Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Zip
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Zip » 29 dec 2015, 12:49

Seaman je napisao/la:
Zip je napisao/la:Wenger ce u inat Paji i Seamanu da osvoji titulu s Flaminijem i Chambersom :kafa:

osvojit će kao i 2013/2014 :kafa: stvarno ste naivni kao francuske sobarice

bolje bi vam bilo da uživate u ovakvim rijetkim klasama :geek:

[youtube][/youtube]
:kafa:

slika

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 29 dec 2015, 13:10

Flamini nije izgubio ni sinoc na Emiratima. :tokralju:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 29 dec 2015, 14:57

Kako mi ide na qrac ova priča da Arsenal više nikad neće imat bolje šanse za titulu. Majku mu kao da smo se doteturali iz CS-a i slučajno uletili u vrh pa eto ovo će nam biti jedina šansa da je osvojimo.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 29 dec 2015, 15:16

Nego, danas dvije zanimljive godisnjice:

1982. za Arsenal potpisao Pizon Petrovic,

1990. za Arsenal zaigrao prvi i posljednji put Andy Cole koji je bio visak Georgeu Grahamu kraj tadasnjih napadaca.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 29 dec 2015, 15:19

Cita li ko ove Seamenove duge postove?
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 29 dec 2015, 15:23

Seaman je napisao/la:
Artetitis je napisao/la:Inače, upečatljivo je da su Paja i Seaman na aparatima nakon što je Arsenal preuzeo prvo mjesto na tabeli. Nisam ni sumnjao da će tako biti.

imamo i od čega biti na aparatima :lol: francuska prevara nas je bacila na aparate silnim trofejima u zadnjih 10 godina,sve pršti od osvojenih prvenstava i velikih rezultata u europi,ili dovođenjem nekih talibana iz basela koji bi trebali gurnuti klub prema naslovu :rol: ili ponavljanje starih laži : We are ready to buy the players if we find that the players are good enough for us. That's all we can tell you. čudno niti krychowiak,niti carvalho,niti wanyama,niti još bar 10 igrača na toj poziciji nebi bili pojačanja jer bi prvo bacili ove ž klase na klupu a nakon toga i kokelinu se bi smiješila klupa,to me sve podsjeća kako su voajeroljupci bacali malog na ospinu kao neku veliku klasu,isto tako i na ovog kokelina jer su ostali na tog poziciji teži odron pa on ispada u očima voajerovih pudlica kao neka klasa,a zapravo da dođe prava klasa,došli bi do situacije da kokelin ljubi klupu kao što ju ljubi ospina koji je prije nekog vremena bio vrhunski golman u očima voajeroljubaca :rol: isto vrijedi i za nosatu bukvu u napadu

čudi me jedino da ti kao veliki statističar nisi nam dao podatak da je voajer uspio postaviti još jedan novi rekord :lol: drugog najtežeg poraza na boxing day, je autor tvoj voajer :crazy:

Malo je nedostajalo i da se izjednači još jedan neslavni rekord. Najteži poraz koji je Arsenal doživio na Boxing Day bio je onaj iz 1910. kada je Manchester United slavio 5-0. :geek:

stvarno za respekt :kafa: uživajte voajerove pudlice i maštajte o nekom naslovčiću kojem nećete prismrditi,na kraju će spodoba u rangu voajerka,pellegrini na osnovu invidualne kvalitete svojih igrača omastiti brk :kafa: žao mi je jedino ove 3-4 prave klase u klubu koje su žrtve bolesnog trenera i ostatka šljama od suigrača koji ne zaslužuju biti čistačice u klubu
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Ma slabo je klasa takvih na trzistu ipak je tesko naci boljeg defanzivnog vehznog od Coqelina, Flaminija i Artete malo je takvih igraca a i napadaca i stopera je tesko pronaci pored ovakve kolicine klase u napadu i odbrani Panjoud, Walnut, Koscielny, Mertesacker, Paulista pa dje na svijetu ima bolje od ovoga? :rol:

Ima li neki negativni rekord u Arsenalu koji nije djelo voajera strucnjaka? :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 29 dec 2015, 15:23

anell je napisao/la:Cita li ko ove Seamenove duge postove?
Cita Paja. Tzv. "Dr*kajmo jedan drugome da ne ispadne da se samozadovoljavamo" taktika.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 29 dec 2015, 15:32

A da uvijek sa sa osmijehom na licu sjetim onih provala kad se vec pocelo suskati da Cech dobija dozvolu Abramovica da ide i da ce biti dostupan na ljeto bilo je dosta strucnjaka koji su pricali u stilu nema potrebe Ospina je pokazao da je rijec o sjajnom golmanu :rol: ej Ospina... :crazy:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 29 dec 2015, 15:35

Nemoj bgt ti o provalama :D
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 29 dec 2015, 15:43

Sto da ne uredni ste sa izvlacenjem mojih citata nisam jos vidio ikoga da citira legendarne provale o klasi Ospini, najboljem ceneru familije, retardu Cechu, Panjoudu koji je tu negdje sa Drogbom itd itd...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 29 dec 2015, 15:45

anell je napisao/la:Nemoj bgt ti o provalama :D
Ja ne znam o kakvim tim provalama pričaš. Ne znam da se Paja ikad u životu provalio. Druga je stvar što mi njega ne kontamo.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 29 dec 2015, 17:31

BigBigBang je napisao/la:Sto da ne uredni ste sa izvlacenjem mojih citata nisam jos vidio ikoga da citira legendarne provale o klasi Ospini, najboljem ceneru familije, retardu Cechu, Panjoudu koji je tu negdje sa Drogbom itd itd...
Reci begi nek nađe i te postove :mrgreen:
Mislim da tvojih provala ima više od Fellainia do Bendtnera :lolno:
Pld W D L
38 26 12 0

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 29 dec 2015, 20:37

BigBigBang je napisao/la:
Seaman je napisao/la:
Artetitis je napisao/la:Inače, upečatljivo je da su Paja i Seaman na aparatima nakon što je Arsenal preuzeo prvo mjesto na tabeli. Nisam ni sumnjao da će tako biti.

imamo i od čega biti na aparatima :lol: francuska prevara nas je bacila na aparate silnim trofejima u zadnjih 10 godina,sve pršti od osvojenih prvenstava i velikih rezultata u europi,ili dovođenjem nekih talibana iz basela koji bi trebali gurnuti klub prema naslovu :rol: ili ponavljanje starih laži : We are ready to buy the players if we find that the players are good enough for us. That's all we can tell you. čudno niti krychowiak,niti carvalho,niti wanyama,niti još bar 10 igrača na toj poziciji nebi bili pojačanja jer bi prvo bacili ove ž klase na klupu a nakon toga i kokelinu se bi smiješila klupa,to me sve podsjeća kako su voajeroljupci bacali malog na ospinu kao neku veliku klasu,isto tako i na ovog kokelina jer su ostali na tog poziciji teži odron pa on ispada u očima voajerovih pudlica kao neka klasa,a zapravo da dođe prava klasa,došli bi do situacije da kokelin ljubi klupu kao što ju ljubi ospina koji je prije nekog vremena bio vrhunski golman u očima voajeroljubaca :rol: isto vrijedi i za nosatu bukvu u napadu

čudi me jedino da ti kao veliki statističar nisi nam dao podatak da je voajer uspio postaviti još jedan novi rekord :lol: drugog najtežeg poraza na boxing day, je autor tvoj voajer :crazy:

Malo je nedostajalo i da se izjednači još jedan neslavni rekord. Najteži poraz koji je Arsenal doživio na Boxing Day bio je onaj iz 1910. kada je Manchester United slavio 5-0. :geek:

stvarno za respekt :kafa: uživajte voajerove pudlice i maštajte o nekom naslovčiću kojem nećete prismrditi,na kraju će spodoba u rangu voajerka,pellegrini na osnovu invidualne kvalitete svojih igrača omastiti brk :kafa: žao mi je jedino ove 3-4 prave klase u klubu koje su žrtve bolesnog trenera i ostatka šljama od suigrača koji ne zaslužuju biti čistačice u klubu
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Ma slabo je klasa takvih na trzistu ipak je tesko naci boljeg defanzivnog vehznog od Coqelina, Flaminija i Artete malo je takvih igraca a i napadaca i stopera je tesko pronaci pored ovakve kolicine klase u napadu i odbrani Panjoud, Walnut, Koscielny, Mertesacker, Paulista pa dje na svijetu ima bolje od ovoga? :rol:

Ima li neki negativni rekord u Arsenalu koji nije djelo voajera strucnjaka? :lol:

jedini pozitivni rekord mu može biti činjenica da ima još teških budaletina koji još vjeruju francuskom voajeru da je on neki top trener koji kao izvlači maksimum iz ove ekipe :lol: nafurani su da je veliki pedagog s svojim igračima,a ustvari je obična **** koja nema muda nagaziti igrače,a s normalnim trenerom koji sebi nebi dopustio situaciju na dmf-u i špicu u ovakvoj turbo katastrofalnoj situaciji konkurenata imali bi blizu 10 viška od prvog pratitelja,samo ću ponoviti velikom statističaru koji izvlači neke brojke za mr voajera kako je sposoban,prije dolaska voajera je bio klub koji po titulama a koji je danas :crazy: ILI DA PONOVIMO S KOJOM EKIPOM VELIKA PREVARA NIJE MOGLA PRDNUTI U LIGI PRVAKA :kafa: liku su se posrećila i ta 3 naslova koja bi osvojila baba s placa

BigBigBang je napisao/la:Sto da ne uredni ste sa izvlacenjem mojih citata nisam jos vidio ikoga da citira legendarne provale o klasi Ospini, najboljem ceneru familije, retardu Cechu, Panjoudu koji je tu negdje sa Drogbom itd itd...

Artetitis » 23 mar 2015, 01:18

Golmani - pokriveni smo. Ospina je odličan golman (samo dva centimetra niži od Casillasa), odlično se postavlja i ima vrhunski refleks.
:rol:

ili od ostatka voajerovih pudlica rečenice:šta će taj ruski otpad koji je za penziju,da je retardiran:rol:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 29 dec 2015, 20:46

Seaman je napisao/la: liku su se posrećila i ta 3 naslova koja bi osvojila baba s placa
Svaka čast Wengeru što je napravio za klub i na 49 utakmica bez poraza
Tvoje riječi. :lol:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 29 dec 2015, 21:20

Pozitivni rekordi, ne Arsenala nego uopće:

-49 utakmica bez poraza (od maja 2003. do oktobra 2004.godine),

-14 uzastopnih pobjeda (od februara 2002. do augusta 2002.godine),

-12 uzastopnih pobjeda u gostima (od marta 2013. do oktobra 2013.godine),

-jedini tim koji je dao gol u svakoj ligaškoj utakmici u sezoni (2001-02).

To je samo Premiership, ne i FA Kup.

@Seaman - Ospina je bio odličan prošle sezone, a tad se još nije ni spominjao Čech.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 29 dec 2015, 22:01

topnik1 je napisao/la:
Seaman je napisao/la: liku su se posrećila i ta 3 naslova koja bi osvojila baba s placa
Svaka čast Wengeru što je napravio za klub i na 49 utakmica bez poraza
Tvoje riječi. :lol:

stavi slobodno cijelu rečenicu i koji je bio to moj post po redu na ovome forumu :kafa:

Artetitis je napisao/la:Pozitivni rekordi, ne Arsenala nego uopće:

-49 utakmica bez poraza (od maja 2003. do oktobra 2004.godine),

-14 uzastopnih pobjeda (od februara 2002. do augusta 2002.godine),

-12 uzastopnih pobjeda u gostima (od marta 2013. do oktobra 2013.godine),

-jedini tim koji je dao gol u svakoj ligaškoj utakmici u sezoni (2001-02).

To je samo Premiership, ne i FA Kup.

@Seaman - Ospina je bio odličan prošle sezone, a tad se još nije ni spominjao Čech.

samo ću ponoviti velikom statističaru koji izvlači neke brojke za mr voajera kako je sposoban,prije dolaska voajera je bio klub koji po titulama a koji je danas

o ospini sam sve napisao od prvog trenutka i kolka je visina :kafa:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 29 dec 2015, 22:03

aa tako znači, degradiraš svoje riječi jer ti je bio prvi post na ovoj temi.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 29 dec 2015, 22:36

Jesmol to jesenji prvaci :mrgreen:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 29 dec 2015, 22:40

Al nam Soton usra gol razliku, treba to malo popravit. Kakva je liga tijesna ne bi me iznenadilo da se upravo na gol razliku odluči na kraju.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 29 dec 2015, 22:54

red je da i mi nekog ispratimo s 3+ golova sa emiratesa a kud ces bolje musterije od mrtvog njukasa i meklarena

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.