FK Željezničar (opšte diskusije)

GoodisonPark
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la GoodisonPark » 27 dec 2015, 17:39

Znači, tim rezonom Radmilo je bolji igrač od Sušića jer je igro u Bayernu a Sušić u PSG-u :mrgreen:

Meho Kodro i Elvir Baljić, uz već pomenutog Radmila Mihajlovića su definitivno najbolji fudbaleri u istoriji našeg fudbala, ima logike ovo ;) :urnebes:
povratak otpisanih!

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 27 dec 2015, 17:41

Bolje biti prvi na selu nego zadnji u gradu. Nije isto npr. biti najbolji igrač Valencie ili grijati klupu u Barceloni i odigrati utakmicu u 2 godine. Šta bi sad automatski onaj iz Barcelone trebao biti bolji ?

Ibričić je bio najbolji igrač kluba koji je igrao Europa ligu i jedan od najboljih,ako ne i najbolji igrač cijelog HNL-a.
Jajalo i Stepanov nisu bili najbolji igrači svojih klubova,a daleko od toga da su igrali za klubove tipa Reala.
Stepanov u Portu i Malagi nije ostavio neki utjecaj (34 utakmice je praktički ništa) dok Koln i Palermo sigurno nisu velesile.
Nije ni Lokomotiv Moskva ali Ibričić je barem nekad,negdje bio zvijezda.

Ovisi kako tko gleda,nekome Ibričić ima bolji CV a nekome Stepanov i Jajalo. Ne postoji nekakva formula na temelju koje se to može odlučiti,sve ovisi o subjektivnom mišljenju.
Iskreno,što se tiče karijere,ja bih Ibričića stavio na prvo mjesto,onda Jajala i onda Stepanova.
Ne mislim više pisati na ovu temu jer nema smisla,već sam napisao sve što sam mislio. Najvažnije od svega je to da bi Ibričić bio pojačanje za Premijer ligu,kakav god da on bio. To sa CV-om je prošlost i u to se ne bi trebalo gledati niti je važno (osim u marketinške svrhe tipa prodaja dresova,punjenje stadiona i sl.),važno je što on sada može pružiti.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 dec 2015, 17:46

Nego pantelija sta vam novi 'tito' u klubu kaze. De nam malo ispricaj. Objasni nam malo i anketu koju ste obavili. Kako ste zadovoljni rezultatitma ankete sta kazu b prijatelji na nju. Rjesili ste se ikandea, jos malo stepanova. Sta cete sa benkom i barbaricem. De malo metlu pa po svojoj avliji. A ibro? Ako ne dodje ibro docice neko ko je nama potreban nemoj se sekirati.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 dec 2015, 17:57

virtuoz je napisao/la:Bolje biti prvi na selu nego zadnji u gradu. Nije isto npr. biti najbolji igrač Valencie ili grijati klupu u Barceloni i odigrati utakmicu u 2 godine. Šta bi sad automatski onaj iz Barcelone trebao biti bolji ?

Ibričić je bio najbolji igrač kluba koji je igrao Europa ligu i jedan od najboljih,ako ne i najbolji igrač cijelog HNL-a.
Jajalo i Stepanov nisu bili najbolji igrači svojih klubova,a daleko od toga da su igrali za klubove tipa Reala.
Stepanov u Portu i Malagi nije ostavio neki utjecaj (34 utakmice je praktički ništa) dok Koln i Palermo sigurno nisu velesile.
Nije ni Lokomotiv Moskva ali Ibričić je barem nekad,negdje bio zvijezda.

Ovisi kako tko gleda,nekome Ibričić ima bolji CV a nekome Stepanov i Jajalo. Ne postoji nekakva formula na temelju koje se to može odlučiti,sve ovisi o subjektivnom mišljenju.
Iskreno,što se tiče karijere,ja bih Ibričića stavio na prvo mjesto,onda Jajala i onda Stepanova.
Ne mislim više pisati na ovu temu jer nema smisla,već sam napisao sve što sam mislio. Najvažnije od svega je to da bi Ibričić bio pojačanje za Premijer ligu,kakav god da on bio. To sa CV-om je prošlost i u to se ne bi trebalo gledati niti je važno (osim u marketinške svrhe tipa prodaja dresova,punjenje stadiona i sl.),važno je što on sada može pružiti.
pa sta je to ibrici imao osim hajduka?
jesi li pratio partijejajala u hrvatskoj u slavenu? rasutrao ligu, u koelnu rasturao a sad u paleru je drugi ili treci igrac ekipe po ocjenama! DAKLE NJEMACKA I SERIJA A a ibricic u turskoj nije uradio nista, u rusiji nista, u turskoj DRUGOJ nista...
pa u hrvatskoj ligi sada kada je jajalo igrao je bio masina, eno pitaj navijace rijeke ;) jel se uopste i sjeccas kada je igrao on u hajduku? haman cener godina bolan ... a od tada nula

stepanov je covjek koji je u turskoj igrao jako dobro a ibricic grije tribine po drugoj turskoj ligi... ne mozes o porediti jedni su dogurali do liga petice a drugi do druge turske lige
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 27 dec 2015, 18:09

tm8782 je napisao/la:Nego pantelija sta vam novi 'tito' u klubu kaze. De nam malo ispricaj. Objasni nam malo i anketu koju ste obavili. Kako ste zadovoljni rezultatitma ankete sta kazu b prijatelji na nju. Rjesili ste se ikandea, jos malo stepanova. Sta cete sa benkom i barbaricem. De malo metlu pa po svojoj avliji. A ibro? Ako ne dodje ibro docice neko ko je nama potreban nemoj se sekirati.
našao kinez bruku para potrošenih za toalet papir,a pantelija razglaba o ibričiću

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Hadzijalagic » 27 dec 2015, 18:16

struja je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Nego pantelija sta vam novi 'tito' u klubu kaze. De nam malo ispricaj. Objasni nam malo i anketu koju ste obavili. Kako ste zadovoljni rezultatitma ankete sta kazu b prijatelji na nju. Rjesili ste se ikandea, jos malo stepanova. Sta cete sa benkom i barbaricem. De malo metlu pa po svojoj avliji. A ibro? Ako ne dodje ibro docice neko ko je nama potreban nemoj se sekirati.
našao kinez bruku para potrošenih za toalet papir,a pantelija razglaba o ibričiću
To mogu opravdati jer vala serendaju ko foke..
BUDI ŽELJO !!!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 dec 2015, 18:19

Misimovic je za nase uslove beton igrac, pitari su svrsavali puno vise na njegov dolazak nego mi sa ibrom. Miske u bundesu bio sigurno bolji od jajala, valjda se tu slazemo a onda otisao u tursku i rusiju i ne moze meda. Ne mora to znacit gdje je on igrao, jesse igra u madridu a hulk u tamo nekoj rusiji pa je ipak svima bolji od spanca. Toliko dizete stepanova za kojega ste prije par mjeseci prvi put culi a nema ga ni na tribinama koseva.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 dec 2015, 18:27

opet o FKS... eh tugo moja .. raprava je bila ko ima bolji CV jer je 1921 rekao da ibricic ima jabolji CV a berberovic ima skoro issto utakmica za repku ko ibricici
Pa oonda evropske lige jajalo i stepanov ... imaju bolje...

to je to... sve sotalo oko fks
Tana
itd imate nasu diskusiju

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 dec 2015, 19:18

Pantelija je napisao/la:opet o FKS... eh tugo moja .. raprava je bila ko ima bolji CV jer je 1921 rekao da ibricic ima jabolji CV a berberovic ima skoro issto utakmica za repku ko ibricici

Tana
itd imate nasu diskusiju
Ne. Nikako da shvatis poentu ti i tebi slicni. Moj post bio je posvecen 'metli'. Ako ti tako smatras svoj klub e to je nesto drugo. Ovo se ne odnosi na prave navijace..
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 dec 2015, 19:26

tm8782 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:opet o FKS... eh tugo moja .. raprava je bila ko ima bolji CV jer je 1921 rekao da ibricic ima jabolji CV a berberovic ima skoro issto utakmica za repku ko ibricici

Tana
itd imate nasu diskusiju
Ne. Nikako da shvatis poentu ti i tebi slicni. Moj post bio je posvecen 'metli'. Ako ti tako smatras svoj klub e to je nesto drugo. Ovo se ne odnosi na prave navijace..
postoji tema za to, a zove se FK SARAJEVO-OPSTE DISKUSIJE
pitaj bilo sta ja cu strpljivo ti odgovoriti na sve sto pitas bez komentara tipa "ta ti znas" , "kompleksas", metlu u ruke " i sl.
Ja u ovih nekoliko postova nigdje nisam rekao da je ibricic los igrac, niti sl.
Isto tako nisam pomenuo FKS u smisu kluba nego sam navodio igrace i karijere igraca iz nase lige.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 27 dec 2015, 20:22

Nikako mi nije jasno sto stalno kod jajala spominje Palermo?? Onda je dzeko najbolji igrač nema veze sto su city, Roma došli nakon zelje :mrgreen:

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 27 dec 2015, 20:29

Nisam u toku, zar nije Modric najuspjesniji fudbaler koji je igrao PL ili sa najboljim cv-em. Nadam se da ovaj moj post nije totalno off topic. Pozz

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 27 dec 2015, 20:34

slana_krv je napisao/la:Nisam u toku, zar nije Modric najuspjesniji fudbaler koji je igrao PL ili sa najboljim cv-em. Nadam se da ovaj moj post nije totalno off topic. Pozz
E bravo jeste onda on, al ne kontam kako karijera nakon naše lige upadne u tu raspravu :mrgreen: jbg valja nahvalit jajala, da bi se spustio Ibričić :rol:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 dec 2015, 20:36

JoseMourinho je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:Nisam u toku, zar nije Modric najuspjesniji fudbaler koji je igrao PL ili sa najboljim cv-em. Nadam se da ovaj moj post nije totalno off topic. Pozz
E bravo jeste onda on, al ne kontam kako karijera nakon naše lige upadne u tu raspravu :mrgreen: jbg valja nahvalit jajala, da bi se spustio Ibričić :rol:
U principu, nikakvo posebno hvaljenje Jajala (i još pojedinih) nije potrebno da bi se dokazalo da on ima puno bolji i bogatiji CV od Ibričića, i da on nikako ne može biti igrač sa najboljim cv-em u istoriji lige, kako je to pokušano proturiti. To može skontati bilo ko ko je imalo pametan (da ne upotrebljavam neke teže izraze), a i priznati svako ko je iole normalan.
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 dec 2015, 20:42

Danas smo govorili o tome sa kakvim CV su dolazili u nasu ligu. Modric kad je dosao je bio niko i nista, to sto je kasnije postao je druga prica.
Bahati, bahati Željkan!
1946

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 27 dec 2015, 20:42

BitiSrcemVezan je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
U principu, nikakvo posebno hvaljenje Jajala (i još pojedinih) nije potrebno da bi se dokazalo da on ima puno bolji i bogatiji CV od Ibričića, i da on nikako ne može biti igrač sa najboljim cv-em u istoriji lige, kako je to pokušano proturiti. To može skontati bilo ko ko je imalo pametan (da ne upotrebljavam neke teže izraze), a i priznati svako ko je iole normalan.
Pa rijesili smo i to, Neil Wood ima najbolji CV :D

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 dec 2015, 20:43

Fantastičan, u 7 provedenih godina u Unitedu uspio je skupiti čak 0 nastupa, te se isto toliko puta upisati u strijelce.
1946

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 27 dec 2015, 20:46

BitiSrcemVezan je napisao/la:Fantastičan, u 7 provedenih godina u Unitedu uspio je skupiti čak 0 nastupa, te se isto toliko puta upisati u strijelce.
Pa zar nismo gore konstatovali, nakon sto je neko naveo statistiku Senijada da broj utakmica nema veze, samo se u obzir uzima klub u kojem je igrac bio registrovan ?

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 dec 2015, 20:50

Ne znam ja šta je ko konstatovao, niti mi se sad iščitava svaki post, ali znam da Ibričić sigurno nije igrač sa najboljim CV-em koji je nastupio u ovoj ligi.
1946

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 27 dec 2015, 21:09

Za koga je potpisao ibricic

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, ljevak, MostarReds22, Pablo11, supervizor i 45 gostiju.