[youtube][/youtube]
Neka ga Tiago povede kad se bude vracao

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Prema zadnjim informacijama nece dolaziti, ali uvijek ostaje otvorena opcija za to.DooVe je napisao/la:Pa meni se čini da je neko spomenuo da bi trebao doći neki Brazilac napadač na probu u januaru, e sad ima li od toga šta ...
Ma ja, oko tih proba nikada nije frka, ako dođu dobro i jest, ako ne nikom ništa. Samo da mi dovedemo nekog zadnjeg veznog + napadača. Sve ostalo manje više.tm8782 je napisao/la:Prema zadnjim informacijama nece dolaziti, ali uvijek ostaje otvorena opcija za to.DooVe je napisao/la:Pa meni se čini da je neko spomenuo da bi trebao doći neki Brazilac napadač na probu u januaru, e sad ima li od toga šta ...
Vidi da se ne lazemo ako vec Memija ne bi otisao u Anderlecht koji se vec spominje kao najveca mogucnost po medijima,Dinamo bi mu bio najbolja opcija uzimajuci u obzir kako Maminjo prodaje svoje igrace..sigfried je napisao/la:Okolele je napisao/la:Hahaha Dinamo prodao beka i ovaj zakljucio da Memija ide.. Eto Memija jedini desni bek na svijetu
Ufati se kladionice i ne seri.
pile87 je napisao/la:To je jedan igrac koji je kombinacija ognjena djelmica i dejana djermanovica u uzem krugu ljudi poznat kao ognjen djermanovic.phily je napisao/la:zar nije Edis govorio za onoga iz Olimpije Dejan Djermanovic, a ne Ognjen.........Hadzijalagic je napisao/la: Ko je Ognjen Djermanovic samo da mi je znati??
U pravu si. Šta ima Mulalić koji đavo uopšte na ovo regovati, a pogotovo kad je upitanju klub u kojem je čovjek stekao afirmaciju (ako je uopšte tačan i jedan i drugi tekst). Edis treba držati nivo Željin neki, ali pretjerivati nećemo niti smo u situaciji da pretjerujemo. Amar recimo nikad ovo nebi rekao, nego bi komentarisao isto kao i mi ovdje. Zbog toga su i igrači i volili Amara što je bio realan.kenan_tm87 je napisao/la:Nikad nisam ni mislio da su ovi treneri nesto posebno inteligentni. Ibricic ima klub koji mu je prva i draza opcija a to je Hajduk. Isto bi bilo i da npr. Armin Hodzic potpisuje za Vojvodinu, normalno da bi za iste pare prije igrao za Zelju i da bi na novnarsko pitanje tako odgovorio, jer je tolike godine provei tu i ljubimac je navijaca. Ne treba glumiti nekakve dignute noseve, nego dovesti covjeka pa i na pola godine ako treba, puno bi znacilo iz vise uglova.
A ovaj Djermanovic je taraba, ja ga ne bi dovodio.
Svaka cast. Preserava se bas.kenan_tm87 je napisao/la:Nikad nisam ni mislio da su ovi treneri nesto posebno inteligentni. Ibricic ima klub koji mu je prva i draza opcija a to je Hajduk. Isto bi bilo i da npr. Armin Hodzic potpisuje za Vojvodinu, normalno da bi za iste pare prije igrao za Zelju i da bi na novnarsko pitanje tako odgovorio, jer je tolike godine provei tu i ljubimac je navijaca. Ne treba glumiti nekakve dignute noseve, nego dovesti covjeka pa i na pola godine ako treba, puno bi znacilo iz vise uglova.
A ovaj Djermanovic je taraba, ja ga ne bi dovodio.
ma nevjerujemovo je samo opomena za ubuduce jer ovako blizu doci i onda sve razjebati je pre amaterski.ZZtop10 je napisao/la:Ja se nadam da ona izjava ne znaci da se odustalo od Senijada jer bi to bilo van pameti stvarno...
u pravo tako ovo je novi san sigurnoBrkoo je napisao/la:Na našoj zvaničnoj stranici nije ništa izašlo vezano za Edisovu izjavu, ni na jednom ozbiljnom portalu nema izjava kojom Mulalic nesto odgovara ili porucuje Ibricicu, ali zato na nekom glupom portalu koji je nedavno poceo da radi ima, hajmo vjerovati tom faktoru i hajmo o toj "izjavi" sad malo diskutovati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.