FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

teteac8684
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la teteac8684 » 29 dec 2015, 19:10

samoposmatram je napisao/la:Za sve iskrene navijace Zelje zelim otvoriti oci, da ih neprevare ublehe od navijaca na ovom pdf-u.

Senijad Ibricic je u ovoj sezoni igrao za Karsiyaka (zadnji na tabeli) u Turskoj (2. rang).

Odigrao je jednu citavu utakmicu i igrao 6 utakmica sa siromasnom minutazom.

Takav igrac se ovdje spominje kao pojacanje za ekipu koja je igrala ravnopravno sa Standardom. Jeli treba spominjati gdje profile koji su formirani na Grbavici prodaje Zeljeznicar?

I ovdje Ibricica neki likovi predstavljaju kao mega zvijezdu za koju se treba boriti i trpiti.

Nadam se da ce ih iskreni navijaci ovog kluba prepoznati i ignorisati njihove postove ili barem nepruzati ikakav legitimitet njihovim pisanjima u vezi ovog kluba.
OK

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 29 dec 2015, 19:27

samoposmatram je napisao/la:Za sve iskrene navijace Zelje zelim otvoriti oci, da ih neprevare ublehe od navijaca na ovom pdf-u.

Senijad Ibricic je u ovoj sezoni igrao za Karsiyaka (zadnji na tabeli) u Turskoj (2. rang).

Odigrao je jednu citavu utakmicu i igrao 6 utakmica sa siromasnom minutazom.

Takav igrac se ovdje spominje kao pojacanje za ekipu koja je igrala ravnopravno sa Standardom. Jeli treba spominjati gdje profile koji su formirani na Grbavici prodaje Zeljeznicar?

I ovdje Ibricica neki likovi predstavljaju kao mega zvijezdu za koju se treba boriti i trpiti.

Nadam se da ce ih iskreni navijaci ovog kluba prepoznati i ignorisati njihove postove ili barem nepruzati ikakav legitimitet njihovim pisanjima u vezi ovog kluba.
Apsolutno se slazem sa tobom,previse se digla buka oko Ibričića a lik ni u kakvoj formi vec nekoliko godina..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 dec 2015, 20:45

Forma je trenutna, klasa je vjecna. Osnovna stvar oko Ibre je pristup, on ako bi se angazovao na pripremama, treninzima i utakmicama ne bi bilo upitno je li on pojacanje. A s druge strane vidjeli smo medju ovim igracima s kojim smo raskinuli ugovore da ni dres natopljen znojem i krvlju ponekad ne znaci nista, ako igrac ne zna. Ibra zna i ako bi imao motiv da se dokazuje na nasim livadama, mi bi imali top igraca.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 dec 2015, 20:50

Kao što reče kolega iznad pristup je najbitniji. On ako želi igrati on će biti najbolji igrač lige a po meni mu je Željo dobra šansa da oživi karijeru, jer ako se kod nas pokaže kroz pola godine opet bi mogao naći neki dobar inostrani angažman u Tursku ili tamo negdje u Aziji da uzme lijepe pare jer pred njim su sigurno još 2,3 godine fudbala.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 dec 2015, 21:04

exbabilon je napisao/la:Forma je trenutna, klasa je vjecna. Osnovna stvar oko Ibre je pristup, on ako bi se angazovao na pripremama, treninzima i utakmicama ne bi bilo upitno je li on pojacanje. A s druge strane vidjeli smo medju ovim igracima s kojim smo raskinuli ugovore da ni dres natopljen znojem i krvlju ponekad ne znaci nista, ako igrac ne zna. Ibra zna i ako bi imao motiv da se dokazuje na nasim livadama, mi bi imali top igraca.
Ako si prvom recenicom mislio na Zelju. Slazem se sa tobom. Sve ostalo u vezi Ibricica je jedno veliko kad bi baba bila deda. Ibricicevo ponasanje I medijsko pokrivanje ovog moguceg transfera u Zelju, je jedna velika namjestaljka na stetu Zeljeznicara I zato netreba joj davati znacaja. Realnije je da ce preci u Sarajevo ili Slobodu nego Zelju, ali se iz nekih razloga u medijima veze za Zelju. Sve su to mutne igre.

Od Sablje se samo moze cuti da se trazi def. vezni, beka ili dva iskusna igraca koji ce znati nositi se sa pritiskom I prenjeti iskustva mladjima. Ibricic neigra ozbiljan fudbal od igranja za Hajduk, tako da nevidim koje iskustvo on moze prenjeti igracima.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 29 dec 2015, 21:10

samoposmatram je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Forma je trenutna, klasa je vjecna. Osnovna stvar oko Ibre je pristup, on ako bi se angazovao na pripremama, treninzima i utakmicama ne bi bilo upitno je li on pojacanje. A s druge strane vidjeli smo medju ovim igracima s kojim smo raskinuli ugovore da ni dres natopljen znojem i krvlju ponekad ne znaci nista, ako igrac ne zna. Ibra zna i ako bi imao motiv da se dokazuje na nasim livadama, mi bi imali top igraca.
Ako si prvom recenicom mislio na Zelju. Slazem se sa tobom. Sve ostalo u vezi Ibricica je jedno veliko kad bi baba bila deda. Ibricicevo ponasanje I medijsko pokrivanje ovog moguceg transfera u Zelju, je jedna velika namjestaljka na stetu Zeljeznicara I zato netreba joj davati znacaja. Realnije je da ce preci u Sarajevo ili Slobodu nego Zelju, ali se iz nekih razloga u medijima veze za Zelju. Sve su to mutne igre.

Od Sablje se samo moze cuti da se trazi def. vezni, beka ili dva iskusna igraca koji ce znati nositi se sa pritiskom I prenjeti iskustva mladjima. Ibricic neigra ozbiljan fudbal od igranja za Hajduk, tako da nevidim koje iskustvo on moze prenjeti igracima.
Zašto beka? Na tim pozicijama smo konačno fino popunjeni
Životni saputnik! 1921

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 dec 2015, 21:14

Eisenbahner1921 je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:

Zašto beka? Na tim pozicijama smo konačno fino popunjeni
Upravo se popunila pozicija beka. Mozda sam trebao napisati Od Sablje se samo moglo cuti u zadnje vrijeme.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 dec 2015, 21:22

I da se osvrnem na Sabljin "odgovor" Ibricicu. Totalno nepotrebno, velicina kluba se ne dokazuje ovakvim prepiskama s nekim igracima. Nama godi kad Bekric kaze da mu je san opet igrat pred Manijacima, kad Yani kaze da bi igrao samo u Zelji od klubova iz BiH pa i kad mozda znamo da mozda nije sve tako, lijepo je procitati. Jesmo li ga zvali? Jesmo. Covjek smije to reci u kontekstu ponuda, a to sto voli Hajduk i sto bi tamo otisao prije je njegovo pravo. Najgore od svega bi bilo da zbog ovakvih izjava ostanemo bez igraca koji moze napravit prevagu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 29 dec 2015, 21:24

I ibricic mi poceo ici na neku stvar vec pisemo 10 dana o njemu, kao da je on messi i ne vredi ovih para sto se spominje cifra,ma nema sanse.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 dec 2015, 21:26

club21 je napisao/la:I ibricic mi poceo ici na neku stvar vec pisemo 10 dana o njemu, kao da je on messi i ne vredi ovih para sto se spominje cifra,ma nema sanse.
Već je napisano da cifra nije ni blizu tolika koliko se piše da jeste.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 29 dec 2015, 21:27

E i treba neka forma i sprema za ovu kigu,Turkovic sa 120 kg bio najbolji igrac lige

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 29 dec 2015, 21:37

Format je napisao/la:E i treba neka forma i sprema za ovu kigu,Turkovic sa 120 kg bio najbolji igrac lige

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Igrači kalibra Turkovica ili npr Vuksanovica su level iznad Ibricica, mada ni ovaj nije levat. Ali njegova glava je bože sačuvaj, pročitaj samo sta Tudor misli o njemu. Iskreno moje mišljenje je da on mačak u vreci

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 29 dec 2015, 21:38

koliko ste se raspisali o jednom izmisljenoj prici nekog nazovi portala a ostali portali pisu da je ibrcic blizu nas a neki tamo portal kaze drukcije.dokle se ne oglasi oficijelna klubska stranica sve su naglabanja i ovi portali kojima vecina vjeruje govore da je sve blize nama pa cemo vidjeti.
51%--------49%

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 dec 2015, 21:42

Više bih volio vidjeti Bekrića kojem je "želja" opet zaigrati pred Manijacima al' nešto se ne piše o njemu, kao da je i njemu Želju jedna od zadnjih opcija al' to se njemu ne uzima za zlo nego je lakše kenjati po Ibričiću jer je iskren.

Uostalom jedan Husejinović za kojeg je Ibričić level više i po karijeri i po "glavi" je u ovoj ligi pravio dar-mar sa 20 kg viška. Očigledno da pojedinci ovu ligu malo precijenjuju što se tiče kvaliteta. Samo da vas podsjetim ovo je liga iz koje nijedan klub nije ušao u grupnu fazu Euro takmičenja, mislim da je to vrlo dobar opis kvaliteta.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 dec 2015, 21:51

Ja nebi volio ni Ibricica ni Bekrica jednostavno mislim da od koristi moze biti jedino igrac koji je glavom prisutan. Ova dvojica su potvrdili svoj kvalitet u nasim okvirima i ne znam koliko bi im bio izazov igrati nasu ligu s obzirom na godine.
Vise bi se obradivao nekim igracima koji nisu nastupali u ligi koji su mozda manje poznati a donijeli bi kvalitet i bili pojacanje za nasu ligu.
Imali smo u komsiluku slicnih primjera gdje su papci padali u trans na dolazak Alispahica ciji dolazak kosta pa na kraju i odlazak kosta. Mi nemamo potrebu za tim oni su htjeli da demonstriraju moc a u stvari su ispali neznalice. Iskreno se nadam da nasi nece ponoviti gresku kompleksasa sa lavora i da ce pokazati da misle svojom glavom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sigfried
Kontakt:

Post Postao/la sigfried » 29 dec 2015, 21:55

FaraonTM je napisao/la:Više bih volio vidjeti Bekrića kojem je "želja" opet zaigrati pred Manijacima al' nešto se ne piše o njemu, kao da je i njemu Želju jedna od zadnjih opcija al' to se njemu ne uzima za zlo nego je lakše kenjati po Ibričiću jer je iskren.

Uostalom jedan Husejinović za kojeg je Ibričić level više i po karijeri i po "glavi" je u ovoj ligi pravio dar-mar sa 20 kg viška. Očigledno da pojedinci ovu ligu malo precijenjuju što se tiče kvaliteta. Samo da vas podsjetim ovo je liga iz koje nijedan klub nije ušao u grupnu fazu Euro takmičenja, mislim da je to vrlo dobar opis kvaliteta.
Ma Bekric je odlicno rijesenje i siguran sam da ce doci. Ibricic isto tako. Donio bi neku novu atmosferu, mogao bi rijesiti neke utakmice iz poteza sto nama treba. Iskusan je, zabio je bruku golova kroz karijeru, a ovdje bi igrao bez pritiska, cak mislim da bi tad i bolje bio od ocekivanog.

Ako dodu obojice to bi bio vrh.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 dec 2015, 21:55

Mirisi vise na Zelju povratak Nyeme i Bogicevica. Obadvojica su jako cjenjeni.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 dec 2015, 22:00

Ibričić je svakako veća zvijezda od Alispahića. Pa ne znam mislim bolje i Ibričić ili Bekrić nego niko. Dadni mu dobru lovu i igrat će oni ne sekiraj se. Još ako ih obavežeš nekim kraćim ugovorom tipa ovo na godinu dana + da može otići na ljeto ako želi i igrat će on ko zvečka na pomisao da bi ta polusezona opet mogla obezbijediti neke naftaške zemlje gdje će imati ekstra platu.

I nije tu poenta u Ibričiću boli me qurac ne moraju ga dovesti al' hoću da vidim nekog ko zna dati zadnji pas jer to treba ovoj ekipi. Ako misle da postoje anonimci koji bi to mogli odraditi ili neko iz naše lige koga mogu dovesti, još bolje.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 dec 2015, 22:01

samoposmatram je napisao/la:Mirisi vise na Zelju povratak Nyeme i Bogicevica. Obadvojica su jako cjenjeni.
Vala Bogi iz razloga jer je Bogdanovic povrjedjen a za nyemu vrijedi isto sto i za ovu dvojicu prije. Treba nova krv a ne prezvakana.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sigfried
Kontakt:

Post Postao/la sigfried » 29 dec 2015, 22:08

FaraonTM je napisao/la:Ibričić je svakako veća zvijezda od Alispahića. Pa ne znam mislim bolje i Ibričić ili Bekrić nego niko. Dadni mu dobru lovu i igrat će oni ne sekiraj se. Još ako ih obavežeš nekim kraćim ugovorom tipa ovo na godinu dana + da može otići na ljeto ako želi i igrat će on ko zvečka na pomisao da bi ta polusezona opet mogla obezbijediti neke naftaške zemlje gdje će imati ekstra platu.

I nije tu poenta u Ibričiću boli me qurac ne moraju ga dovesti al' hoću da vidim nekog ko zna dati zadnji pas jer to treba ovoj ekipi. Ako misle da postoje anonimci koji bi to mogli odraditi ili neko iz naše lige koga mogu dovesti, još bolje.
Slazem se s tobom. Ibricic moze rijesiti sam pola utakmica u ovoj ligi, a to nam je bitno ako zelimo izboriti evropu. Sve vratiti sto je nekad bilo je odlicna stvar. Ako se odradi ovako kako se pise sve, ima li bi jako dobru ekipu za ovu ligu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Levin i 36 gostiju.