i još narezati suhovineMinjore je napisao/la:Zamisli zadnji vezni Nyema, lijevo krilo Mailson ,desno krilo Tiago, napadac Dialiba![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
i još narezati suhovineMinjore je napisao/la:Zamisli zadnji vezni Nyema, lijevo krilo Mailson ,desno krilo Tiago, napadac Dialiba![]()
Dino ce ostati tu,nece na posudbu. On ima vrlo solidan kvalitet. Treba otkoniti neke nedostatke,malo se ispraviti,dici glavu...Kroz ovu sezonu bi trebao da se pripremi koristeci svaku priliku koja mu se ukaze, da bi u sljedecoj bio starter.FaraonTM je napisao/la:Nyema?neroazzuro je napisao/la:Ljudi ba, nama treba zadnji vezni, pravo nam treba.
Pa i ovaj mali Hasanović, treba mu dati priliku.
Tako nekako bi i bilo najbolje.FKZ1921 je napisao/la:Dino ce ostati tu,nece na posudbu. On ima vrlo solidan kvalitet. Treba otkoniti neke nedostatke,malo se ispraviti,dici glavu...Kroz ovu sezonu bi trebao da se pripremi koristeci svaku priliku koja mu se ukaze, da bi u sljedecoj bio starter.FaraonTM je napisao/la:Nyema?neroazzuro je napisao/la:Ljudi ba, nama treba zadnji vezni, pravo nam treba.
Pa i ovaj mali Hasanović, treba mu dati priliku.
Midzic igra lijevo krilo koliko ja znam..Tryg je napisao/la:A iz Gorazda mali? I njega smo zaboravili.
Mislio sam uopsteno, a kolko sam cuo nece ga slati na posudbu opet.Hadzijalagic je napisao/la:Midzic igra lijevo krilo koliko ja znam..Tryg je napisao/la:A iz Gorazda mali? I njega smo zaboravili.
Ja bih vise volio da na posudbu dovedu Zolotica nego Nyemu kada bi kako moglo..pile87 je napisao/la:Ja sam jedini ovdje koji ne pjeni na Nyemu, iskreno i ne nadam mu se.
+1propuh je napisao/la:Meni nikad nece biti jasno zasto se svaki yebeni prelazni rok prizivaju igraci koji su prodefilovali kroz tim, neki i po vise puta.
A sve pricamo o nekom podmladjivanju, klincima palcima, dovodjenje Ibricica bi bio itekako bonus ali Bekrica ponovo je po meni nepotrebno i povezivati...
Svi mi znamo da nam treba zadnji vezni, i odmah Tomic i Nyema su imena koja se u medijima i medju rajom spominju. Momci su ostavili svoj pecat u periodu kada su igrali, a niko ne spominje koliko dugo nisu ozbiljne utakmice odigrali.
Okrenuti se nekim novim imenima, pa nismo Barca da ne mozemo naci igraca koji ce biti pojacanje za nas na potrebnoj poziciji (ako cemo realno i nije neka "matematika" naci takvog) cemu nam sluze struka i ljudi zaduzeni za dovodnjenje novih igraca ako ne za to, valjda se okrenu svom poslu i prestanu dovoditi igrace koji ce popunjavati roster... sto su realno radili prethodnih godina.
a ovi neki mladi igrači što se spominju?KeepTheBlueFlag je napisao/la:Ne vjeruj te puno novinarima...
Ibricic i Nyema nisu ni blizu potpisa
Nesto od toga je blizuDooVe je napisao/la:a ovi neki mladi igrači što se spominju?KeepTheBlueFlag je napisao/la:Ne vjeruj te puno novinarima...
Ibricic i Nyema nisu ni blizu potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.