FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sigfried
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sigfried » 29 dec 2015, 14:13

Ni ja ne vjerujem da je ovo rekao, ali ako je rekao treba da se dozove malo. Ne moze se s tom pricom mi smo Zeljo i sta sad to treba da znaci. Ti ako si Zeljo onda trebas dati ono sto neko trazi ako si procijenio da je kvalitet pa makar to bilo 150.000KM. Ako nisi u stanju to platiti, onda cekaj uvijek kao sto si cekao Jocu hoce doci pa prosle pripreme i na kraju dobio nespremnog igraca a platio ga fino. To se ne smije desavati.
Zadnja izmjena: sigfried, dana/u 29 dec 2015, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 29 dec 2015, 14:13

Kad se pocnu novinari sudski goniti za lazne izjave i bombasticne naslove sve ce biti drugacije, ovako svako napise sta zeli samo da bude citan i lajkan po fb.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 29 dec 2015, 14:31

Njemo je ponudjeno i to na papiru,korektno i konkretno,a to sto on sad zavlaci i glumata to moze na turniru u Sanskom Mostu.

Niti je niti je bio jedina opcija,idemo dalje
Einigkeit und Recht und Freiheit

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 dec 2015, 15:02

Mulalić k'o da Real trenira yebote, Željo je veliki klub u okvirima BiH, hajde da se Ibričić nečka između nas i Slobode pa bih razumio ovakvu izjavu, al' porediti Hajduk i Želju ne možeš ni po čemu bez obzira koliko i njemu a i nama Željo bio drag.

I to sve da zanemariš da je Ibro proveo najbolje godine karijere u Splitu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 dec 2015, 15:04

ne kažem ni da jeste ni da nije, ali ne bi bila ni prva izmišljena izjava. a jasno je da se mi i hajduk u ovom trenutku ne možemo porediti.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 dec 2015, 15:06

Ma nikad se mi nećemo moći porediti sa Hajdukom, Zvezdom, Partizanom i Dinamom. Nismo prije 50 godina, ne možemo ni danas a nećemo moći ni za 50 godina.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 29 dec 2015, 15:08

[youtube][/youtube]
Poslije Amira, Denis.. Kad na sredini, slijedeće sezone, zajedno zaigraju :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Ja ne shvatam, ukoliko je ovo uopšte rečeno, šta zapravo Mulalić pokušava dokazati. On mora biti svjestan činjenice da Ibričiću Hajduk moze ponuditi bolje uslove, uostalom, Hajduk mu je prioritet u odnosu na Zelju pa čak i kada bi mu ponudili manje novca. Svjesni bi vi postali, kolika je njegova ljubav prema Hajduku, kada bi mu naš klub ponudio debelo bolje uslove u odnosu na Hajduk.. Moraju shvatiti da je fudbal profesija, te da svako trazi svoju korist, naravno da postoji neka ljubav ili prioriteti ali samo u slučaju male razlike ponuđenog novca jednih ili drugih. Zar neko smatra da bi Armin Hodzić prihvatio jednake ili malo bolje uslove Novog Pazara u odnosu na Zelju? Naravno da bi, al' u k urcu..
Ajzea je forumaš godine !

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 29 dec 2015, 15:09

Evo po fb-u pišu da je gotov još treba menadzer papire donijet i da potpiše :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 dec 2015, 15:09

FaraonTM je napisao/la:Ma nikad se mi nećemo moći porediti sa Hajdukom, Zvezdom, Partizanom i Dinamom. Nismo prije 50 godina, ne možemo ni danas a nećemo moći ni za 50 godina.
to ipak ne zna niko. npr. prošle godine je jedan maribor koji im je u ex yu bio kanta za nabijanje igrao ligu šampiona i do zadnjeg kola imao šansu da prođe. dinamu je za to isto trebalo jedno 100 puta više para i deset godina vremena. rijeka ako ovako nastavi isto je na tom putu, itd.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 dec 2015, 15:12

ChWilla je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ma nikad se mi nećemo moći porediti sa Hajdukom, Zvezdom, Partizanom i Dinamom. Nismo prije 50 godina, ne možemo ni danas a nećemo moći ni za 50 godina.
to ipak ne zna niko. npr. prošle godine je jedan maribor koji im je u ex yu bio kanta za nabijanje igrao ligu šampiona i do zadnjeg kola imao šansu da prođe. dinamu je za to isto trebalo jedno 100 puta više para i deset godina vremena. rijeka ako ovako nastavi isto je na tom putu, itd.
Maribor i Rijeka su veći klubovi gledajući zadnjih par godina, i sam znaš koliko oni "pure moraju pojesti" da bi ih se stavilo u isti koš sa Hajdukom gledajući cijelu historiju.

Mada to nije tema sada.

I ja sam po Fb naletio da je Ibričić završen.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 dec 2015, 15:12

Psajdak je napisao/la: Ja ne shvatam, ukoliko je ovo uopšte rečeno, šta zapravo Mulalić pokušava dokazati. On mora biti svjestan činjenice da Ibričiću Hajduk moze ponuditi bolje uslove, uostalom, Hajduk mu je prioritet u odnosu na Zelju pa čak i kada bi mu ponudili manje novca. Svjesni bi vi postali, kolika je njegova ljubav prema Hajduku, kada bi mu naš klub ponudio debelo bolje uslove u odnosu na Hajduk.. Moraju shvatiti da je fudbal profesija, te da svako trazi svoju korist, naravno da postoji neka ljubav ili prioriteti ali samo u slučaju male razlike ponuđenog novca jednih ili drugih. Zar neko smatra da bi Armin Hodzić prihvatio jednake ili malo bolje uslove Novog Pazara u odnosu na Zelju? Naravno da bi, al' u k urcu..
ne bi se ni ja složio ako je stvarno rečeno. objektivno ne samo željo nego cijela naša liga je i dalje rezervna ili zadnja opcija svim stvarno kvalitetnim igračima, i to je činjenica koju nikakve izjave ne mogu promijeniti nego samo objektivni napredak cijele lige. čak nije dovoljno ni da napreduju dva ili tri tima.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 dec 2015, 15:14

FaraonTM je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Maribor i Rijeka su veći klubovi gledajući zadnjih par godina, i sam znaš koliko oni "pure moraju pojesti" da bi ih se stavilo u isti koš sa Hajdukom gledajući cijelu historiju.

Mada to nije tema sada.

I ja sam po Fb naletio da je Ibričić završen.
nisam ni mislio da ih stižu po istoriji niti da je to moguće u nekoj skorijoj budućnosti. ali od istorije se ne živi, a u sadašnjosti su već mnogo bolji i stabilniji iako su imali mnogo lošiju startnu poziciju.

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 29 dec 2015, 15:16

Da hoće šarnut pa da nas zajedno iznose iz kafane :njanjanja:
Ajzea je forumaš godine !

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 29 dec 2015, 15:18

Ibričić je veliki fan i navijač željezničara (kako napisah prije 20 dana) makar bio kad je igrao u Podgrmeču.. Sad mislim da ovo sto je Edis napisao nista nece poremetiti njegovu odluku oce li ili nece.. tako samo relax i nadajmo se najboljem.. ne samo u vezi ibricica nego u vezi svih ovih ostalih igrača. Konkretno ja bih najvise volio da nyema dodje.. Kako je taj znao razgrnut uffff on i Ćulum haha.. sjetite se one Amarove: "Lijepo smo odigrali ovu prijateljsku nije bilo grubih startova osim Ćuluma ali njemu ne mozete ništa reći"
Kralj price

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 dec 2015, 15:25

a ko to piše na fejsbuku da je završen?

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 29 dec 2015, 15:25

Sasvim korektna izjava od strane Edisa. U redu je to se Ibričić nudi Hajduku, naravno, to je njegovo pravo, ali nemoj pritom u negativnom kontekstu koristiti ime našeg kluba. Eto, Željo me očajno traži i hoće, međutim, odmah ću dotrčati vama na jedan vaš mig, bez postavljanja bilo kakvih uslova. Pa, ne može to tako. Nismo mi Vrbanjuša, uz dužno poštovanje Braci i njegovim pulenima. Kao što neko reče, konkretno i korektno smo poslali ponudu Ibričiću u skladu s našim mogućnostima i očekujemo da se na isti način i suprotna strana ponaša.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 dec 2015, 15:29

ama ne zna niko od nas kako se stvarno druga strana ponaša. novinari lažu i lažu.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 29 dec 2015, 15:29

slika
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 dec 2015, 15:30

mavi je napisao/la:Sasvim korektna izjava od strane Edisa. U redu je to se Ibričić nudi Hajduku, naravno, to je njegovo pravo, ali nemoj pritom u negativnom kontekstu koristiti ime našeg kluba. Eto, Željo me očajno traži i hoće, međutim, odmah ću dotrčati vama na jedan vaš mig, bez postavljanja bilo kakvih uslova. Pa, ne može to tako. Nismo mi Vrbanjuša, uz dužno poštovanje Braci i njegovim pulenima. Kao što neko reče, konkretno i korektno smo poslali ponudu Ibričiću u skladu s našim mogućnostima i očekujemo da se na isti način i suprotna strana ponaša.
Tacno tako s tim da nakon danasnje izjave je jasno da smo i mi ohladili od njega i da moze traziti selameta po bijelome svijetu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 29 dec 2015, 15:32

mavi je napisao/la:Sasvim korektna izjava od strane Edisa. U redu je to se Ibričić nudi Hajduku, naravno, to je njegovo pravo, ali nemoj pritom u negativnom kontekstu koristiti ime našeg kluba. Eto, Željo me očajno traži i hoće, međutim, odmah ću dotrčati vama na jedan vaš mig, bez postavljanja bilo kakvih uslova. Pa, ne može to tako. Nismo mi Vrbanjuša, uz dužno poštovanje Braci i njegovim pulenima. Kao što neko reče, konkretno i korektno smo poslali ponudu Ibričiću u skladu s našim mogućnostima i očekujemo da se na isti način i suprotna strana ponaša.
:clap: :clap: :clap:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.