Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Malo sam cackao po Twitteru ElNennyju.
1.Veliki vjernik, kaze da uvijek nosi postekiju sa sobom, isao na hadz.
2.Po pretrcanim kilometrima bio vodeci nakon Ro16 u CL 2014-15, ispred Matica.
1.Veliki vjernik, kaze da uvijek nosi postekiju sa sobom, isao na hadz.
2.Po pretrcanim kilometrima bio vodeci nakon Ro16 u CL 2014-15, ispred Matica.
Hoćemo pobijediti sutra ? 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Rutinskih 1:2, Chambers daje i za nas i za njih, Murray nakon prekida donosi tri boda gostima.topnik1 je napisao/la:Hoćemo pobijediti sutra ?
To djeluje tako izgledno da me duša boliArtetitis je napisao/la:Rutinskih 1:2, Chambers daje i za nas i za njih, Murray nakon prekida donosi tri boda gostima.topnik1 je napisao/la:Hoćemo pobijediti sutra ?

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Tako je to dok ElNenny i Kokorin ne dodju da nas povedu u svemirske visine. :rolajz:
Ne, ocekujem Chambersa umjesto Flaminija sutra, Oxa i Gibbsa umjesto Walcotta i Campbella te Gabriela umjesto Mertesackera. Ozil je trebao dobiti slobodno, ali mrka kapa, morace i sutra na teren.
Sva glupost nerviranja zbog fudbala stane u ovo: sutra, dok ja budem na osmosatnom poslu, razmisljacu o tome kako ce igrac koji za sedmicu dana zaradi moje 10-godisnje primanje odraditi svojih 90 minuta trckaranja.
Football bloody hell.
Ne, ocekujem Chambersa umjesto Flaminija sutra, Oxa i Gibbsa umjesto Walcotta i Campbella te Gabriela umjesto Mertesackera. Ozil je trebao dobiti slobodno, ali mrka kapa, morace i sutra na teren.
Sva glupost nerviranja zbog fudbala stane u ovo: sutra, dok ja budem na osmosatnom poslu, razmisljacu o tome kako ce igrac koji za sedmicu dana zaradi moje 10-godisnje primanje odraditi svojih 90 minuta trckaranja.
Football bloody hell.
Prije ce Ox dati i nama i njima ili biti barem kriv za gol ako ga primimotopnik1 je napisao/la:To djeluje tako izgledno da me duša boliArtetitis je napisao/la:Rutinskih 1:2, Chambers daje i za nas i za njih, Murray nakon prekida donosi tri boda gostima.topnik1 je napisao/la:Hoćemo pobijediti sutra ?

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
@Murga- Chambers ima dva autogola ove sezone. 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Samo da promovisem novi avatar da malo paja i seamen pare okice 

Ove godine tj. sezone nisam mogao sve da pratim oko Arsenala, a znam za jedan. Znaci majstor dva uvalio haha. Bice on dobar, ali mora da igra negdje redovno jer ce nam trebati uz Gabriela kad Koscielny ode. Per svakako vec jedno vrijeme ne treba da je u prvih XI, al onda ima izgovor, pa ne igra dzabe u Njemackoj reprezentaciji....Artetitis je napisao/la:@Murga- Chambers ima dva autogola ove sezone.
Nisam gledao juce tekmu, al' bas mi je krivo kako izgube onako :/ Vidio sam golove, neki su upitni sto se tice regularnosti, ali eto, ne znam kako su igrali, citao sam vase komentare malo.
Mora Arsene nesto dobro da uradi tokom ovog prelaznog roka

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Arsenal are in talks with FC Basel about signing their central midfielder Mohamed Elneny.
Ovo je izgleda završena priča. Prema Sky sportsu dobar pas, motor u guzici, podjednako se zalaže i u odbrani i napadu, voli uzimati šuteve izvana, ima dobar šut. I nije DMF nego deep-lying mid . U biti više je Cazorla nego Coqelin, odnosno fizički naprednija verzija Cazorle.
Ili će Wenger dovesti još jednog veznog, onog pravog destruktivca, ili bi mogao do povratka Coqeliina prebacit na 4:3:3, što ruku na srce i ne bi bila loša ideja.
Ovo je izgleda završena priča. Prema Sky sportsu dobar pas, motor u guzici, podjednako se zalaže i u odbrani i napadu, voli uzimati šuteve izvana, ima dobar šut. I nije DMF nego deep-lying mid . U biti više je Cazorla nego Coqelin, odnosno fizički naprednija verzija Cazorle.
Ili će Wenger dovesti još jednog veznog, onog pravog destruktivca, ili bi mogao do povratka Coqeliina prebacit na 4:3:3, što ruku na srce i ne bi bila loša ideja.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
David Ornstein
bbcsport_david
#Arsenal in talks with FCBasel to sign Egypt midfielder Mohamed Elneny. 23, needs work permit, is eligible for CL
smeće francusko,pa ti nemaš nikakvog srama,puno si se istrošio preko ljeta pa nema love,smećaru usrani
bbcsport_david
#Arsenal in talks with FCBasel to sign Egypt midfielder Mohamed Elneny. 23, needs work permit, is eligible for CL

smeće francusko,pa ti nemaš nikakvog srama,puno si se istrošio preko ljeta pa nema love,smećaru usrani
Kako lose igramo i veceras u pi.cku materinu, sta je ovo. Ovo nezalaganje je trenutno negledljivo.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
bega_afc je napisao/la:Kako lose igramo i veceras u pi.cku materinu, sta je ovo. Ovo nezalaganje je trenutno negledljivo.
Ja odo spavat, ne znam za tebe.
Dobro, nisam mislio ovako kako piše yebemu smislenost rečenice.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja fakat ne kontam sta im se desava. I veceras ista stvar, totalna katastrofa.topnik1 je napisao/la:bega_afc je napisao/la:Kako lose igramo i veceras u pi.cku materinu, sta je ovo. Ovo nezalaganje je trenutno negledljivo.
Kakav gol za 3:0, sramotabega_afc je napisao/la:Ja fakat ne kontam sta im se desava. I veceras ista stvar, totalna katastrofa.topnik1 je napisao/la:bega_afc je napisao/la:Kako lose igramo i veceras u pi.cku materinu, sta je ovo. Ovo nezalaganje je trenutno negledljivo.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Isto ko da gledam da ce u 92. primit jos jedan.topnik1 je napisao/la:
Kakav gol za 3:0, sramota![]()
. Voajeru sjetim ti se žene one bivše.

-
- Kontakt:
Ako se dovede ovaj Eleny to ce biti cisti bezobrazluk Wengera sve i kad bi ovaj bio Yaya Toure,pljuvanje u lice navijacima Arsenala
Zadnja izmjena: arminarsenal, dana/u 27 dec 2015, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pa vidiš li ti šta radi ovaj Monreal yebo mu Cazorla ženu kad mu reče da dođe u Arsenalbega_afc je napisao/la:
Isto ko da gledam da ce u 92. primit jos jedan.Sudija mjera.

Sreća pa je Ospina na visini zadatka večeras, inače bi bilo 6:0

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la: ili bi mogao do povratka Coqeliina prebacit na 4:3:3, što ruku na srce i ne bi bila loša ideja.
Ama sta mi to igramo nego 4:3:3,koja je to formacija 4:3:3 ako nije ova koju mi igramo,pusti mi graficke prikaze i ostale gluposti !
4:3:3 sa Ozilom u free roli ?arminarsenal je napisao/la:topnik1 je napisao/la: ili bi mogao do povratka Coqeliina prebacit na 4:3:3, što ruku na srce i ne bi bila loša ideja.
Ama sta mi to igramo nego 4:3:3,koja je to formacija 4:3:3 ako nije ova koju mi igramo,pusti mi graficke prikaze i ostale gluposti !

ovaj novi-flamini-ramsey, to bi bila 4:3:3 sa Ozilom na desnom krilu.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.