FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Format
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Format » 29 dec 2015, 23:17

Minjore je napisao/la:
Format je napisao/la:Ma ono drug pisi sta hoces to je tvoje pravo i ne odnosi se samo na tebe i treba se salit al tema nam je cirus,dosta raje,ozbiljne eaje vise ne pise utd,zivio i ti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ti si davno dobio ban od mene i @Ajzea, zbog svojih pisanja na drugim temama :D
Bravo decko

Zeljeznicar! 1921 !

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 dec 2015, 23:24

@Format
Postujem ja sve sto ti pises.. Cista zezancija je to za ban, ali fakat ne kontam sta recimo ti ocekujes da se pise na forumu.. Ocekujes cijeli dan da se prica o formaciji, postavi, jel Ibricic treba ili ne, i slicne teme ? Znamo svi kolko pere aldin na svojim postovima, ali ne kontam kakve vi teme ocete na ovom forumu ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 29 dec 2015, 23:29

Ma nije upuceno samo njemu nego opcenito ono udjem nekad poslije posla ,ono bruku postova a sve neka zajebancija i ja lotrosim svije vrijeme listajuci to,mene bar to toliko ne zanima al dobro.

Zeljeznicar! 1921 !

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 30 dec 2015, 00:00

Format je napisao/la:Ma nije upuceno samo njemu nego opcenito ono udjem nekad poslije posla ,ono bruku postova a sve neka zajebancija i ja lotrosim svije vrijeme listajuci to,mene bar to toliko ne zanima al dobro.

Nema nam druge druze nego pratiti ovako. Nekad ima zdrave zajebancije, nekad ne, nekad spamaju pojedini, al kako nam je- tako nam je..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 30 dec 2015, 00:03

Bog za šalu i marifetluke
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 30 dec 2015, 00:40

ChWilla je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
to ipak ne zna niko. npr. prošle godine je jedan maribor koji im je u ex yu bio kanta za nabijanje igrao ligu šampiona i do zadnjeg kola imao šansu da prođe. dinamu je za to isto trebalo jedno 100 puta više para i deset godina vremena. rijeka ako ovako nastavi isto je na tom putu, itd.
Maribor i Rijeka su veći klubovi gledajući zadnjih par godina, i sam znaš koliko oni "pure moraju pojesti" da bi ih se stavilo u isti koš sa Hajdukom gledajući cijelu historiju.

Mada to nije tema sada.

I ja sam po Fb naletio da je Ibričić završen.
nisam ni mislio da ih stižu po istoriji niti da je to moguće u nekoj skorijoj budućnosti. ali od istorije se ne živi, a u sadašnjosti su već mnogo bolji i stabilniji iako su imali mnogo lošiju startnu poziciju.
Nije historija samo trofeji. Hajduk osim trofeja ima puno ostalih stvari zbog kojih ga npr. Rijeka i Maribor nikada neće dostići,kao što su npr. godina osnutka,tradicija,broj navijača,klub koji nikada nije mijenjao ime,odbio je igrati ligu u teškim vremenima,odbio igrati u Italiji,dalje da ne nabrajam.
Ako ne računamo trofeje po kojima je Zvezda očito najveći klub u regiji,po svemu ostalom na tom prvom mjestu je baš Hajduk.

Isto kao što ni Sloboda,Zrinjski i Široki neće biti kao Željo pa makar uzeli 10 naslova zaredom.
Nisu samo titule važne. Puno je više toga u igri.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 30 dec 2015, 05:47

FKZ1921 je napisao/la: Eventualno dovodjenje ovih koje si naveo,kao i bilo kojih drugih,ne mjenja stvar sa nasim omladincima. Sta je bitno? Bitno je da igraci koji se dovode imaju kvalitet. I mladji i stariji. Na taj nacin dizes kvalitet ekipe,dizes ljestvicu svima pa i nasim omladincima.
Ako sad dovedes naprimjer tog kojeg si imenovao,to nece biti na stetu Hirosa. Poenta je da ih obadvojicu sutra,prekosutra imas u prvom timu. Da imas s njima dogotrajnije ugovore i biras momenat koji tebi odgovara za prodaju. A osim mladjih,uvijek ces dovoditi i imati u ekipi iskusne i kvalitetne igrace. Dini treba jos pola sezone ili cijela sezona da uci,ispravlja greske,skuplja iskustvo i postane standardni prvotimac.Do tad ti treba taj neki iskusniji veznjak s njim. To vazi i za ostale.
U sustini,nebitan ti je recimo taj Djermanovic. Treba ti po sezone,najvise sezonu da pomogne Mujagi. Bolje ce mu on pomoci nego Dzenis. Dzenis ce se klati s njim za mjesto u timu a vec sljedece godine ce se Mujaga klati sa Dzenisom za to mjesto. Prodaces Dzenisa,doci ce ti mali Hasanovic iz kadeta,itd...
Ponavljam,sustina je u tome da dovodis kvalitet.
U zadnjoj rečenici kažeš da je bitno da se dovodi kvalitet. Po čemu je Đermanović kvalitet, po tvom mišljenju?
BUDI ŽELJO !!!

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 30 dec 2015, 07:05

Valjda ljudi u klubu koji su plaćeni za to znaju zašto je on kvalitet u odnosu na postojeći kadar...Nama se to može sviđati ili ne...A rezultati će, u svakom slučaju, biti mjerilo prelaznog roka, kao i njihovog rada na polju dovođenja novih igrača/pojačanja...

FKZ1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 30 dec 2015, 08:13

Hadzijalagic je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la: Eventualno dovodjenje ovih koje si naveo,kao i bilo kojih drugih,ne mjenja stvar sa nasim omladincima. Sta je bitno? Bitno je da igraci koji se dovode imaju kvalitet. I mladji i stariji. Na taj nacin dizes kvalitet ekipe,dizes ljestvicu svima pa i nasim omladincima.
Ako sad dovedes naprimjer tog kojeg si imenovao,to nece biti na stetu Hirosa. Poenta je da ih obadvojicu sutra,prekosutra imas u prvom timu. Da imas s njima dogotrajnije ugovore i biras momenat koji tebi odgovara za prodaju. A osim mladjih,uvijek ces dovoditi i imati u ekipi iskusne i kvalitetne igrace. Dini treba jos pola sezone ili cijela sezona da uci,ispravlja greske,skuplja iskustvo i postane standardni prvotimac.Do tad ti treba taj neki iskusniji veznjak s njim. To vazi i za ostale.
U sustini,nebitan ti je recimo taj Djermanovic. Treba ti po sezone,najvise sezonu da pomogne Mujagi. Bolje ce mu on pomoci nego Dzenis. Dzenis ce se klati s njim za mjesto u timu a vec sljedece godine ce se Mujaga klati sa Dzenisom za to mjesto. Prodaces Dzenisa,doci ce ti mali Hasanovic iz kadeta,itd...
Ponavljam,sustina je u tome da dovodis kvalitet.
U zadnjoj rečenici kažeš da je bitno da se dovodi kvalitet. Po čemu je Đermanović kvalitet, po tvom mišljenju?
Nisam ni mislio ni napisao da je konkretno taj igrac kvalitet. Možda jeste možda nije.Ja ga ne poznajem i ne mogu ga ocjenjivati.
Kad sam napisao kvalitet mislio sam općenito kvalitet.
Počesto se dešavalo da se dovodjenjem igrača ustvari popunjava broj. To nikako ne treba raditi. Ako moraš popuniti broj,popuni ga svojim,makar i kadetom. A ono što dovedes sa strane mora biti kvalitet. Ili u najmanju ruku mora biti talenat,perspektiva (ako su mladji u pitanju).

MATORI
Kontakt:

Post Postao/la MATORI » 30 dec 2015, 08:31

Psajdak je napisao/la:POTPISAAO IBRIČIĆĆĆ
slika
Potpisao Sinisha - onaj sto te je hebo

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 dec 2015, 08:51

Ljudi dragi pustite ljude nek se zezaju. Pa gore mi je sto postova oko iste stvari i ponavlajnje toga po sto puta nego što oni sa vremena na vrijeme naprave parodiju na to kao ''ozbiljno'' piskaranje.
Nedavno je @FKZ1921 postavio plan dovođenja igrača koji otprilike ide ovako: Iskusni koji donose ekstra kvlaitet i iskustvo, naši omladinci, mladi kvalitetni igrači iz drugih klubova i u prvi tim i u omladince i na kraju igrači koji će poppuniti rupu ako negdje fali (po mogućnosti naši bivši omladinci ili igrači :) - ovo sam ja dodao - tipa Hodžurda na ljeto (mada se frajer pokazao odličnim) ili Bogičević sada). Ovo je po meni ono čega se treba držati. GLavnu snagu treba da donose naši omladinci i mladi iz drugih klubova znači kao npr Amir, Memija, Predragović, pa kad bi doveli Redžića i sl. Ovi ostali su tu da pomognu. Da bi to mogli moraju ti igrači imati i zdravu glavu. Ibričić je itekako taj, bez obzira gdje igrao u zadnje vrijeme, ako ima zdravu glavu. Nadam se da je ima. Bekrija je ima sto posto. Bogi je ima sto posto. TO znamo. A recimo Amar je imao njuh za zdravoglave. Znao je i on pogriješiti ali je na takvima onda gradio atuoritet. Tako i Edis treba.

Zbog svega toga, ponovit ću, nije mi žao da niko od ovih ne dođe ali da dođu neki željni dokazivanja. Toliko.

Pozdrav

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 dec 2015, 08:57

nažalost to nije lako i vjerovatno je i teže nego snimiti objektivne, čisto igračke mane i kvalitete nekoga. tu fulaju i najveći.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 30 dec 2015, 09:14

Imamo još nekih desetak dana do početka priprema i do tada bi svi mi trebali znati ko će doći i sa kakvim stanjem ulazimo u nastavak sezone, teško je reći strpimo se, jer svi mi očekujeo iz dana u dan da se nešto desi,mene iskreno nervira što se u ogromnoj mjeri priča o Ibričiću, što se svaki prelazni rok spominju Bekrić i Nyema kao da Željo bez njih ne može funkcionisati, a može i mora, neka dođu pojačanja ali ona koja nama zaista trebaju i koji imaju želju da zaigraju u našem dresu.
Volio bih ja vidjeti sve trojicu na Grbavici ali odvadimo malo...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 dec 2015, 09:21

Evo sad i BUreković se dovodi sa nama u vezu. Slažem se @chwilla ali recimo sve ove koji su izašli u javnost da ih Željo traži Amar je nabio nogom. RIjetko nije, ali sjetimo se Mešanovića što je sad u Zrinjskom i sl. I to je jedan od znakova dobre ili loše glave ili njega ili mu menadžra. Može se i to vidjeti itekako i po igri i po ponašanju na terenu, a i zna se sve za igrače u našoj ligi. Za ove iz vana malo je teže, ali pratiš malo i vidiš. Eno onaj Ikande kod pitara što je došao pravio probleme svuda i oni valjda kontali da će ga oni smiriti itd itd.

Ovo što mediji no stop izlaze u javnost o imenima sa kojima pričamo se mora promijeniti. Ako je do naših insajdera nek malo ikuliraju, ali mislim da i pitari imaju upletene prste jer evo npr niko se ne dovodi u vezu sa njima. Ama baš niko. Ako i znaju novinari nešto zabranjeno im je da pišu.
Tako je bilo i prije početka polusezone. Mi favoriti, idemo na titulu, a oni fol autsajderi.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 30 dec 2015, 09:35

zaboljisportuBiH je napisao/la:Evo sad i BUreković se dovodi sa nama u vezu. Slažem se @chwilla ali recimo sve ove koji su izašli u javnost da ih Željo traži Amar je nabio nogom. RIjetko nije, ali sjetimo se Mešanovića što je sad u Zrinjskom i sl. I to je jedan od znakova dobre ili loše glave ili njega ili mu menadžra. Može se i to vidjeti itekako i po igri i po ponašanju na terenu, a i zna se sve za igrače u našoj ligi. Za ove iz vana malo je teže, ali pratiš malo i vidiš. Eno onaj Ikande kod pitara što je došao pravio probleme svuda i oni valjda kontali da će ga oni smiriti itd itd.

Ovo što mediji no stop izlaze u javnost o imenima sa kojima pričamo se mora promijeniti. Ako je do naših insajdera nek malo ikuliraju, ali mislim da i pitari imaju upletene prste jer evo npr niko se ne dovodi u vezu sa njima. Ama baš niko. Ako i znaju novinari nešto zabranjeno im je da pišu.
Tako je bilo i prije početka polusezone. Mi favoriti, idemo na titulu, a oni fol autsajderi.
Tako je treba ograničiti ovim novinarima da piskaraju i upravu si to za pitare,o njima nijedne rijeci kad su transferi u pitanju a kod nas se sve zna..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 30 dec 2015, 09:42

Ajzea brate, trn si oku ljudima :rol:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 30 dec 2015, 10:50

Ništa od Mailsona danas, umjesto njega Dino Hasanović
Životni saputnik! 1921

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 30 dec 2015, 11:48

Eisenbahner1921 je napisao/la:Ništa od Mailsona danas, umjesto njega Dino Hasanović
Kako mislis nista ?

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 30 dec 2015, 11:53

club21 je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Ništa od Mailsona danas, umjesto njega Dino Hasanović
Kako mislis nista ?
Mozda misli na http://fkzeljeznicar.ba/sutra-od-18-sat ... nom/17835/ ,pa ce umjeto mailsona biti Dino
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 30 dec 2015, 11:56

heheh ahaa ja mislio nesto drugo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.