AllGunsBlazing je napisao/la:
Dakle, statisticko poredjenje Koscielnog sa Boatengom, Ramosom, Silovim i Godinom. Definitivno pokazuju da je Kosicelny njihov rang. To, i zelja Reala da ga kupe, dosta da pokazu da je Kos trenutno JEDAN od najboljih(jer znam da ce doci pojedini da me uvjere kako sam rekao da je bolji od Neste) stopera na svijetu.
O Le Coqu je suvisno i pricati. Prvo je bio bezveze, par utakmica srece, pa je onda postao dobar, ali samo zato sto ga poredimo sa Artetom/Flaminijem.
možda u glavama vas voajeroljubaca,po vašim statistikama je i ospina bio wc golman i nije bilo potrebe Cecha dovoditi

strašan je taj koščelni,protiv southamptona je isto bio igračina,kao i protiv citya kad je mali miš ispao,tu su samo zadnje 2 tekme gdje je nastupao da ne stavim još hrpu kikseva precijenjenog stoperčića

za kokelina ću ponoviti od prije nekoliko dana šta sam napisao
čudno niti krychowiak,niti carvalho,niti wanyama,niti još bar 10 igrača na toj poziciji nebi bili pojačanja jer bi prvo bacili ove ž klase na klupu a nakon toga i kokelinu se bi smiješila klupa,to me sve podsjeća kako su voajeroljupci bacali malog na ospinu kao neku veliku klasu,isto tako i na ovog kokelina jer su ostali na tog poziciji teži odron pa on ispada u očima voajerovih pudlica kao neka klasa,a zapravo da dođe prava klasa,došli bi do situacije da kokelin ljubi klupu kao što ju ljubi ospina koji je prije nekog vremena bio vrhunski golman u očima voajeroljubaca

isto vrijedi i za nosatu bukvu u napadu
a te svoje statistike si objesite na rit i mašite s njima

po vašim statistikama je Arsenal prvak svemira,samo u stvarnosti je tuga i jad koja preko 10 godina nije vidjela titulu,a da o neuspjesima u europi ne govorim