Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- MysticAladin
- Kontakt:
Re: Serie A
Šta se čudite, ovo gore je tim godine 2015, dakle, nije polusezona, nego čitava godina. Opet možda ima par nedoumica, ali treba imati u vidu da je poslije Juventusa u 2015-oj, najviše bodova uzela Fiorentina.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Red bi bio našim podforumašima poželiti sretan Božić. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Takodje, cestitke i od mene, da ga provedu u zdravlju i veselju.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
treba paziti sta se pise na pocetku sezonesuptilnirocker21 je napisao/la:Odvadi malo, treba razmisljati o tome da se zadrzi u elitnom ranguPogba je napisao/la:Juve osvaja.![]()

- suptilnirocker21
- Kontakt:
Treba znati tumacitialdin2x je napisao/la:treba paziti sta se pise na pocetku sezonesuptilnirocker21 je napisao/la:Odvadi malo, treba razmisljati o tome da se zadrzi u elitnom ranguPogba je napisao/la:Juve osvaja.![]()

Ali slazem se da treba paziti sta se pise na pocetku sezone, odnosno treba uvijek paziti. Juventus ispadao iz lige i sa 90+ bodova

https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
standard prica
. imamo para, kupujemo sudije i dodajemo zvezdice na dres 

- IlPrincipino
- Kontakt:
Nije mi jasno zbog cega ce im Mire. Nije to taj kalibar. Ali et ne bi bilo prvi put da zavrsi neki igrac u ovim klubovima a nije neki igrac.Marca claims Real Madrid & Barcelona battle for ASRoma midfielder Miralem Pjanic
Pazi ti DDRThe top 10 highest paid Italian footballers - Verratti set to sign new deal that will see him be paid 7m.

Kapiten Milana se takodjer uhljebio

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Da igra u juventusu bio bi 1 od 3 najbolja veznjaka na svijetu, ostala dva su naravno Pogba (120mil €) i Stefano Sturaro. Ybg ne igra pa i nije neki igrač 

embrace the chaos
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ne mora znaciti basDenno je napisao/la:Da igra u juventusu bio bi 1 od 3 najbolja veznjaka na svijetu, ostala dva su naravno Pogba (120mil €) i Stefano Sturaro. Ybg ne igra pa i nije neki igrač

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Cagliari i Crotone ubiše brašno, ne staju
jako mi je drago zbog Cagliarija, ali i Crotonea, imaju navijače, bili su odlični u Coppa Italia protiv Milana

jako mi je drago zbog Cagliarija, ali i Crotonea, imaju navijače, bili su odlični u Coppa Italia protiv Milana
Kako je preneo list Korijere delo sport, trener Milana Siniša Mihajović želi da Vidića upari sa Alesiom Romanjolijem i tako pomogne razvoj 20-godišnjeg italijanskog reprezentativca.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Posle Stevice, ali mozdaJuventino1995 je napisao/la:Cuj sta Pogba radi tu![]()
Pogba igra ispod nivoa koji smo navikli ali i ovakav Pogba je vjerovatno najbolji veznjak u Italiji.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Pazi ti DDRIlPrincipino je napisao/la:

Kapiten Milana se takodjer uhljebio

Giovinco najplaćeniji

Al' se lik utopi u penzionersku ligu jbt. To bi bilo isto kao da u staračkom domu organizuju radničke sportske igre i ti sad dođeš, pometeš konkurenciju i kur*iš se.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlPrincipino
- Kontakt:
Iskreno govoreci u kakvoj sam formi sumnjam da bi i tu pomeo kunkurencijuL'Avvocato je napisao/la: Giovinco najplaćeniji![]()
Al' se lik utopi u penzionersku ligu jbt. To bi bilo isto kao da u staračkom domu organizuju radničke sportske igre i ti sad dođeš, pometeš konkurenciju i kur*iš se.

Nisam ja Giovinco

Crotone je imao dobro gostovanje u kupu al su inace prosjecni sto se tice posjete i svega ostalog. Meni je zao sto na prva dva mjesta nisu Bari,Avelino ili Salernitana .Chinaglia je napisao/la:Cagliari i Crotone ubiše brašno, ne staju![]()
- IlPrincipino
- Kontakt:
Pocelo je:
SLUZBENO: Manuel Arteaga novi igrac Palerma

SLUZBENO: Manuel Arteaga novi igrac Palerma

- akisarajevo92
- Kontakt:
Crotone bi bio samo novi Frosinone ili Carpi.
Daj Bari, Perugiu ili Bresciu u Calcio.

Daj Bari, Perugiu ili Bresciu u Calcio.
Don't believe the hype.
a oni kao ne bi, je l'
- akisarajevo92
- Kontakt:
bar imaju bogatiju historiju iza sebe, i sjecam se Calcia kao klinac po tim timovima, a Crotone, Carpi, Novara, Cesena - sve isti qrac
Ricky Alvarez u Sampdoriji

Ricky Alvarez u Sampdoriji
JUVE, If Zaza leaves, he could be replaced by Matri

Don't believe the hype.
pa šta ako ima historiju iza sebe u Serie A, to ne znači da ne bi ispali odmah, jedno je kada želiš te stare ekipe što su nekad igrale Serie A, to bih i ja volio, a drugo kad misliš da bi oni ostali samo zato što imaju historiju iza sebe
dijete, drži se ti boćanja ili tako nekog sporta za levate
dijete, drži se ti boćanja ili tako nekog sporta za levate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.