Nemoj se za jezik ujesti oni su dobili kokoske vani,a mi ih nismo dobili ni kuci,ja sam zadovoljan i sa 1:0QUARTERBACK je napisao/la:red je da i mi nekog ispratimo s 3+ golova sa emiratesa a kud ces bolje musterije od mrtvog njukasa i meklarena

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nemoj se za jezik ujesti oni su dobili kokoske vani,a mi ih nismo dobili ni kuci,ja sam zadovoljan i sa 1:0QUARTERBACK je napisao/la:red je da i mi nekog ispratimo s 3+ golova sa emiratesa a kud ces bolje musterije od mrtvog njukasa i meklarena
AsharaK je napisao/la:Zasto? Prve cetiri dobijamo glat
AsharaK je napisao/la:Redse cemo nasamarat na Enfildu, Chelseau dobijamo u hendikepu
Mogao bi tu biti xSeaman je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Redse cemo nasamarat na Enfildu, Chelseau dobijamo u hendikepu
a protiv stokea uzimaš preskok
Logikom stvari ako nije demantovao Elnenija, a rekao da će biti aktivan, znači da će doći još jedan vezni veoma moguće neki rasni crnac od 190-90Artetitis je napisao/la:Kaze Arsene da ce biti aktivan u januaru, a ElNennyja nije demantovao. Ocekujem Egipcanina na klupi najkasnije protiv Sunderlanda, ako ne i u prvih 11.
Pretece me anell.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.