Ničim izazvan počeo prozivati i navijače Željezničara. Ne bira pastrmka gdje udaraCocaine je napisao/la:Ovo nije tema za raspraveklubovi bez tifo scene
![]()
Zenica away

Ničim izazvan počeo prozivati i navijače Željezničara. Ne bira pastrmka gdje udaraCocaine je napisao/la:Ovo nije tema za raspraveklubovi bez tifo scene
![]()
Zenica away
Dvoumim se brato između te i oveMortemHz je napisao/la:Da postavim i najbolju koreografiju od nasih klubova ikada po mom nekom skromnom misljenju
Sta je ovo hljeb te jjeboCocaine je napisao/la:Dvoumim se brato između te i oveMortemHz je napisao/la:Da postavim i najbolju koreografiju od nasih klubova ikada po mom nekom skromnom misljenju
![]()
E ne vjerujem brato, ciji su ovo lavovi rodi ih majka nesretna.Cocaine je napisao/la:Dvoumim se brato između te i oveMortemHz je napisao/la:Da postavim i najbolju koreografiju od nasih klubova ikada po mom nekom skromnom misljenju
![]()
Brato Velež ,Čelik,San Lorenzo ma ja bolaConvicts1988 je napisao/la:Brato, jesi li pogledao klip? Nisi mi odgovorio ?
Definitivno najjaca!MortemHz je napisao/la:Da postavim i najbolju koreografiju od nasih klubova ikada po mom nekom skromnom misljenju
Postujem, cijenim, nema sta, odgovor se zna.Cocaine je napisao/la:Nisu to ultrasi. To je torcida&bbb mostar![]()
Nego yebo to. @rule da zaokruzimo i ko je najstariji clan BH tifo scene
Sto mi je poznat taj trans ispod nasegRuleHz je napisao/la:Bonus od izdavacke kuce Hordi zla, nije prvi put da su ugaseni ali eto i ovo je za uhar i buduce generacije da se zna ko od nastanka kosi a ko vodu nosi.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, delko, Direktorcic, F1921B, riki46, ronaldo99, spolacentra, Tempero, Vanja8 i 89 gostiju.