Dobitni, prepišitie

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Opasno pada kvota na Malagu...jutros je bila 2.90 sad je 2.40!!! Izgleda da se trpa na dvicu??!diplomatija je napisao/la:Danas je najsigurniji par levante-malaga 1, mislim da to ide kao od šale, veliki jarani su u pitanju, malaga se izvukla, a levante hvata zadnji voz za priključak za ovim šljamom u spanskoj ligi, malaga se izvukla tako da ce prepustiti bodove svojim prijateljima, vrlo moguće da ce i penal biti, jedina mogućnost da danas ne bude 1 je da odrade neki prelaz ili da nastimaju nesto sa puno golova, mada ja mislim da ide 2:0, po jedan gol u oba poluvremena
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Okolele evo 2.1.2016 igraju 16:00 Peterhead-Stenhousemuir koje si ti več predlagao,ajmooo 2/1 !Okolele je napisao/la:Airdrieonians - Stenhousemuir
Gledajuci ove parove danasnje zapazio sam da su ova dva kluba ove sezone odigrala prelaze sa Peterheadom i da je na obadvije utakmice uz prelaz doslo 7+ pa mogu ce da je u pitanju neki trokut..Dosad nisu nijednom medjusobno odigrali 2/1 ili 1/2 ali imaju par utakmica koje su dolazile 7+
Celtaadmir12345 je napisao/la:Ko je po vama sigurniji na zute sevilja ili atletikonikako da se odlucim
Ostrosky je napisao/la:A za danas Rukomet: 19:00 Ricoh-Ystads X 19:00 Hasto-Drott X !!! Moje mišljenje jedan 90% dobitan !
Granice nekih igraca manje za 2 poena nego u ostalim. Jedini belaj je uslov od 5 parova.(20.5) Paul C. +
(10.5) Noel N. +
(20.5) McCollum C.J. +
(18.5) Gay R. +
Toronto - Washington KP1
kv 16. Sportplus
Koliko ti god.imas..?krmpotich je napisao/la:E bas mi veceras jaran prica da zna lika koji odvoji vikendom cvaju ono halal. Pici 20 tiketa po markicu/euro, na svaki ide dubl o kojem ti govoris. Kvote su oko 11 tj 120 i kusur po tiketu. Nekada mu prodje 1 tiket, a ponekad ga zveknu i 3 vikendom. To cu obavezno da probam, al ajd ti sad nadji dobitna 2 para za doubleCitizen-X je napisao/la:ja sam primijetio da niko ne igra 1/X 2/x a puno dolazi toga u italiji npr.... a kvote su oko 15
Pratimadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/9k9z57 dok sam se ovoliko dvoumio oko parova nece ovo bit ni blizu
onda logično manje od 7 žutih, ja to odigram i prva minuta žuti, na pol već 4diplomatija je napisao/la:Danas je najsigurniji par levante-malaga 1, mislim da to ide kao od šale, veliki jarani su u pitanju, malaga se izvukla, a levante hvata zadnji voz za priključak za ovim šljamom u spanskoj ligi, malaga se izvukla tako da ce prepustiti bodove svojim prijateljima, vrlo moguće da ce i penal biti, jedina mogućnost da danas ne bude 1 je da odrade neki prelaz ili da nastimaju nesto sa puno golova, mada ja mislim da ide 2:0, po jedan gol u oba poluvremena
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I vise nego dovoljno. Zasto?amypitar je napisao/la: Koliko ti god.imas..?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.