Chicago Bulls

AnkleBreaker
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la AnkleBreaker » 29 dec 2015, 03:49

Rose u zadnjih par utakmica odlican, evo i nocas isto tako.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 29 dec 2015, 04:01

Kakav flop Lowry-a, kazna za zatvora
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

AnkleBreaker
Kontakt:

Post Postao/la AnkleBreaker » 29 dec 2015, 04:10

Sta je ovo sa Snellom, ne moze promasiti, Potrisu skok fali za dd.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 29 dec 2015, 04:14

Tony procitao da ga se Paxon zeli kutarisati pa poceo ozbiljno igrati , utakmica karijere :) Klupa danas odlucila pobjednika (plus odlicni Rose i Gasol)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 dec 2015, 10:23

RUZA se vraca polshko..ovakav da bude I da Butlera ide jer nije nocas luno sutai bilo bi super
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 29 dec 2015, 13:10

Dobismo i pored cinjenice da su Jimmy i Nikola bili katastrofalni i ubacili, jel ono 7 poena zajedno... Kad se Noah vrati, nadam se da Portis nece opet biti zastekan na klupu. Fino je imati C na terenu koji zna dati i kos. Ruza izgleda uvidio da njegovo tankiranje do free agencije bi nas moglo kostat sezone, pa se trznuo malo. Brooks i Snell odlicni isto tako sa klupe.
Postovanje treba zaraditi.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 31 dec 2015, 03:02

Brooks masina :lol:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 31 dec 2015, 04:50

Kakva tekma :tokralju:
Jimmy majstor clutcha

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 dec 2015, 05:17

Portis mi je novi idol u Bullsima, a bogami I citavoj dvorani... Za vikend kad odem u shoping uzimam njegov dres..bice ono igracina :-)

Hajmo trade : Taj,Noah,Mirotic, Snell ,pickovi za Rodjaka I ****

I petorka Rose,Butler,****,Gasol,Rodjak ..klupa.Brooks,Hinrich,Moore,Doag I potpisat Martina I nekog iz penzije vratiti....ljepa ekipa :-)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AnkleBreaker
Kontakt:

Re: RE: Re: Chicago Bulls

Post Postao/la AnkleBreaker » 31 dec 2015, 06:07

SaltCityAttack je napisao/la:Portis mi je novi idol u Bullsima, a bogami I citavoj dvorani... Za vikend kad odem u shoping uzimam njegov dres..bice ono igracina :-)

Hajmo trade : Taj,Noah,Mirotic, Snell ,pickovi za Rodjaka I ****

I petorka Rose,Butler,****,Gasol,Rodjak ..klupa.Brooks,Hinrich,Moore,Doag I potpisat Martina I nekog iz penzije vratiti....ljepa ekipa :-)
Uhh kad bi se to desilo gdje bi nam bio kraj. Brooks i Portis odlicni u zadnje vrijeme, napokon smo dobili scorere sa klupe.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 31 dec 2015, 15:48

Rose malo jacim tempom igra par utakmica, i odmah nekakva povreda.

slika

Nisam gledao sinoc, ali evo skinuo sam sa torrenta utakmicu, pa sad to odgledati.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 dec 2015, 15:51

kad_kako je napisao/la:Rose malo jacim tempom igra par utakmica, i odmah nekakva povreda.

slika
Nazalost, nece on jos dugo.

Al zato Portis, koja masina ce to biti. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 31 dec 2015, 16:13

BIHfan je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Rose malo jacim tempom igra par utakmica, i odmah nekakva povreda.

slika
Nazalost, nece on jos dugo.

Al zato Portis, koja masina ce to biti. :)
Iako pricam protiv Rose-a puno, ja tog malca i dalje volim. Ali to sto kazes, je najvjerovatnije njegova sudbina, ako ne nadje nacin da umanji broj povreda po sezoni, a da ne zrtvuje svoju produktivnost (kao vecinom ove sezone).

Portis, ako bude imao stabilne minute nako povratka Noah-a, iduce sezone bi nam mogao biti starter. Naravno uz njegov pozrtvovan rad u off sezoni.

Indiana bila u Hickory uniformama... Ko nije gledao film Hoosiers (sa Gene Hackman-om), nek pogleda i sve ce mu biti jasno. Underdog srednjoskolska ekipa iz sela u zabiti Indiane. Dobar film (barem meni).

AnkleBreaker
Kontakt:

Post Postao/la AnkleBreaker » 02 jan 2016, 02:57

Kako se dobro razumiju Jimmy i Gasol.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jan 2016, 03:26

kad_kako je napisao/la: Iako pricam protiv Rose-a puno, ja tog malca i dalje volim. Ali to sto kazes, je najvjerovatnije njegova sudbina, ako ne nadje nacin da umanji broj povreda po sezoni, a da ne zrtvuje svoju produktivnost (kao vecinom ove sezone).

Portis, ako bude imao stabilne minute nako povratka Noah-a, iduce sezone bi nam mogao biti starter. Naravno uz njegov pozrtvovan rad u off sezoni.

Indiana bila u Hickory uniformama... Ko nije gledao film Hoosiers (sa Gene Hackman-om), nek pogleda i sve ce mu biti jasno. Underdog srednjoskolska ekipa iz sela u zabiti Indiane. Dobar film (barem meni).

Ma ne mzemo ga mrzit jer vrati sliku nazad sjeti se svega I da je bio poznat po tome jer je bio "Mr Nice Guy" ...uvjek je pricao o titulama, igrao povredjen...samo vratiti sliku nazad I sve ti je jasno..da smo Jimmya imali tad ovakvog nikad se Rose nebi pivrijedio ovaki..lik nije imo pomoc..najveci lider bio Noah koji samo mogo pljeskat I igrat odbranu..dokaz vam je taj da vec slijedece godine Deng sa Irvingom koji je kalibar Rosa u to vrijeme bude zadnji u ligi .
Media pritisak , dobar dio navijaca je uticao na njega da se promjeni..evo I Butlera nivinari piceli prozivat da se promjenii I kako nije lider I td..sramota sta rade zbog njih niko nece ovdje doci igrati .

Rose slusao je ismijavanja na racun povreda od novinara, navijaca, onda sudije mu I dalje nece pomoci nista jer puste da ga I dalje marisu.

Svatite da je sad igrao a nije vidjei..vjeruj mi Kapalan ga isto kritikuje ali mi kaze covjek objektivno kaze voze ga na trening, djevojka mu vozi on nije vozio dugo tek nedavno ...valjda razlog jer nije dobro vidio a I krio je to..vidjelo se da ne uzima puno suteva 10tak..u par navrata I sami po 5-6 valjda zbog toga...ali je igrao jer zna da ce ga pljuvati media I navijaci ..gledam on I ovakav los kazu da je opet outplay PG na drugoj strani ..nisu ni oni nisya bili bolji protiv njega
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 jan 2016, 12:27

Dado, kritike je zasluzio. Ako je bio hasta toliko koliko ti misli, nije trebao igrati, jer je svojim uzasnim igrama nanjeo ssamo stetu ekipi. To je cinjenica. A trener ocigledno nije imao muda da mu kaze da sjedne na klupu dok se ne oporavi.

Sinoc 4/4 maestralna. Portis i Niko 4 the win.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 jan 2016, 12:46

Pocinjemo napokon licit na nesto, haman su Butlerove kritike ipak pozitivno utjecale.

Portis. :tokralju:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 jan 2016, 14:19

Imamo cak i uigranih akcija. :o Ona akcija za pobjednicki kos protiv Indiane... I sinoc sam vidio tu akciju, gdje Butler cut prema kosu, a Pau se izvuce vani i onda mu alley up uradi. Klupa je zivnula definitivno u zadnjim utakmicama. Opet 40+ poena sa njihove strane. Sinoc i McDermott fino odigrao. Portis nastavlja da impresira (double, double). Brooks, iako nije igrao puno, to sto je igrao dobar je bio.

Hoiberg ce imati problema sa rotacijom uskoro. Chupo (jos koja sedmica), Rose (day to day), Dunleavy (uskoro (2 sedmice) krece sa trenizima), kad se vrate... Valjat ce to balansirati.

A to @BiH, sto spominjes u vezi Jimmyjevih kritika da su urodile... Pa vidi se da je Hoiberg vokalniji kod huddle-ova.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jan 2016, 15:07

Juce otisao da uzmem Portisov dres kad samo Rose,Noah,Butler ...narycio sam im dole Portisov kaze covjek sta vam je dolazi 100 lhudi svaki dan narucuju Portisov dres :-).. Lik ce imat najvise prodatih dresova uskoro :-)..barem rookie bi mogo stici :-)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 jan 2016, 18:41

SaltCityAttack je napisao/la:Juce otisao da uzmem Portisov dres kad samo Rose,Noah,Butler ...narycio sam im dole Portisov kaze covjek sta vam je dolazi 100 lhudi svaki dan narucuju Portisov dres :-).. Lik ce imat najvise prodatih dresova uskoro :-)..barem rookie bi mogo stici :-)
Koliko je dres?
Koliko su otprilike cijene ulaznica za jedan NBA mec. :D

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.