Daj stavi koju sliku. Inace, 12 500 sasvim dovoljno.nasborik je napisao/la:Ja sam cuo da rekonstrukcija treba poceti u petak ili subotu, ceka se da prodje onaj zalbeni rok od 2 sedmice, a sjever i jug koji nisu uslov za Evropu ce se graditi kako je i planirano, ali se nece moci zavrsiti do pocetka kvalifikacija za LE, pa ce kapacitet za evropske tekme u julu biti oko 8000 a kad se sve zavrsi 12 500 sjedecih mjesta.tatamata je napisao/la:Treba poceti u toku ove sedmice,medjutim draga uprava nam se iskenjala da prostite u usta,i sad necemo dobiti sjever i jug kako je najavljivano...Sto znaci da kad se stave stolice,da cemo imati kapacitet od 8 000...cole-ch je napisao/la:Narode, da li je pocela rekonstrukcija vaseg stadiona? Sta se desava po tom pitanju? Ima li gde koja slicica kako bi trebao da izgleda gradski nakon "sminkanja"?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka

Evo ovako bi trebalo izgledati to kad se sve komplet zavrsi!Daj boze.
Treci put castimo
Mislim da nismo kompletni, i to mislim da smo dobro oslabljeni, da nece igrati preko 7 standradnih prvotimaca...sve je danas moguce...tatamata je napisao/la:I to je jedna od mogucih opcija!EastStand je napisao/la: A ја се потајно $ $ се не & горе него у &, ? Сарајево ??Jeste kompletno,cini mi se.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Bas extra. Bice jedan od lepsih objekata na tlu bivse Yu.tatamata je napisao/la:
Nema sta, stadion ce nam biti pravi ljepotan kad se zavrsi, sada znaci prvo rade zapad i istok jer su oni uslov za Evropu, pa tek onda jug i sjever koji bi trebali biti gotovi do kraja ove godine, bar tako sam ja cuo...tatamata je napisao/la:
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Nadam se da ce stadion zavrsiti na vrijeme,bar onaj minimun za Evropu,ali se isto tako nadam da nece stati na tome,vec da ce na kraju biti kao ovaj na slici.
Sto se utakmice sa Sarajevom tice,ja mislim da se moze svasta desiti,nemamo motiva ni mi ni oni,oslabljeni smo i mi i oni...A opet kazem,nije svejedno biti drugi ili treci.Glupo bi bilo da izgubimo ovu poziciju u zadnja 2 kola.
Nego bas sad gledam vrijednosti nasih mogucih evropskih protivnika na transfermarktu,na primjer jedan Olimpijakos vrijedi 87 435 000!
Jedan Besiktas 79 429 000...
S druge strane Cibalija 9 585 000,Maribor 6 525 000....
A nas dragi Borac 4 005 000...
Naravno ima i gorih od Borca.

Sto se utakmice sa Sarajevom tice,ja mislim da se moze svasta desiti,nemamo motiva ni mi ni oni,oslabljeni smo i mi i oni...A opet kazem,nije svejedno biti drugi ili treci.Glupo bi bilo da izgubimo ovu poziciju u zadnja 2 kola.
Nego bas sad gledam vrijednosti nasih mogucih evropskih protivnika na transfermarktu,na primjer jedan Olimpijakos vrijedi 87 435 000!

Treci put castimo
Uf, nisam znao da Olipijakos ima tako skup tim, steta za njih sto ne igraju kvalifikacije za LS, pa i Cibalija ima skuplji tim od nas, moramo se ozbiljno pojacati ako mislimo da igramo ozbiljno u toj Evropi, posebno u veznom redu...tatamata je napisao/la:Nadam se da ce stadion zavrsiti na vrijeme,bar onaj minimun za Evropu,ali se isto tako nadam da nece stati na tome,vec da ce na kraju biti kao ovaj na slici.![]()
Nego bas sad gledam vrijednosti nasih mogucih evropskih protivnika na transfermarktu,na primjer jedan Olimpijakos vrijedi 87 435 000!Jedan Besiktas 79 429 000...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
I ja sam se iznenadio kad sam vidio vrijednosti nekih timova.Ima naravno losijih od nas,odnosno ne moze se reci losijih,ali ajmo reci jeftinijih,medjutim mislim da se ne bi trebali oslanjati na srecu da njih izvucemo...Uprava bi trebala dovesti sto vise kvalitetnih pojacanja,po mogucnosti sa iskustvom igranja u inostranstvu,i naravno trebala bi zadrzati odredjene nosioce igre.Da se ako nista,bar ne osramotimo...nasborik je napisao/la: Uf, nisam znao da Olipijakos ima tako skup tim, steta za njih sto ne igraju kvalifikacije za LS, pa i Cibalija ima skuplji tim od nas, moramo se ozbiljno pojacati ako mislimo da igramo ozbiljno u toj Evropi, posebno u veznom redu...
Treci put castimo
gdje su one kvote za zavrsetak radova na stadionu... bilo je prije roka 1.30, a poslije roka 15 cini mi se
pa da koju stoju ulozim
ontopic: bice to jedan od ljepsih stadiona ako ne i najljepsi u BiH
pa da koju stoju ulozim

ontopic: bice to jedan od ljepsih stadiona ako ne i najljepsi u BiH
Dajte sliku one ribe, nema je na ovoj stranici 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pridruzujem se cestitkama za Zokija!EastStand je napisao/la:Ево " $, " " нас на ?. А ја - % $ " ? $ " " $: % " &

Treci put castimo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zavrsni komentar nakon 45 minuta je bio "nista - nista". Kaze komentator utakmica bez ikakve igre i motivacije igraca i jedne i druge ekipe.tatamata je napisao/la:Pridruzujem se cestitkama za Zokija!EastStand je napisao/la:Ево " $, " " нас на ?. А ја - % $ " ? $ " " $: % " &
Zna li iko kakvo je stanje u Sarajevu?Kako se drzimo?Mozda bi mogla 3 boda...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Pa da,za ocekivati.Nadam se da ce ovi nasi osvojiti 3 boda i zadrzati drugu poziciju.Stole iz Bora je napisao/la: Zavrsni komentar nakon 45 minuta je bio "nista - nista". Kaze komentator utakmica bez ikakve igre i motivacije igraca i jedne i druge ekipe.
Treci put castimo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
50. minut, 1:0 za Sarajevo.
AMAR OSIM
To bi bilo to,prosuli smo 2 mjesto protiv Olimpika,Sarajevo je prevelik zalogaj,i nema se sta vise reci.Gospodine Maricu hvala i mrs.
Treci put castimo
da da mogli bi al sa 3 komada u mrezi da se vratite kuci,,,,dobro si prognozirao hehe...svaka cast...tatamata je napisao/la:Pridruzujem se cestitkama za Zokija!EastStand je napisao/la:Ево " $, " " нас на ?. А ја - % $ " ? $ " " $: % " &
Zna li iko kakvo je stanje u Sarajevu?Kako se drzimo?Mozda bi mogla 3 boda...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.