Ma vidio sam im slike s tog finala nema 400-500 ljudiVulture je napisao/la:Jasta si pogrijesio. Pa kad se vracam sa nastave u medjugradskom (isti busevi kao i ti kojim su putovali) bude minimum 110 nas. Nekad i po 150, a njih, navijaca da bude samo 50 u busu, pa ni sva mjesta ne popuneCocaine je napisao/la:8 autobusa po 50 ljudi 400. Za finale kupa sramotno. Nisam pogriješio nigdjeNe branim nikoga, samo kazem da je nerealno da u busu za organizovana gostovanja navijaca bude samo 50 dusa
Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)
Re: Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)
imal gdje kakav klip il slike s te utakmice, općenito ljudi poslije rata su hrlili na tekme, valjda poželjeli, znam isto da je neka utakmica Zrinjskog sa Širokim valjda u ligi HZHB bilo 15 000, sad ne znam jel istina ili mit.Prijedor je napisao/la:Borac - Rudar Prijedor 1995 posmatralo ~20000 ljudi eurosport prenosio
U redu to, nego kazem samo da je nepotrebno da se za 400 ljudi pokrece 8 busevaCocaine je napisao/la:Ma vidio sam im slike s tog finala nema 400-500 ljudiVulture je napisao/la:Jasta si pogrijesio. Pa kad se vracam sa nastave u medjugradskom (isti busevi kao i ti kojim su putovali) bude minimum 110 nas. Nekad i po 150, a njih, navijaca da bude samo 50 u busu, pa ni sva mjesta ne popuneCocaine je napisao/la:8 autobusa po 50 ljudi 400. Za finale kupa sramotno. Nisam pogriješio nigdjeNe branim nikoga, samo kazem da je nerealno da u busu za organizovana gostovanja navijaca bude samo 50 dusa
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Da, stvarno nas je bilo bruku ****/index.php?option=com_content&view=article&id=7437:prije-20-godina-borac-osvojio-prvi-trofej-kupa-rs-u-klupskoj-istoriji&catid=48:fudbal&Itemid=113lisander je napisao/la:imal gdje kakav klip il slike s te utakmice, općenito ljudi poslije rata su hrlili na tekme, valjda poželjeli, znam isto da je neka utakmica Zrinjskog sa Širokim valjda u ligi HZHB bilo 15 000, sad ne znam jel istina ili mit.Prijedor je napisao/la:Borac - Rudar Prijedor 1995 posmatralo ~20000 ljudi eurosport prenosio
[img]****/images/stories/fkborac/utakmicekojesepamte/osvajacikupars1995.jpg[/img]
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Jarane zvjezdice mi ništa ne znače, de napiši s tačkama izmedju slova koja stranica
[img]lesinari1987.net/galerija/albumi/korisnicke_slike/10001/02_borac-r_prjedor-95.jpg[/img]
[img]lesinari1987.net/galerija/albumi/korisnicke_slike/10001/01_borac-r_prjedor-95.jpg[/img]
[img]lesinari1987.net/galerija/albumi/korisnicke_slike/10001/01_borac-r_prjedor-95.jpg[/img]
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Dzabe, nije do mene, fino iskopiram, a prikazu se zvjezdice. Inace sajt je b.o.r.a.c-s.p.o.r.t.com . Nije mi jasno zasto cenzurisu te dvije rijeci...
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!

Evo ih, ovo se zove dosada

Nad tobom sunce najljepše sja
Na posjetu uticu negatvne migracije i pp. Sve je manje stnovnika u bih nazalost.
Da sada pocnem i sa analizom tog aspekta?Shadows je napisao/la:Na posjetu uticu negatvne migracije i pp. Sve je manje stnovnika u bih nazalost.

-
- Kontakt:
Stanovnika je sasvim dovoljno.AnelZ je napisao/la:Da sada pocnem i sa analizom tog aspekta?Shadows je napisao/la:Na posjetu uticu negatvne migracije i pp. Sve je manje stnovnika u bih nazalost.iako je istina to sto kazes, opet postoji dovoljan broj stanovnistva u gradovima koji igraju PL da imaju mnogo veci prosjek.
Nema u BiH tog navijackog mentaliteta.
Sarajevo sa okolinom broji preko pola miliona,15 milja na utakmicama Sarajeva,odnosno Zeljeznicara,zvuci kao nesto normalno i prirodno.medjutim....
Tuzlanski kanton broji preko 650 000 ljudi.
Grad Tuzla preko 150 000 pa znamo kakva je posjeta.
Da ne nabrajamo dalje,niti ima te sportske kulture da nas narod provede vikend na stadionu,niti je ekonomska situacija takva da 80 % naroda nemoze izdvojiti tih 30 km mjesecno da ode na dvije utakmice,kupi kartu,popije pivo,i TD.
Nazalost,tako je
Mozda bi se posjeta povecala poboljsanjem infrastrukture,ili nekim uspjehom nasih klubova na medjunarodnoj sceni,ali tesko.
Vidjecemo hoce li skracenje,i liga 12 pomoci da se popravi taj prosjek.
Nema grad Tuzla 150k.
Vifim da neki postavljaju fotografije nakon Dejtona i pune stadione, nmgc je porediti, tada je narod jedva docekao mir. Danas su zivotne vrd promjenjene. Gleda se Grand i farma
Vifim da neki postavljaju fotografije nakon Dejtona i pune stadione, nmgc je porediti, tada je narod jedva docekao mir. Danas su zivotne vrd promjenjene. Gleda se Grand i farma
-
- Kontakt:
Ima itekako.Shadows je napisao/la:Nema grad Tuzla 150k.
Nema. Cesto sam u istoj, a i poslednji popis to govori.
Nista protiv Tuzle.
Nista protiv Tuzle.
-
- Kontakt:
Isti onaj popis u kojem manipulisu rezultatima i skidaju sa istog po 200,300 hiljada ljudi...
Grad Tuzla mozda ima 120 000,podrucje nekadasnje opstine,cije granice u potpunosti i danas obuhvataju podrucje grada Tuzle,malo preko 150 000.
Samo dva naselja,Solina,i Gornja Tuzla broje preko 20 000 ljudi.sa okolicom,
a nijedan nepripada uzem rejonu grada,Gornja Tuzla pogotovo.
Da neidemo u off,nema potrebe.

Grad Tuzla mozda ima 120 000,podrucje nekadasnje opstine,cije granice u potpunosti i danas obuhvataju podrucje grada Tuzle,malo preko 150 000.
Samo dva naselja,Solina,i Gornja Tuzla broje preko 20 000 ljudi.sa okolicom,
a nijedan nepripada uzem rejonu grada,Gornja Tuzla pogotovo.
Da neidemo u off,nema potrebe.
Naravno da nema.
Msm da je TZ grad kosarke vise nego fudbala
Msm da je TZ grad kosarke vise nego fudbala

Tuzla sa studentima i izbjeglicama koje se prijavljuju u mjestima iz 1991 itekako ima preko 150.000
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
U Tuzli je nevazecim proglaseno preko 6000 popisnih listica,zbog neobucenosti popisivaca,i indolentnog ponasanja doticnih.
Da ne spominjemo stotine prituzbi,i pristiglih zalbi gradjana evo konkretno,moga dijela grada,u kojem popisivaci uopste nisu bili na navedenoj adresi.
Popis je sve osim relevantan.
Da ne spominjemo stotine prituzbi,i pristiglih zalbi gradjana evo konkretno,moga dijela grada,u kojem popisivaci uopste nisu bili na navedenoj adresi.
ja sam radio ko popisivac i metar ljudi nije htjelo da se popise u Tz, iako je to kraj gdje su domicijelni jos uvijek vecina, a kako li je tek u drugim dijelovima gradaAgamemnon86 je napisao/la:U Tuzli je nevazecim proglaseno preko 6000 popisnih listica,zbog neobucenosti popisivaca,i indolentnog ponasanja doticnih.
Nullius in verba
pa hrpa mojih komsija koji zive u Tuzli prijavljivali se u Srebrenici i Zvorniku jer im je politika tako nametnula (a ta mjesta posjete mozda dva puta godisnje)
jadno i zalosno a najvise ispasta upravo grad Tuzla

Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Noke995, ultrazonfa i 35 gostiju.