@123456
Klupa je nekih 70-80 cm visoka ..

Sad je 2:2. Go za Leotar je dao kapiten Vucinic. I on igra, znaci da ih je mozda i 12 ..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
idi ganjaj Ihtijarevica... ups... nisi na tekmi??? pa nije valjda da ne idete vise na Hadison? jel to bojkot ili si ti crna ovca?UPS je napisao/la:Znam da ovo remeti vas koncept 'strasnog kluba' ali nije na odmet znati:
Uprava Leotara odlučila se na nesvakidašnji potez – suspenziju čak dvadesetorice nogometaša!
'Dvadeset igrača Leotara ne pojavljuje se na treninzima već desetak dana, jer im nisu izmirene financijske obaveze od strane uprave kluba.'
A ako ne pobjedite tim bez 20 standardnih igraca, sto ce biti bruka svih bruka, kao da gledam bice prica - pa dobro, osvojili prvenstvo pa se opustili
Ali, to onda ne biste bili vi![]()
Cekaj fakat IMA 11 igraca?? Nemoj zezatStole iz Bora je napisao/la:Nema onog sto je napisao da je Leotar oslabljen, mora da mu je izbrisan post radi dezinformacije. Ja bih jos jednom zamolio da se ne pisu neistine ovde jer sam sad saznao da Leotar IMA 11 igraca na terenu ..![]()
Dobro je, sad znamo da trojicu...tm84 je napisao/la:2-2 u trebinju... bojan vucinic
Ma UPS bojkotuje utakmice svog timaBlueIsTheColor je napisao/la:idi ganjaj Ihtijarevica... ups... nisi na tekmi??? pa nije valjda da ne idete vise na Hadison? jel to bojkot ili si ti crna ovca?UPS je napisao/la:Znam da ovo remeti vas koncept 'strasnog kluba' ali nije na odmet znati:
Uprava Leotara odlučila se na nesvakidašnji potez – suspenziju čak dvadesetorice nogometaša!
'Dvadeset igrača Leotara ne pojavljuje se na treninzima već desetak dana, jer im nisu izmirene financijske obaveze od strane uprave kluba.'
A ako ne pobjedite tim bez 20 standardnih igraca, sto ce biti bruka svih bruka, kao da gledam bice prica - pa dobro, osvojili prvenstvo pa se opustili
Ali, to onda ne biste bili vi![]()
Ups otac te ************** dosadan si vise bolan,dosadio si porodici ne nama na forumu .UPS je napisao/la:Cekaj fakat IMA 11 igraca?? Nemoj zezatStole iz Bora je napisao/la:Nema onog sto je napisao da je Leotar oslabljen, mora da mu je izbrisan post radi dezinformacije. Ja bih jos jednom zamolio da se ne pisu neistine ovde jer sam sad saznao da Leotar IMA 11 igraca na terenu ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj 2:2![]()
![]()
![]()
Ima povisene Ž stanice u krvi...Stole iz Bora je napisao/la:Bilo ih je svakakvih do sada ali OVAJ je neprevazidjen ..
UPS je napisao/la:Sta je problem? pa covjek je mrtav hladan konstatovao da ljudi imaju 11 igraca na terenu i kako su sve ostalo dezinformacije?? Pa zar to nije sega?? Jok, imace 4 igraca , ma dajte![]()
![]()
Informacija koju sam dobio iz Trebinja je 100% tacna, ipak ih je 11 na terenu .. Nemojte vise talasati ..123456 je napisao/la:Znaci ima ih 4.Meni je bilo receno da imaju tri igraca.UPS je napisao/la:Sta je problem? pa covjek je mrtav hladan konstatovao da ljudi imaju 11 igraca na terenu i kako su sve ostalo dezinformacije?? Pa zar to nije sega?? Jok, imace 4 igraca , ma dajte![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 56 gostiju.