FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- QuietStorm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako Zeljo pobjedi a borac izgubi 10 bodova razlika
Vole da me mrze,mrze da me vole ,krivo im sto mi udaramo bolje.
QuietStorm87 je napisao/la:Ako Zeljo pobjedi a borac izgubi 10 bodova razlika
hehehe
a sta ako siroki dobije, nisi na to racunao

Por que ? Por que somos los mejores...
Gledaj kako se loze
neka, neka samo se vi lozite i lazite sami sebe
za one koji ne znaju, leotar je raspustio kompletnu ekipu
eto protiv koga strasni zeljo
vodi, da, da

za one koji ne znaju, leotar je raspustio kompletnu ekipu

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 26 maj 2010, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Na kakvim si ti samo mukama, iskreno zao mi te...UPS je napisao/la:Gledaj kako se loze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za one koji ne znaju, leotar je raspustio kompletnu ekipustarsni zeljo, da, da
![]()
![]()

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- QuietStorm87
- Kontakt:
Bitno je za borac ,libo me za shirmake je napisao/la:QuietStorm87 je napisao/la:Ako Zeljo pobjedi a borac izgubi 10 bodova razlika
hehehe
a sta ako siroki dobije, nisi na to racunao![]()
![]()

Vole da me mrze,mrze da me vole ,krivo im sto mi udaramo bolje.
pa citam ove vase postove pa ne mogu da vjerujem kakve gluposti pisete, isto djeca iz 4. osnovne. informisite se malo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Teski su to izgleda bolovi cim neke jos drzi .. 

Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 26 maj 2010, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ko je tebe zvao paćeniče mali?? RazguliUPS je napisao/la:pa citam ove vase postove pa ne mogu da vjerujem kakve gluposti pisete, isto djeca iz 4. osnovne. informisite se malo
ajde balo odabi i gledaj kako to sampioni radeUPS je napisao/la:Gledaj kako se loze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za one koji ne znaju, leotar je raspustio kompletnu ekipueto protiv koga strasni zeljo
vodi, da, da
![]()
![]()

na polusezoni smo imali -7 u odnosu na prvog sirokog brijega, a sad imamo +7 u odnosu na drugog borca... jbt, polusezona iz sna... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
A kad malo bolje razmislim, bolje je da se ne informisete, vise ce litex boljetiStole iz Bora je napisao/la:Teski su to izgleda bolovi cim jos neke drzi ..

A evo Brko ide na radiju...zamisli kako im je hahahaStole iz Bora je napisao/la:Teski su to izgleda bolovi cim jos neke drzi ..
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Tantal ...Seyo_TM je napisao/la:A evo Brko ide na radiju...zamisli kako im je hahahaStole iz Bora je napisao/la:Teski su to izgleda bolovi cim jos neke drzi ..

Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 26 maj 2010, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ljubomorne dushe mogu samo da nam (zavrsi recenicu) p... !UPS je napisao/la:Gledaj kako se loze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za one koji ne znaju, leotar je raspustio kompletnu ekipueto protiv koga strasni zeljo
vodi, da, da
![]()
![]()

"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
UPS je napisao/la:A kad malo bolje razmislim, bolje je da se ne informisete, vise ce litex boljetiStole iz Bora je napisao/la:Teski su to izgleda bolovi cim jos neke drzi ..
Ne moze tvoj mozak da dobaci sta znaci utakmica u Trebinju - zadnje kolo - obezbjedjena titula - glava u oblacima - a vodis.
Nema potrebe da se prosipas vise, al' fakat.
Pačenik -najaktivniji na temi ŽELJEZNIČAR!UPS je napisao/la:A kad malo bolje razmislim, bolje je da se ne informisete, vise ce litex boljetiStole iz Bora je napisao/la:Teski su to izgleda bolovi cim jos neke drzi ..
Basel mila majkaUPS je napisao/la:A kad malo bolje razmislim, bolje je da se ne informisete, vise ce litex boljetiStole iz Bora je napisao/la:Teski su to izgleda bolovi cim jos neke drzi ..

Daj ba popustite malo...dođe jedan pacenik napiše glupost od muke i onda vi svi kolektivno odgovarate na tu istu njegovu recenicu...ignorisati pacenika i vozdra...ovako mu dajete pažnju i povoda da dalje piše gluposti.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ne dozvolite da vam jedno izkompleksirano derle i bezobrazni provokator, kojeg se valjda i rodjena mater odrekla ala ups vadi zivce... valjda mu nisu jos promjenili pelene pa doso da sere i minira temu... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)