FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ni ja ne vjerujem da je ovo rekao, ali ako je rekao treba da se dozove malo. Ne moze se s tom pricom mi smo Zeljo i sta sad to treba da znaci. Ti ako si Zeljo onda trebas dati ono sto neko trazi ako si procijenio da je kvalitet pa makar to bilo 150.000KM. Ako nisi u stanju to platiti, onda cekaj uvijek kao sto si cekao Jocu hoce doci pa prosle pripreme i na kraju dobio nespremnog igraca a platio ga fino. To se ne smije desavati.
Zadnja izmjena: sigfried, dana/u 29 dec 2015, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Kad se pocnu novinari sudski goniti za lazne izjave i bombasticne naslove sve ce biti drugacije, ovako svako napise sta zeli samo da bude citan i lajkan po fb.
Njemo je ponudjeno i to na papiru,korektno i konkretno,a to sto on sad zavlaci i glumata to moze na turniru u Sanskom Mostu.
Niti je niti je bio jedina opcija,idemo dalje
Niti je niti je bio jedina opcija,idemo dalje
Einigkeit und Recht und Freiheit
Mulalić k'o da Real trenira yebote, Željo je veliki klub u okvirima BiH, hajde da se Ibričić nečka između nas i Slobode pa bih razumio ovakvu izjavu, al' porediti Hajduk i Želju ne možeš ni po čemu bez obzira koliko i njemu a i nama Željo bio drag.
I to sve da zanemariš da je Ibro proveo najbolje godine karijere u Splitu.
I to sve da zanemariš da je Ibro proveo najbolje godine karijere u Splitu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ne kažem ni da jeste ni da nije, ali ne bi bila ni prva izmišljena izjava. a jasno je da se mi i hajduk u ovom trenutku ne možemo porediti.
Ma nikad se mi nećemo moći porediti sa Hajdukom, Zvezdom, Partizanom i Dinamom. Nismo prije 50 godina, ne možemo ni danas a nećemo moći ni za 50 godina.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
[youtube][/youtube]
Poslije Amira, Denis.. Kad na sredini, slijedeće sezone, zajedno zaigraju

Ja ne shvatam, ukoliko je ovo uopšte rečeno, šta zapravo Mulalić pokušava dokazati. On mora biti svjestan činjenice da Ibričiću Hajduk moze ponuditi bolje uslove, uostalom, Hajduk mu je prioritet u odnosu na Zelju pa čak i kada bi mu ponudili manje novca. Svjesni bi vi postali, kolika je njegova ljubav prema Hajduku, kada bi mu naš klub ponudio debelo bolje uslove u odnosu na Hajduk.. Moraju shvatiti da je fudbal profesija, te da svako trazi svoju korist, naravno da postoji neka ljubav ili prioriteti ali samo u slučaju male razlike ponuđenog novca jednih ili drugih. Zar neko smatra da bi Armin Hodzić prihvatio jednake ili malo bolje uslove Novog Pazara u odnosu na Zelju? Naravno da bi, al' u k urcu..
Poslije Amira, Denis.. Kad na sredini, slijedeće sezone, zajedno zaigraju

Ja ne shvatam, ukoliko je ovo uopšte rečeno, šta zapravo Mulalić pokušava dokazati. On mora biti svjestan činjenice da Ibričiću Hajduk moze ponuditi bolje uslove, uostalom, Hajduk mu je prioritet u odnosu na Zelju pa čak i kada bi mu ponudili manje novca. Svjesni bi vi postali, kolika je njegova ljubav prema Hajduku, kada bi mu naš klub ponudio debelo bolje uslove u odnosu na Hajduk.. Moraju shvatiti da je fudbal profesija, te da svako trazi svoju korist, naravno da postoji neka ljubav ili prioriteti ali samo u slučaju male razlike ponuđenog novca jednih ili drugih. Zar neko smatra da bi Armin Hodzić prihvatio jednake ili malo bolje uslove Novog Pazara u odnosu na Zelju? Naravno da bi, al' u k urcu..
Ajzea je forumaš godine !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Evo po fb-u pišu da je gotov još treba menadzer papire donijet i da potpiše 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
to ipak ne zna niko. npr. prošle godine je jedan maribor koji im je u ex yu bio kanta za nabijanje igrao ligu šampiona i do zadnjeg kola imao šansu da prođe. dinamu je za to isto trebalo jedno 100 puta više para i deset godina vremena. rijeka ako ovako nastavi isto je na tom putu, itd.FaraonTM je napisao/la:Ma nikad se mi nećemo moći porediti sa Hajdukom, Zvezdom, Partizanom i Dinamom. Nismo prije 50 godina, ne možemo ni danas a nećemo moći ni za 50 godina.
Maribor i Rijeka su veći klubovi gledajući zadnjih par godina, i sam znaš koliko oni "pure moraju pojesti" da bi ih se stavilo u isti koš sa Hajdukom gledajući cijelu historiju.ChWilla je napisao/la:to ipak ne zna niko. npr. prošle godine je jedan maribor koji im je u ex yu bio kanta za nabijanje igrao ligu šampiona i do zadnjeg kola imao šansu da prođe. dinamu je za to isto trebalo jedno 100 puta više para i deset godina vremena. rijeka ako ovako nastavi isto je na tom putu, itd.FaraonTM je napisao/la:Ma nikad se mi nećemo moći porediti sa Hajdukom, Zvezdom, Partizanom i Dinamom. Nismo prije 50 godina, ne možemo ni danas a nećemo moći ni za 50 godina.
Mada to nije tema sada.
I ja sam po Fb naletio da je Ibričić završen.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ne bi se ni ja složio ako je stvarno rečeno. objektivno ne samo željo nego cijela naša liga je i dalje rezervna ili zadnja opcija svim stvarno kvalitetnim igračima, i to je činjenica koju nikakve izjave ne mogu promijeniti nego samo objektivni napredak cijele lige. čak nije dovoljno ni da napreduju dva ili tri tima.Psajdak je napisao/la: Ja ne shvatam, ukoliko je ovo uopšte rečeno, šta zapravo Mulalić pokušava dokazati. On mora biti svjestan činjenice da Ibričiću Hajduk moze ponuditi bolje uslove, uostalom, Hajduk mu je prioritet u odnosu na Zelju pa čak i kada bi mu ponudili manje novca. Svjesni bi vi postali, kolika je njegova ljubav prema Hajduku, kada bi mu naš klub ponudio debelo bolje uslove u odnosu na Hajduk.. Moraju shvatiti da je fudbal profesija, te da svako trazi svoju korist, naravno da postoji neka ljubav ili prioriteti ali samo u slučaju male razlike ponuđenog novca jednih ili drugih. Zar neko smatra da bi Armin Hodzić prihvatio jednake ili malo bolje uslove Novog Pazara u odnosu na Zelju? Naravno da bi, al' u k urcu..
nisam ni mislio da ih stižu po istoriji niti da je to moguće u nekoj skorijoj budućnosti. ali od istorije se ne živi, a u sadašnjosti su već mnogo bolji i stabilniji iako su imali mnogo lošiju startnu poziciju.FaraonTM je napisao/la:Maribor i Rijeka su veći klubovi gledajući zadnjih par godina, i sam znaš koliko oni "pure moraju pojesti" da bi ih se stavilo u isti koš sa Hajdukom gledajući cijelu historiju.ChWilla je napisao/la:to ipak ne zna niko. npr. prošle godine je jedan maribor koji im je u ex yu bio kanta za nabijanje igrao ligu šampiona i do zadnjeg kola imao šansu da prođe. dinamu je za to isto trebalo jedno 100 puta više para i deset godina vremena. rijeka ako ovako nastavi isto je na tom putu, itd.FaraonTM je napisao/la:Ma nikad se mi nećemo moći porediti sa Hajdukom, Zvezdom, Partizanom i Dinamom. Nismo prije 50 godina, ne možemo ni danas a nećemo moći ni za 50 godina.
Mada to nije tema sada.
I ja sam po Fb naletio da je Ibričić završen.
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Ibričić je veliki fan i navijač željezničara (kako napisah prije 20 dana) makar bio kad je igrao u Podgrmeču.. Sad mislim da ovo sto je Edis napisao nista nece poremetiti njegovu odluku oce li ili nece.. tako samo relax i nadajmo se najboljem.. ne samo u vezi ibricica nego u vezi svih ovih ostalih igrača. Konkretno ja bih najvise volio da nyema dodje.. Kako je taj znao razgrnut uffff on i Ćulum haha.. sjetite se one Amarove: "Lijepo smo odigrali ovu prijateljsku nije bilo grubih startova osim Ćuluma ali njemu ne mozete ništa reći"
Kralj price
a ko to piše na fejsbuku da je završen?
Sasvim korektna izjava od strane Edisa. U redu je to se Ibričić nudi Hajduku, naravno, to je njegovo pravo, ali nemoj pritom u negativnom kontekstu koristiti ime našeg kluba. Eto, Željo me očajno traži i hoće, međutim, odmah ću dotrčati vama na jedan vaš mig, bez postavljanja bilo kakvih uslova. Pa, ne može to tako. Nismo mi Vrbanjuša, uz dužno poštovanje Braci i njegovim pulenima. Kao što neko reče, konkretno i korektno smo poslali ponudu Ibričiću u skladu s našim mogućnostima i očekujemo da se na isti način i suprotna strana ponaša.
ama ne zna niko od nas kako se stvarno druga strana ponaša. novinari lažu i lažu.
- Jaozinho22
- Kontakt:

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Tacno tako s tim da nakon danasnje izjave je jasno da smo i mi ohladili od njega i da moze traziti selameta po bijelome svijetu.mavi je napisao/la:Sasvim korektna izjava od strane Edisa. U redu je to se Ibričić nudi Hajduku, naravno, to je njegovo pravo, ali nemoj pritom u negativnom kontekstu koristiti ime našeg kluba. Eto, Željo me očajno traži i hoće, međutim, odmah ću dotrčati vama na jedan vaš mig, bez postavljanja bilo kakvih uslova. Pa, ne može to tako. Nismo mi Vrbanjuša, uz dužno poštovanje Braci i njegovim pulenima. Kao što neko reče, konkretno i korektno smo poslali ponudu Ibričiću u skladu s našim mogućnostima i očekujemo da se na isti način i suprotna strana ponaša.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
mavi je napisao/la:Sasvim korektna izjava od strane Edisa. U redu je to se Ibričić nudi Hajduku, naravno, to je njegovo pravo, ali nemoj pritom u negativnom kontekstu koristiti ime našeg kluba. Eto, Željo me očajno traži i hoće, međutim, odmah ću dotrčati vama na jedan vaš mig, bez postavljanja bilo kakvih uslova. Pa, ne može to tako. Nismo mi Vrbanjuša, uz dužno poštovanje Braci i njegovim pulenima. Kao što neko reče, konkretno i korektno smo poslali ponudu Ibričiću u skladu s našim mogućnostima i očekujemo da se na isti način i suprotna strana ponaša.

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 17 gostiju.