njih praviti vrhunske jel to? Pa vidjeli smo svi ovih 10 godina koliko smo to radili dje nas je da politika pravljenja igraca od jeftinih polovnjaka i talenata dovela? Da ti pomognem dovela nas je do 0 titula? Ono sto je valjalo tih talenata a da smo napravili je otislo da osvaja negdje drugo a polovnjaci su godinama ostali uhljebljeni. Titule osvajaju klubovi koji kupuju gotove proizvode svati to vec jednom, titule ne osvajaju SEville, dosadasnji Arsenali, Villareali, Evertoni, Southamptoni vec Reali, Manchesteri, Chelsea..
Ama bokte Wenger je 20 godina tu i samo 2 puta je dao vise od 20 miliona za igraca i to za Sancheza i Ozila na ljeto, zimi ne znam jel doveo 5 igraca jbt ukupnokako ne kontas da niti ce Wenger platiti 30+ miliona koliko ce svaki klub traziti za nekog svog igraca sad u januaru niti ima smisla davati tolike pare.. cuj molim te ko da dajes svoje pare pa ne dajem al ako ce se vec na ljeto moci dovesti neko top pojacanje na toj poziciji jer ostajemo svakako bez Flamnija Artete i Rosickog u rotaciji onda bolje sad ovako sto ce dovesti bilo koga na ovu poziciju jos ga nece platiti puno a od Flaminija je svakako bolji ko god da igra tu, a da se na ljeto onda dovede neko po vasoj mjeri.. jbt dan otkud znas da ovaj lik il bilo ko drugi nece odigrat dobro i mozda nas sve iznenadi..

ma bravo za tvoje zakljucivanje da sam ja rekao da se treba ekipa sastavljat od jeftinih igraca i od njih pravit vrhunske.. rekoh samo ti bi isto rekao i za krychowiaka da se prije 2 godine s nama povezivao isto sto i sad za elnenya govoris da je parmak i da veze s vezom nema da je promasaj taraba i tako to.. govorio bi da koji ce nam qrc polovnjak iz Reimsa voajer **** nece da iskesira za pravog zadnjeg veznog i tako to..

opusti se bolan daj momku sansu ako dodje jbt u odnosu na ovo sad samo bolje moze biti ne moze nikako gore i ne znam sta se zalis onda ko da je dao 50 miliona za njega pa nece moci nikoga na ljeto dovesti..

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 dec 2015, 22:42

Čovjek je kaparisan prije roka, pa valjda je očigledno da je momak praćen prije toga. Kao što sam već rekao, pa nije 30. januar pa daj šta daš. Vidjeli su sigurno nešto u njemu. A i plus činjenica je da će doći još jedan igrač, sudeći po onome kako je Wenger rekao za transfer rok. Nije bilo zayebancije ako nađemo pravi kvalitet nego je čovjek izričito rekao da nam fali igrača. Moguće veoma da stiže i klasični razbijač pored ovog Elnenija.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.