Ljudi dragi pustite ljude nek se zezaju. Pa gore mi je sto postova oko iste stvari i ponavlajnje toga po sto puta nego što oni sa vremena na vrijeme naprave parodiju na to kao ''ozbiljno'' piskaranje.
Nedavno je @FKZ1921 postavio plan dovođenja igrača koji otprilike ide ovako: Iskusni koji donose ekstra kvlaitet i iskustvo, naši omladinci, mladi kvalitetni igrači iz drugih klubova i u prvi tim i u omladince i na kraju igrači koji će poppuniti rupu ako negdje fali (po mogućnosti naši bivši omladinci ili igrači

- ovo sam ja dodao - tipa Hodžurda na ljeto (mada se frajer pokazao odličnim) ili Bogičević sada). Ovo je po meni ono čega se treba držati. GLavnu snagu treba da donose naši omladinci i mladi iz drugih klubova znači kao npr Amir, Memija, Predragović, pa kad bi doveli Redžića i sl. Ovi ostali su tu da pomognu. Da bi to mogli moraju ti igrači imati i zdravu glavu. Ibričić je itekako taj, bez obzira gdje igrao u zadnje vrijeme, ako ima zdravu glavu. Nadam se da je ima. Bekrija je ima sto posto. Bogi je ima sto posto. TO znamo. A recimo Amar je imao njuh za zdravoglave. Znao je i on pogriješiti ali je na takvima onda gradio atuoritet. Tako i Edis treba.
Zbog svega toga, ponovit ću, nije mi žao da niko od ovih ne dođe ali da dođu neki željni dokazivanja. Toliko.
Pozdrav