Pravilo broj 1: U buduće ih oslovljavaj kao snapback kačketeNarin je napisao/la:Fura li ko one truk fit kackete ovdje ?

Nosam ih ja nekad, većinom kad mi kosa nije korektna

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pravilo broj 1: U buduće ih oslovljavaj kao snapback kačketeNarin je napisao/la:Fura li ko one truk fit kackete ovdje ?
Ne furam ni ja,dobio,ne znam sta cu s njima..hodža je napisao/la:Ja ne furamNarin je napisao/la:Fura li ko one truk fit kackete ovdje ?
Donnie Darko je napisao/la:Pravilo broj 1: U buduće ih oslovljavaj kao snapback kačketeNarin je napisao/la:Fura li ko one truk fit kackete ovdje ?![]()
Nosam ih ja nekad, većinom kad mi kosa nije korektnaImam ih nekoliko od različitih NBA timova pa ih pronosam po jednom ili dva puta u godini. Osim Lakersa, u njega košpice gulim.
Donnie Darko je napisao/la:Pravilo broj 1: U buduće ih oslovljavaj kao snapback kačketeNarin je napisao/la:Fura li ko one truk fit kackete ovdje ?![]()
Nosam ih ja nekad, većinom kad mi kosa nije korektnaImam ih nekoliko od različitih NBA timova pa ih pronosam po jednom ili dva puta u godini. Osim Lakersa, u njega košpice gulim.
Pa gle, ako nećeš nosati Bullse, i ako ne znaš šta da radiš sa njim, ja ću se rado žrtvovati i prihvatiti ga na poklonNarin je napisao/la:Ne furam ni ja,dobio,ne znam sta cu s njima..hodža je napisao/la:Ja ne furamNarin je napisao/la:Fura li ko one truk fit kackete ovdje ?
Donniele - Ja imam od bullsa i neki vojnicki,kamuflažni i neki sa siluetom neke cure..
Pogotovo ako si sam bio to je niđe veze...Nerminovic je napisao/la:Nema veze, kacket je prezivio to je bitnoFaraonTM je napisao/la: Nema veze tigre, bitno je da si im stao na crtu![]()
Ja koliko znam Čvila 1 cijela plavo-bijela a 2 ima više pitara al' nije tolika razlika![]()
nisu vala trebali na mene, dobili su po usima isti dan
Zato ih ja ne nosim,ja sam sa cengic vileNerminovic je napisao/la:Huligani Brondbya, nosio kacket od svoje grupe i nastradaoFaraonTM je napisao/la:Ko dir'o?Nerminovic je napisao/la:Nikad vise, imao 2-3 kacketa jednom dobio batina zbog toga...nikad vise![]()
mogao sam tako jednom i u Sarajevo, pred kuce me pitaju momci za koga navijam, kazem momci ja niti sam odavde niti navijam za i jedan klub, samo Kopenhagen
na Cengic Vili ima svasta i svacega ali mi se cini da vecinom tamo navijaju za Sarajevo?
Gledam to ovako, znaci ako je na dan utakimce onda ''razumijem'' ipak je to derbi, atmosfera se zahuaka i sve to...nego ovo je bilo na muzickim festivalu, nisam ocekivao da ce njih biti 70 momaka i ako su dan prije toga dobili batina od nasihFaraonTM je napisao/la: Pogotovo ako si sam bio to je niđe veze...
Pojma ti ja nemam gdje sam ja, uglavnom sam tu kod Bosmala sad da li je to kec, dvica, to samo ti znasNarin je napisao/la: Zato ih ja ne nosim,ja sam sa cengic vile![]()
Ma kec su manijaci više,a dvica horde..
Donniele,kad ces u Sarajevo
Ma može se uvijek naići na budale, nema tu nekih pravila al' onako kažem sve skupa mi je to bezvezeNerminovic je napisao/la:Gledam to ovako, znaci ako je na dan utakimce onda ''razumijem'' ipak je to derbi, atmosfera se zahuaka i sve to...nego ovo je bilo na muzickim festivalu, nisam ocekivao da ce njih biti 70 momaka i ako su dan prije toga dobili batina od nasihFaraonTM je napisao/la: Pogotovo ako si sam bio to je niđe veze...bas nigdje veze kad se tako nesto desava van fudbala, nije tako bilo prije 6-7 godina...
100%, kajem se sto sam se poceo druziti sa budalama, jest' da je zanimljivo pratiti svoj klub ali kad gledas sve ovako, svi se drogiraju, nema nasih...ma katastrofa.FaraonTM je napisao/la:Ma može se uvijek naići na budale, nema tu nekih pravila al' onako kažem sve skupa mi je to bezvezeNerminovic je napisao/la:Gledam to ovako, znaci ako je na dan utakimce onda ''razumijem'' ipak je to derbi, atmosfera se zahuaka i sve to...nego ovo je bilo na muzickim festivalu, nisam ocekivao da ce njih biti 70 momaka i ako su dan prije toga dobili batina od nasihFaraonTM je napisao/la: Pogotovo ako si sam bio to je niđe veze...bas nigdje veze kad se tako nesto desava van fudbala, nije tako bilo prije 6-7 godina...
Huhuhuhu, daj Boze brate, valja imat srece ondaBosniacum Lilium je napisao/la:valja se zeniti momciluko
Tako jeMomciluk je napisao/la: aferim momciluko, pravi rusioci ne furaju kackete jer im ne moze stati na glavu
HvalaBelminM23 je napisao/la:
Ti si gospodin
Pa gle, dogovorit ćemo seNarin je napisao/la: Donniele,kad ces u Sarajevo
Ko i onaj u Zenici sto je hodao sa salom Sarajeva pa dobio po nosu.Nerminovic je napisao/la:Huligani Brondbya, nosio kacket od svoje grupe i nastradaoFaraonTM je napisao/la:Ko dir'o?Nerminovic je napisao/la:Nikad vise, imao 2-3 kacketa jednom dobio batina zbog toga...nikad vise![]()
mogao sam tako jednom i u Sarajevo, pred kuce me pitaju momci za koga navijam, kazem momci ja niti sam odavde niti navijam za i jedan klub, samo Kopenhagen
na Cengic Vili ima svasta i svacega ali mi se cini da vecinom tamo navijaju za Sarajevo?
Auuuuuuuu' suti, dobro je taj ikako ostao ziv!Goalgetter je napisao/la: Ko i onaj u Zenici sto je hodao sa salom Sarajeva pa dobio po nosu.
Ma on je vazda tu, ne masi nijedno gostovanjeNerminovic je napisao/la:Auuuuuuuu' suti, dobro je taj ikako ostao ziv!Goalgetter je napisao/la: Ko i onaj u Zenici sto je hodao sa salom Sarajeva pa dobio po nosu.Nemoj da bi isao sa njim za Brisel, opet ce nam praviti neki belaj.
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 16 gostiju.