17 Manje il vise? Ma ide ovo na over, na iskustvo i ako je veca kota hahha, bankrotiro sam ja davno heheMinjore je napisao/la:Zbroj postova do iduceg bana ?fanaticZeljin je napisao/la:1.2 Da je ribar, a 7.20 da nije
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/colic- ... vac/180055 kaze imao najbolju polusezonu,ja bi njega i Stanica volio
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Ja ovog ne bi volio jer za razliku od Stanica ovaj klosar se.re o bivsim saigracima i slicno.. Uz sav respect hvala mu za sve, al nek srecu trazi u drugoj kuci a ne u nasoj...adnan6595 je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/colic- ... vac/180055 kaze imao najbolju polusezonu,ja bi njega i Stanica volio
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Slazem se s tobom. Trebalo bi vratiti Colu za klupe, dobar je to momak.adnan6595 je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/colic- ... vac/180055 kaze imao najbolju polusezonu,ja bi njega i Stanica volio

Igrao je 10 god.u Zelji,i onda mu Livaja uzme mjesto u timu,svak bi bio nezadovoljan.U BiH nemas bolje rjesenje za ovu poziciju,a treba se osigurati na svim pozicijamaMinjore je napisao/la:Ja ovog ne bi volio jer za razliku od Stanica ovaj klosar se.re o bivsim saigracima i slicno.. Uz sav respect hvala mu za sve, al nek srecu trazi u drugoj kuci a ne u nasoj...adnan6595 je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/colic- ... vac/180055 kaze imao najbolju polusezonu,ja bi njega i Stanica volio
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Izgleda da je Bobić iz Veleža dobio papire pa možda ne bi bio loša opcija da bude rezerva Kjosevskom ukoliko Antolović ode.
Lično mislim da je jedan od boljih golmana u ligi i dobro bi bilo imati ga uz Vedrana ukoliko ovaj slučajno ne opravda povjerenje struke ili ukoliko bude suspendovan/povrijeđen.
Bar pola godine, do ljeta, kada bi treba biti veći broj slobodnih golmana.
Lično mislim da je jedan od boljih golmana u ligi i dobro bi bilo imati ga uz Vedrana ukoliko ovaj slučajno ne opravda povjerenje struke ili ukoliko bude suspendovan/povrijeđen.
Bar pola godine, do ljeta, kada bi treba biti veći broj slobodnih golmana.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nije mu Livaja uzeo mjesto nego Memija, nije htio da bude rezerva Memiji. Od bivših igraca bih trenutno vratio jedino Nyemu jer nam je neophodan jedan takav defanzivni vezni. Bekric ako sad ne dođe ne treba više nikad, jer je iz godine u godinu sve lošiji i lošiji. Što se tice Stanića i Colica njihovo je prošlo, kad su bili na vrhuncu i kad su se trebali prodati povrijedili su se i od tad blago receno stagniraju. Ovo sto sam napisao za Stanića i Colica važi i za Svraku, Zolotica, Jamaka itd, hvala im na svemu što su uradili za naš klub, sve ih volim i svi su mi dragi, ali mi je draži Željo, ako želimo da napredujemo ne možemo više vracati bivše igrace jer vecina njih vise nema kvalitet za naš klub..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Ja nisam godinama gledao Bekrica, pa me zanima kad si ga ti gledao da znas da je losiji ?Brkoo je napisao/la:Nije mu Livaja uzeo mjesto nego Memija, nije htio da bude rezerva Memiji. Od bivših igraca bih trenutno vratio jedino Nyemu jer nam je neophodan jedan takav defanzivni vezni. Bekric ako sad ne dođe ne treba više nikad, jer je iz godine u godinu sve lošiji i lošiji. Što se tice Stanića i Colica njihovo je prošlo, kad su bili na vrhuncu i kad su se trebali prodati povrijedili su se i od tad blago receno stagniraju. Ovo sto sam napisao za Stanića i Colica važi i za Svraku, Zolotica, Jamaka itd, hvala im na svemu što su uradili za naš klub, sve ih volim i svi su mi dragi, ali mi je draži Željo, ako želimo da napredujemo ne možemo više vracati bivše igrace jer vecina njih vise nema kvalitet za naš klub..
Kako ga nisi godinama gledao kad je prije 3 godine bio kod nas. Prvo je došao sa par kila viška, a drugo, bio je katastrofalan, ni sjena onog igraca kakav je bio, a treca stvar je da sljedece godine puni 32 godine tako da mi je draže milion puta da gledam Hadžiahmetovića kako se bori na terenu nego da gledam nekoga ko živi od stare slave..sigfried je napisao/la:Ja nisam godinama gledao Bekrica, pa me zanima kad si ga ti gledao da znas da je losiji ?Brkoo je napisao/la:Nije mu Livaja uzeo mjesto nego Memija, nije htio da bude rezerva Memiji. Od bivših igraca bih trenutno vratio jedino Nyemu jer nam je neophodan jedan takav defanzivni vezni. Bekric ako sad ne dođe ne treba više nikad, jer je iz godine u godinu sve lošiji i lošiji. Što se tice Stanića i Colica njihovo je prošlo, kad su bili na vrhuncu i kad su se trebali prodati povrijedili su se i od tad blago receno stagniraju. Ovo sto sam napisao za Stanića i Colica važi i za Svraku, Zolotica, Jamaka itd, hvala im na svemu što su uradili za naš klub, sve ih volim i svi su mi dragi, ali mi je draži Željo, ako želimo da napredujemo ne možemo više vracati bivše igrace jer vecina njih vise nema kvalitet za naš klub..
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Ne znam o cemu pricas bas najtacnije. Sjecam se Bekrica kao dobrog igraca i sjecam se vremena kad je Amar bio tu da mu nije dao prilike koliko je trebao. Kako je otisao vani s viskom kila i igra konstatno sve ove godine. Nismo mi bas toliko mocni da propustimo nekog dobrog igraca a on svakako nece uzeti mjesto nikome od nasih malaca. Isto tako niko nema pojma kako on igra kad ga niko ne prati sam si rekao 3 godine.
Do Amara je 100%, on je kriv sto je Bekric bio zapusten, namjerno ga je držao na klupi i nije mu davao priliku
sto nije licio na onog Bekrica koji je prekucao ovu ligu par godina prije drugog povratka. Ti jarane isto kao da živiš u Sjevernoj Koreji pa ti je zabranjeno koristenje interneta, bukvalno za sve sto te zanima možeš naci podatke, tako je npr. Bekric zabilježio samo 6 nastupa za ovu sadasnju ekipu..

Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Niko nije rekao da je Bekric Ronaldo, a niti Zeljo mocan kao Real. Mi nemamo toliko izbora da biramo, niti mi mozemo dovesti boljeg igraca od Bekrica. Ja sam guglao malo i pronasao sam da je sve ove godine uspjesno igrao, cak i neku njihovu ligu prvaka.Ove sezone je slabije igrao jer su se pojacali nekim igracima, ali to nikako ne znaci da je Bekric los i da nije za Zelju. Samo sam te htio pitati konkretno jesi ti gledao svojim ocima pa da znas, ali posto nisi, nista udure je. 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Neki se usude reci da bi prije Bekrica nego Ibricica,ima nas svakakvih,razlicita misljenja itd al Ibro je Zidan za Bekrica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Jesta danas janje pile bik konj golub.Ljudi nama treba spic golgeter poput Vazde da pospremi sve ono sto uleti u 16.Onaj Kokot Nas je skupo kosto.2 tekme odigro kako treba Ali zato sjebo minimalno 8 boba svojim promasajima.
Ja bih volio, kad već vodite raspravu o Bekriću i Ibričiću, da dođe makar jedan, ali kada bi došla obojica, Nyema, i neki dobar napadač mi bi bili strašni uz već ovog beka Stevanovića i Bogičevića.
Čolić se vjerovatno vraća kod nas, zna li neko šta je sa Stanićem?
Sa ovim pomenutim igračima, kada bi se sve poklopilo bila bi ludnica na terenu, garantujem!
Čolić se vjerovatno vraća kod nas, zna li neko šta je sa Stanićem?
Sa ovim pomenutim igračima, kada bi se sve poklopilo bila bi ludnica na terenu, garantujem!
Ibričić, Bekrić, Nyema, Stevanović 
Bogičević

Bogičević

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Bogičević i ako dođe sigurno neće biti u prvih 11, prednost će imati Hodžurda a realno nama Bogičević i ne treba!shzna je napisao/la:Ibričić, Bekrić, Nyema, Stevanović
Bogičević
Zbog nekih gestikulacija na prošlim utakmicama sa Olimpicom, smrada neću da gledam na Grbavici.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Antolovic
Stevanovic - Hodzurda - Kosoric - Mailson
Blagojevic - Hadziahmetovic - Nyema
Bekric
Ibricic - Tiago

Stevanovic - Hodzurda - Kosoric - Mailson
Blagojevic - Hadziahmetovic - Nyema
Bekric
Ibricic - Tiago

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.