Lokos19 je napisao/la:Za pomenute titule i finale LP je zasluzan Klopp, ne svi. Da nebi Kloppa i njegovog nacina igre (gegenpressing) mudo bi mi osvojili.Klopp je napisao/la:Nije problem sto ne dijelis misljenje vec zato sto gledas samo jednu stranu medalje. Navodis samo lose poteze a za dobre pripisujes svima zasluge samo ne upravi.![]()
Isti oni koji su prije toga doveli Thomasa Doll-a.Klopp je napisao/la:Ko je doveo tog Kloppa je.bo mu ja mater po sred pi.chke?![]()
Koje igrace? Osim Reusa svi dovedeni igraci su bili maksimalno nedokazani talenti, koje je tek Klopp izbrusio i napravio igracine od njih. Koji je to gotov igrac dosao u klub i odmah pomogao Kloppu? Sem Reusa niko. Ekipu je gradio Klopp, sa onim sto je imao na raspologanju, nista njemu uprava nije servirala na gotovs.Klopp je napisao/la:Ko mu je omogucio uslove, ko mu je dovodio igrace?
Sa produzenjem ugovora na vrijeme bez klauzula. Kako, pa ponudit realne ugovore tj. koji milion vise. 50 neto miliona, posle double, na kontu dementuje navode da se nije moglo. Jeste moglo, ali je trebalo imati mooooda i viziju.Klopp je napisao/la:I po ko zna koji put, haj mi objasni kako je to klub mogao zadrzati dva pomenuta igraca?
Nebi za tu platu koja je nudjena. Kako Reus potpisa bez klauzule?Klopp je napisao/la:Jel ti znas da isti taj Gotze ne bi nikad produzio bez te klauzule?
Tad je vec bilo kasno. Uci u zadnje dvije godine ugovora kod takvog igraca je stavljanje glave na panj (u pregovarackom smislu). Upravo je ta lekcija naucena pa sad Aubameyang ima ugovor do 2020 ili 2021. A drugo, granica daleko nije bila dostignuta. Neto profit od 50tak miliona to potvrdjuje.Klopp je napisao/la:Jel znas da je Lewandowskom nudjeno dvije godine prije isteka produzenje ugovora gdje je klub isao do maximuma i gdje bi tad u to vrijeme bio daleko najplaceniji igrac kluba? Kako ne shvatas da klub ima ogranicenja preko kojih se ne moze ici?
Radi se o tome, ako si vec primoran prodat igraca, onda barem izvuci maksimum iz njega. Gotov sve i jedan igrac koji ide iz BVBea se transferira ispod trzisne vrijednosti.Klopp je napisao/la:I sta bi sa klubom poslije tih 80 miliona za De Bruynea? Jesu postali jaci, hoce ista osvojiti?
Pa kako moze biti neko odlican a ima greske?Klopp je napisao/la:Ja ne tvrdim da nije bilo gresaka uprave,
Moglo se vise. Manje love na kontu, ali zato top igraci ili duze pod ugovorom BVBea ili transfer u inostranstvo uz pristojnu odstetu. Sa tih 20tak miliona vise nebi se morao cjenkat oko deBruyna sa Murinjom (nasi nisu bili spremni dati 24, vec su nudili 15tak i stvar propala) ...ima tih promasaja koliko hoces, evo upravo neki dan predsjednik Dinama iz Kijeva veli da su nasi za transfer Jarmolenka zakasnili za tri sata sa ponudom koja je zadovala. Zato smo uzivali u carima JanuzajaKlopp je napisao/la:A ti i dalje smatraj da ovo sto se do sad postiglo nije nikakvo umijece i da se moglo vise od ovoga.

ne mogu vise, nemam snage, probo sam ne ide

Watzke je.bem li ti kcerku sta uradi od kluba, odlazi dok klub sta ne do Bog nije osvojio. Vratite Niebauma i Meiera