Bob i kompanija, budi ozbiljanJaozinho22 je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bob i kompanija, budi ozbiljanJaozinho22 je napisao/la:
A ti si mi ozbiljan već pripremas sto u kafani kao i onPsajdak je napisao/la:Bob i kompanija, budi ozbiljanJaozinho22 je napisao/la:
To se od prosle sedmice ceka.....Jaozinho22 je napisao/la:Evo po fb-u pišu da je gotov još treba menadzer papire donijet i da potpiše
Kad bi opet Ibro zapjevao Grbavicu i kad bi Adi zbog toga skocio u Miljacku, u Sarajevu bi bile gore poplave nego sto su bile u Maglaju, Doboju i ostalim gradovima..Jaozinho22 je napisao/la:
Recimo, zvanični intervjui svih novih igrača odrađeni s naše strane, i objavljeni na zvaničnoj stranici. To bi bilo vrh.sajo10 je napisao/la:Nek me neko ispravi ali ovo je nastavak ugovora sa klubom i nije potpis ugovora za prvi tim kao sto su naprimjer objavili za onaj kvartet ljetos (dino, adnan, benjamin & muris) ili kao za Zerica.. :/ U svakom slucaju raduje me da su prikljuceni prvom timu, ali nebi skodilo malo vise informacija o nasim (i novim) igracima u klubu.
to su ugovori pod kojima su i danas, maloljetni i nisu mogli duže. a mujagić je potpisao sa dženisom, kašićem, haskovićem i tim (mislim 8 njih da je bilo, prošlo ljeto)sajo10 je napisao/la:Nek me neko ispravi ali ovo je nastavak ugovora sa klubom i nije potpis ugovora za prvi tim kao sto su naprimjer objavili za onaj kvartet ljetos (dino, adnan, benjamin & muris) ili kao za Zerica.. :/ U svakom slucaju raduje me da su prikljuceni prvom timu, ali nebi skodilo malo vise informacija o nasim (i novim) igracima u klubu.
Ja sam upratio da mu je ista agencija kao i Antoloviću, sad ko je i šta je, ne znam.cikazubo je napisao/la:Zna li neko ko je Ibricicev menadzer ?
Hmm dobro hajde, samo ne razumijem sto onda Mujagica nisu stavili medju prvotimcima kad su stavili sve ostale, ali eto opet kazem da se dosta ne ozbiljno ponasa ko vodi ovu racunicu oko informacije igraca. Pa i dan danas stoji broj 30 kod Antolovica sto je nosio cak u svom prvom ciklusu kod nas hahaha, 38 kod Beganovica, pola igraca i nema broja, slike, neznas do kad je ugovor "zvanicno", koliko nastupa ima, kad je dosao u klub, gdje je igrao prije...ChWilla je napisao/la:to su ugovori pod kojima su i danas, maloljetni i nisu mogli duže. a mujagić je potpisao sa dženisom, kašićem, haskovićem i tim (mislim 8 njih da je bilo, prošlo ljeto)sajo10 je napisao/la:Nek me neko ispravi ali ovo je nastavak ugovora sa klubom i nije potpis ugovora za prvi tim kao sto su naprimjer objavili za onaj kvartet ljetos (dino, adnan, benjamin & muris) ili kao za Zerica.. :/ U svakom slucaju raduje me da su prikljuceni prvom timu, ali nebi skodilo malo vise informacija o nasim (i novim) igracima u klubu.
mislim da je mislio na nekog drugogChWilla je napisao/la:sad i nikad više si rekao da je ipe obični navijač, naći ćemo te i u švedskoj...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Napaceni87 i 37 gostiju.