Iskreno...dobro si rekao...narednih 5 tekmi su odlučujući i to nam formira sezonu (žali bože za ovih 5 prošlih tekmi gdje izvukosmo od 15 bobi "tek" 7 a sve smo mogli "pobrati"

)...jedan dobar niz od dvije pobjede (NUFC i Stoke) te bar nerješeno sa Spursom bi nam došao kao naručen pred "trostruki" sraz sa Građanima u manje od 20 dana

, a da nepričamoo prolasku ,finalu Liga kupa i "pozitivnome udarcu u guzicu" sa tim srebrom ako ga osvojimo ( i opert ponavljam -jedin pehar koji još NIKAD neosvojismo).
unhallowed je napisao/la:
Krajem ove sezone ugovori ističu: Hibbertu, Ovideu, Piennaru, Gibsonu i Osmanu.
Od ovih 5"mušketira" bi samo Ovieda zadržao, Gibbotu dao ugovor "koliko igraš -toliko ti se plati", a Osman i Hibbo u stručni štab. Piennaru se zahvalio (iskreno, nenadjebhiv tandem sa Bainsyem po ljevoj koja nam debelo škrpi , ali brate zaboravio sam kad je posljedi put igrao-volio bih da "pojedem svoje riječi" isreno , ali...)
Moje želje su da u narednih 5 utakmica-Robles na golu svih tih 5 tekmi/pa čak i do kraja januara/...Galowey da se mjenja sa Bainseyom,..Kone , Deulofeu,Claverly,Barry, Barkley na klupu, Naismith,Gibbson,Besic,Lennon i Mirallas u vatru...pa šta bude!!
Gore od ovoga nemože...kvaliteta evidentna, učinak kita
A sve u svemu, velik dio odgovornosti za to ima i Roberto Martinez...još imam, iskreno, "mrvica" povjerenja u njega, ali ako januar svane i stanje se ne popravi očitije ...trebali bi se zahvaliti mu na kraju sezone...ali o tome kad bude vrijeme, a nadam se da nikad to vrijeme nedođe i da o tom nikad ne moramo diskutovati! Razbudi se, agresivnije i sa željom zaigrati, ko neče, Bobbi, šibaj marvu!
COYB