Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Kakvi su ovo stručnjaci sastavljali ugovor.If Villarreal's Denis Suarez joins Barcelona, his ex-club Man City get 0,8M bonus, plus 0,8M for every ten games (with maximum of 8M). [ser]
sastavljo tvoj zubi ko ce drugimessilla je napisao/la:4MAko nije ona šala i ako ovo odbiju treba ih sve do jednog objesiti za jaja na Kolumbovom spomeniku.
Kakvi su ovo stručnjaci sastavljali ugovor.If Villarreal's Denis Suarez joins Barcelona, his ex-club Man City get 0,8M bonus, plus 0,8M for every ten games (with maximum of 8M). [ser]![]()
Kad bi barem postao približno dobar koliko liči na Neymara, mogli bi se udarati nogom u guzicu i slaviti onog ko ga je doveo za 7M.
Mislim šesti igrač koji dolazi u Barcu B ovaj zimski prelazni rok. Nisam siguran, ali mislim da će i jedan od Korejanaca steći pravo nastupa od januara.
Romariooo je napisao/la:Roma trazi adriana i zvanicno, nude izgleda 4 miliona, ne znam sta se nasi misle, ajde adriano legendo uvijek si mi bio drag igrac,znao si odraditi dobar posao za klub, naosvajao si se titula,po dobrom cemo te pamtiti, ali svi putevi vode u rim
ma njemu je presudilo sto je vrijedjao kataloniju ,on klub nije ni vrijedjaoleorey je napisao/la:Šta to mundodeportivo piše, doveli Sergija Guardiolu nekog u Barcu B i otkrili na twitteru da je prije par god vrijeđao klub i navijao za Real Madrid i raskinu mu ugovor nakon nezadovoljstva navijača na twitteruKoji smo mi gospodski klub, šljam nam ne treba.
Zubi nije bio zadužen za B tim, nego njegovi podanicibarca_87 je napisao/la:sastavljo tvoj zubi ko ce drugi![]()
![]()
sad me neki komentar na mundu podsjeti na ono da je el dia de inocentes (ko 1. april kod nas)miki_92 je napisao/la:kako je taj anonimus uopste verifikovan na twitteru
Tako je momčino. Korejanski Messi. Zbog njega smo i dobili ban, odnosno zbog njega je pokrenuta istraga. Nadam se da će biti vrijedan bana, kao Neymar robijanja.Jaozinho22 je napisao/la:Lee Seung-woo će dobiti pravo nastupa
Lajk za ambicioznostEnglish club Man City have made Lionel Messi (28) a new offer worth 27M net per season. City didn't yet talk with Barcelona. [sport]
"Barça have treated me very well. I understand their decision. Now I'm going home, we'll see what happens"
"Once you're a pro, you support the team that plays best, and that's Barça. Joining them was a dream, now it's broken.""
"I'm from Mallorca. I'm not anti-Catalan or anti-anything. I couldn't write those tweets."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.