Joj Chambers ide u vatru. I de ti očekuj da pobijedimo.Artetitis je napisao/la:Valjda danas nece biti Flaminija zbog ozljede gleznja. Bolnica na kraju grada.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Joj Chambers ide u vatru. I de ti očekuj da pobijedimo.Artetitis je napisao/la:Valjda danas nece biti Flaminija zbog ozljede gleznja. Bolnica na kraju grada.
Voajerovi retardirani i zaostali treninzi u kombinaciji sa nejnesposobnijim doktorskim timom na planeti=vise od decenije konstatnih ozlijeda. Jos ove sezone moze se reci da Arsenal ima i srece obzirom da su najbolji igraci poput Ozila, Cecha, Alexisa ipak postedjeni nekih visemjesecnih pauza...Pistol je napisao/la:odmah na startu sezone kod povrede Welbacka govorio sam o nasem lijecnickom timu na celu sa dok. Josephom Mengele , neki su me pljuvali i govorili da nije do doktora vec da su to sve vrhunski profesionalci
Ukratko , ako se Ozil ozljedi (nema veze koliko , 3 sedmice i mi smo gotovi) pozdravite se sa bilo kakvim mastanjima o tituli
Daj Oxu da to izvede i ne beri brigu, živjećeš 100 godina.Fustang je napisao/la:Jedva čekam utakmicu, već sam pripremio pribor za samoubistvo.
Pročitao sam i ja negdje da se ozlijedio kod šutiranja lopte.topnik1 je napisao/la:Jel ko osim mene vidio da se Chambers držao za zadnju ložu ? Pa nije valjda i on
Imali su dva dana da proslave poraz a sad opet na aparate,.Artetitis je napisao/la: Inače, upečatljivo je da su Paja i Seaman na aparatima nakon što je Arsenal preuzeo prvo mjesto na tabeli. Nisam ni sumnjao da će tako biti.
Artetitis je napisao/la:Inače, upečatljivo je da su Paja i Seaman na aparatima nakon što je Arsenal preuzeo prvo mjesto na tabeli. Nisam ni sumnjao da će tako biti.
Zip je napisao/la:Wenger ce u inat Paji i Seamanu da osvoji titulu s Flaminijem i Chambersom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.