Meho Kodro i Elvir Baljić, uz već pomenutog Radmila Mihajlovića su definitivno najbolji fudbaleri u istoriji našeg fudbala, ima logike ovo

pa sta je to ibrici imao osim hajduka?virtuoz je napisao/la:Bolje biti prvi na selu nego zadnji u gradu. Nije isto npr. biti najbolji igrač Valencie ili grijati klupu u Barceloni i odigrati utakmicu u 2 godine. Šta bi sad automatski onaj iz Barcelone trebao biti bolji ?
Ibričić je bio najbolji igrač kluba koji je igrao Europa ligu i jedan od najboljih,ako ne i najbolji igrač cijelog HNL-a.
Jajalo i Stepanov nisu bili najbolji igrači svojih klubova,a daleko od toga da su igrali za klubove tipa Reala.
Stepanov u Portu i Malagi nije ostavio neki utjecaj (34 utakmice je praktički ništa) dok Koln i Palermo sigurno nisu velesile.
Nije ni Lokomotiv Moskva ali Ibričić je barem nekad,negdje bio zvijezda.
Ovisi kako tko gleda,nekome Ibričić ima bolji CV a nekome Stepanov i Jajalo. Ne postoji nekakva formula na temelju koje se to može odlučiti,sve ovisi o subjektivnom mišljenju.
Iskreno,što se tiče karijere,ja bih Ibričića stavio na prvo mjesto,onda Jajala i onda Stepanova.
Ne mislim više pisati na ovu temu jer nema smisla,već sam napisao sve što sam mislio. Najvažnije od svega je to da bi Ibričić bio pojačanje za Premijer ligu,kakav god da on bio. To sa CV-om je prošlost i u to se ne bi trebalo gledati niti je važno (osim u marketinške svrhe tipa prodaja dresova,punjenje stadiona i sl.),važno je što on sada može pružiti.
našao kinez bruku para potrošenih za toalet papir,a pantelija razglaba o ibričićutm8782 je napisao/la:Nego pantelija sta vam novi 'tito' u klubu kaze. De nam malo ispricaj. Objasni nam malo i anketu koju ste obavili. Kako ste zadovoljni rezultatitma ankete sta kazu b prijatelji na nju. Rjesili ste se ikandea, jos malo stepanova. Sta cete sa benkom i barbaricem. De malo metlu pa po svojoj avliji. A ibro? Ako ne dodje ibro docice neko ko je nama potreban nemoj se sekirati.
To mogu opravdati jer vala serendaju ko foke..struja je napisao/la:našao kinez bruku para potrošenih za toalet papir,a pantelija razglaba o ibričićutm8782 je napisao/la:Nego pantelija sta vam novi 'tito' u klubu kaze. De nam malo ispricaj. Objasni nam malo i anketu koju ste obavili. Kako ste zadovoljni rezultatitma ankete sta kazu b prijatelji na nju. Rjesili ste se ikandea, jos malo stepanova. Sta cete sa benkom i barbaricem. De malo metlu pa po svojoj avliji. A ibro? Ako ne dodje ibro docice neko ko je nama potreban nemoj se sekirati.
Ne. Nikako da shvatis poentu ti i tebi slicni. Moj post bio je posvecen 'metli'. Ako ti tako smatras svoj klub e to je nesto drugo. Ovo se ne odnosi na prave navijace..Pantelija je napisao/la:opet o FKS... eh tugo moja .. raprava je bila ko ima bolji CV jer je 1921 rekao da ibricic ima jabolji CV a berberovic ima skoro issto utakmica za repku ko ibricici
Pa oonda evropske lige jajalo i stepanov ... imaju bolje...
to je to... sve sotalo oko fks
Tana
itd imate nasu diskusiju
postoji tema za to, a zove se FK SARAJEVO-OPSTE DISKUSIJEtm8782 je napisao/la:Ne. Nikako da shvatis poentu ti i tebi slicni. Moj post bio je posvecen 'metli'. Ako ti tako smatras svoj klub e to je nesto drugo. Ovo se ne odnosi na prave navijace..Pantelija je napisao/la:opet o FKS... eh tugo moja .. raprava je bila ko ima bolji CV jer je 1921 rekao da ibricic ima jabolji CV a berberovic ima skoro issto utakmica za repku ko ibricici
Pa oonda evropske lige jajalo i stepanov ... imaju bolje...
to je to... sve sotalo oko fks
Tana
itd imate nasu diskusiju
E bravo jeste onda on, al ne kontam kako karijera nakon naše lige upadne u tu raspravuslana_krv je napisao/la:Nisam u toku, zar nije Modric najuspjesniji fudbaler koji je igrao PL ili sa najboljim cv-em. Nadam se da ovaj moj post nije totalno off topic. Pozz
U principu, nikakvo posebno hvaljenje Jajala (i još pojedinih) nije potrebno da bi se dokazalo da on ima puno bolji i bogatiji CV od Ibričića, i da on nikako ne može biti igrač sa najboljim cv-em u istoriji lige, kako je to pokušano proturiti. To može skontati bilo ko ko je imalo pametan (da ne upotrebljavam neke teže izraze), a i priznati svako ko je iole normalan.JoseMourinho je napisao/la:E bravo jeste onda on, al ne kontam kako karijera nakon naše lige upadne u tu raspravuslana_krv je napisao/la:Nisam u toku, zar nije Modric najuspjesniji fudbaler koji je igrao PL ili sa najboljim cv-em. Nadam se da ovaj moj post nije totalno off topic. Pozzjbg valja nahvalit jajala, da bi se spustio Ibričić
Danas smo govorili o tome sa kakvim CV su dolazili u nasu ligu. Modric kad je dosao je bio niko i nista, to sto je kasnije postao je druga prica.slana_krv je napisao/la:Nisam u toku, zar nije Modric najuspjesniji fudbaler koji je igrao PL ili sa najboljim cv-em. Nadam se da ovaj moj post nije totalno off topic. Pozz
Pa rijesili smo i to, Neil Wood ima najbolji CVBitiSrcemVezan je napisao/la:U principu, nikakvo posebno hvaljenje Jajala (i još pojedinih) nije potrebno da bi se dokazalo da on ima puno bolji i bogatiji CV od Ibričića, i da on nikako ne može biti igrač sa najboljim cv-em u istoriji lige, kako je to pokušano proturiti. To može skontati bilo ko ko je imalo pametan (da ne upotrebljavam neke teže izraze), a i priznati svako ko je iole normalan.JoseMourinho je napisao/la:E bravo jeste onda on, al ne kontam kako karijera nakon naše lige upadne u tu raspravuslana_krv je napisao/la:Nisam u toku, zar nije Modric najuspjesniji fudbaler koji je igrao PL ili sa najboljim cv-em. Nadam se da ovaj moj post nije totalno off topic. Pozzjbg valja nahvalit jajala, da bi se spustio Ibričić
Pa zar nismo gore konstatovali, nakon sto je neko naveo statistiku Senijada da broj utakmica nema veze, samo se u obzir uzima klub u kojem je igrac bio registrovan ?BitiSrcemVezan je napisao/la:Fantastičan, u 7 provedenih godina u Unitedu uspio je skupiti čak 0 nastupa, te se isto toliko puta upisati u strijelce.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, ljevak, MostarReds22, Pablo11, supervizor i 45 gostiju.