Uploaded with ImageShack.us

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
slican mu je pravo
Daj nemoj za.ebavati ..Seyo_TM je napisao/la:Vjerovali ili ne danas se igra u trebinju sa loptom...da dragi ljudi...sa loptom!!! I to fudbalskom!
ja vam prije 5 minuta napisa a vi se nista ne veseliteFaruk TM´87 je napisao/la:2:3 bekric ponovoooo....
Bilo je price da ce lopta biti suspendovana...ali ipak se odustalo od tog nauma...danas, umjesto krpenjace, se igra sa tango loptom...Stole iz Bora je napisao/la:Daj nemoj za.ebavati ..Seyo_TM je napisao/la:Vjerovali ili ne danas se igra u trebinju sa loptom...da dragi ljudi...sa loptom!!! I to fudbalskom!![]()
Moj "izvor" iz trebinja nije spominjao loptu ..
E toga sigurno nenedostaje u Trebinju.Dali imaju loptu??Prosto sumnjambaXuz je napisao/la:A na kakvom terenu igraju? Imaju li golovi ili su onako po 2 kamena stavili?
JoinUnion je napisao/la:Kako torpedo igra sa Slobodom
baXuz je napisao/la:A na kakvom terenu igraju? Imaju li golovi ili su onako po 2 kamena stavili?
Zato sam i rekao 2 kamena123456 je napisao/la:E toga sigurno nenedostaje u Trebinju.Dali imaju loptu??Prosto sumnjambaXuz je napisao/la:A na kakvom terenu igraju? Imaju li golovi ili su onako po 2 kamena stavili?![]()
UPS je napisao/la:I hoce li konacno doci do tog slavlja pored v.vatre ili ce ipak ici rezervna varijanta pred sarac centrom na ilidzi![]()