FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
I ibricic je bolji igrac od jajala sto dokazuje i hrvatska liga u kojoj je ibricic dokazao svoj kvalitet gdje je bio medu pet najbolji igeaca da nema hrvatski pasos borio bi se za mjesto u rijeci
zeljo1974 je napisao/la:I ibricic je bolji igrac od jajala sto dokazuje i hrvatska liga u kojoj je ibricic dokazao svoj kvalitet gdje je bio medu pet najbolji igeaca da nema hrvatski pasos borio bi se za mjesto u rijeci

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hahahahahahahhahahajahahahzeljo1974 je napisao/la:I ibricic je bolji igrac od jajala sto dokazuje i hrvatska liga u kojoj je ibricic dokazao svoj kvalitet gdje je bio medu pet najbolji igeaca da nema hrvatski pasos borio bi se za mjesto u rijeci
Ahahahahahahahahahhhha
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
zeljo1974 je napisao/la:I ibricic je bolji igrac od jajala sto dokazuje i hrvatska liga u kojoj je ibricic dokazao svoj kvalitet gdje je bio medu pet najbolji igeaca da nema hrvatski pasos borio bi se za mjesto u rijeci
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zar nije bio u Celiku odmah poslije rata jedan predobar strani igrac ili sam se ja nesto dobro zayebao?
Nad tobom sunce najljepše sja
Laudrup!pinoglavi je napisao/la:Zar nije bio u Celiku odmah poslije rata jedan predobar strani igrac ili sam se ja nesto dobro zayebao?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jest on! Znam da nije odigrao nijednu utakmicu, ali je sigurno igrac sa najboljim CV koji je dosao u ligujoker90 je napisao/la:Laudrup!pinoglavi je napisao/la:Zar nije bio u Celiku odmah poslije rata jedan predobar strani igrac ili sam se ja nesto dobro zayebao?Neka zajebancija oko poreza je tu bila, ali ne sjecam se tacno..

Nad tobom sunce najljepše sja
Joco Stokića ima najsavršeniji CV, na vascijelom dunjaluku ! Taj je jednom prilikom sa Skenderije, kroz noge probacio kravi loptu.. Sve bi to bilo OK, da krava nije bila u Pazariću !
Ajzea je forumaš godine !
Zeza se deckozeljo1974 je napisao/la:I ibricic je bolji igrac od jajala sto dokazuje i hrvatska liga u kojoj je ibricic dokazao svoj kvalitet gdje je bio medu pet najbolji igeaca da nema hrvatski pasos borio bi se za mjesto u rijeci

Das Ist Walter
E sto nenamjerno zadadoh panteliji zadacu.Covjek cijeli dan provede za racunarom.Ja jutros odoh,sad se vratih,covjek se i dalje trudi nesta nekom objesniti. A niko nista nije trazio ni ocekivao. Fakat nisam imao namjeru inicirati nikakvu pricu stim sto sam napisao da je Ibricic igrac sa najboljim CV koji je igrao u ovoj nasoj ligi. A fakat jeste. Nisam ja to izmislio.
Poredit Jajala i Ibricica je isto kao kad poredis krusku i jabuku, i sta je bolje.
Dok citam par stranica unazad, kontam jbte kako je moguce da nam je nasa PLBIH najgora u Evropi
Tamo neki Inter zapresic prodaje igraca Chelsiju, a mi se ovde raspravljamo koji je najbolji propali igrac razmisljao da ce da pojaca jedan od dva sarajevska prvoligasa

Tamo neki Inter zapresic prodaje igraca Chelsiju, a mi se ovde raspravljamo koji je najbolji propali igrac razmisljao da ce da pojaca jedan od dva sarajevska prvoligasa
-
- Kontakt:
Ibričić je preskup i za Hajduka pa se medijski to izbalansiralo "kao nije nam više potreban" i okrenut je prema Kini traži angažman.
Treba biti realan i reci da uz te "propale" igrace , mladi igraci napreduju. Bez Jajala, Cimirot ne bi bio ovakav kakav je sad. Isto tako uz Ibricica bi mnogo igraca napredovalo. Taj prvi dio stoji, ali se nadajmo da ce liga malo napredovat ovim smanjivanjem, i da ce igracima prioritet biti Zeljo ili sarajevo, a ne zadnja opcija...Zip je napisao/la:Dok citam par stranica unazad, kontam jbte kako je moguce da nam je nasa PLBIH najgora u Evropi![]()
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Ibričić je predobar igrač i sigurno može ovdje odigrati dobru sezonu, i uzeti onda vani jedan ugovor i to je to. On bi vam fino legao i niko od nas ne može misliti da je loš igrač, naprotiv, jako dobar za naše uslove i malo šire.
Ja se ne bih slozio da je Ibricic trenutno predobar igrac,nezz sta ce sutra biti mozda opet vrati neku formu,od njega je samo ostalo Ime,cim ga nece ovi u Ajduku da i njihova djeca stasavaju uz njega,nije mi tu nesto u dure,al ako dodje to ce biti bum svakako medijski 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
- Kontakt:
Tako se i za Zebu prilačalo pa eno ga svi znamo kako igra. A Ibričić je za Zebu doktor fudbala. Pa nekom analogijom dođemo na to da bi on bio top igrač ovdje. I svim drugim analogijama.
Ibričić je prešao za 5 miliona eura i 20% slijedećeg transfera iz Hajduka u Lokomotivu, dovoljna referenca da se zna o kakvom se igraču radi. To što se on propio nikakve veze nema, nama su i dan danas u ligi najbolji igrači Wagneri i ini. Šta ćeš, surova realnost. On nikad neće propasti ispod nivoa ove lige.
Uz to ima 30 godina i sigurno 3 sezone nekog balkanskog nivoa fudbala bez problema u nogama. Ne znam da je imao neku povredu veću. Treba realan biti, nema veze što ga oni dovode on je klasa.
Ibričić je prešao za 5 miliona eura i 20% slijedećeg transfera iz Hajduka u Lokomotivu, dovoljna referenca da se zna o kakvom se igraču radi. To što se on propio nikakve veze nema, nama su i dan danas u ligi najbolji igrači Wagneri i ini. Šta ćeš, surova realnost. On nikad neće propasti ispod nivoa ove lige.
Uz to ima 30 godina i sigurno 3 sezone nekog balkanskog nivoa fudbala bez problema u nogama. Ne znam da je imao neku povredu veću. Treba realan biti, nema veze što ga oni dovode on je klasa.
Da nece past ispod nivoa lige,to bar nije tesko,ma nema frajer ozb.utakmice godinu dana,a da je za Zebu doktor jest al u ku.rcu,samo sto ovaj nije imao jake menadjere i lose procjene Amawa na njegovom vrhuncu,bio jest nekad,al davna proslost,davno je to bilo 5milki,i dobio je Ajduk tih 20%kasnije,nakon sljedecg transfera,jest al u ku.rcu,sta je poslije toga bilo,samo pad,mozda ja grijesim,al imam taj osjecaj,ja bih im srecu pozelio da ga dovedu 

grb sto kuca,umjesto srca
nisu ni benko ni alispahic igrali u punom ritmu prije dolaska u tanajevo pa ste pisali kao da su xavi i drogba
reci da benko nije predobar igrac za nase lige, nase kukuruz lige je u najmanju ruku debilno
reci da benko nije predobar igrac za nase lige, nase kukuruz lige je u najmanju ruku debilno
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.