Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

sin3x
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la sin3x » 26 maj 2010, 16:09

___Benny___ je napisao/la:
sin3x je napisao/la:ako hoces cure ne idi u elektrotehnicku (doduse ja sam je zavrsio u zenici) ... sa gimnazijom mnogo mogucnosti ali ako neces na fakultet jbg elektrotehnicka je najbolja :D ..
ma druze ja racunam ici na fakultet al mi gmnazija ono zvuci streberski i pola raje ce u hebenu gimnaziju.,,a elektotehnicka nemislik upist opci smijer vec ovo tehnicar za racunare i atumatiku,.,tako nesh se "speluje" :mrgreen:
elektrotehnicar racunarske tehnike i automatike :) ma nije los smjer ali bolje ti je ako ti vec ide mata da probas i na fakultet elektrotehnicki jbg uvijek tih fali :) .. a sto se toga tice ja idem aBd na Eng. jez. i knjiz. :P
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 26 maj 2010, 16:14

sin3x je napisao/la:
___Benny___ je napisao/la:
sin3x je napisao/la:ako hoces cure ne idi u elektrotehnicku (doduse ja sam je zavrsio u zenici) ... sa gimnazijom mnogo mogucnosti ali ako neces na fakultet jbg elektrotehnicka je najbolja :D ..
ma druze ja racunam ici na fakultet al mi gmnazija ono zvuci streberski i pola raje ce u hebenu gimnaziju.,,a elektotehnicka nemislik upist opci smijer vec ovo tehnicar za racunare i atumatiku,.,tako nesh se "speluje" :mrgreen:
elektrotehnicar racunarske tehnike i automatike :) ma nije los smjer ali bolje ti je ako ti vec ide mata da probas i na fakultet elektrotehnicki jbg uvijek tih fali :) .. a sto se toga tice ja idem aBd na Eng. jez. i knjiz. :P
ma ne ide meni mata nikako al sam dobar sa racunarima i el.opremom,,,kojh predmeta tu ima,.,,a zemlja sam i sa eng.,jezikom,.ako ne upisem el.,upisat cu jezicku gimnaziju.,,88% :mrgreen:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 26 maj 2010, 16:23

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 maj 2010, 16:41

Prebacit se na chat ili PM i tamo ucite gramatiku!!
Rođen s tobom da budem

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 maj 2010, 16:53

Zamisli da dođeš na forum navijaca Arsenala i pocnješ njima na englskom pisati pleonazme tipa : black darkness,burning fire,digital download,dominant dominance...pa ispao bi šošon i ljudi bi te otjerali ko kera automatski.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 26 maj 2010, 16:56

.
Zadnja izmjena: Vjeruj!, dana/u 26 maj 2010, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 maj 2010, 17:06

drop je napisao/la:Zamisli da dođeš na forum navijaca Arsenala i pocnješ njima na englskom pisati pleonazme tipa : black darkness,burning fire,digital download,dominant dominance...pa ispao bi šošon i ljudi bi te otjerali ko kera automatski.
Zamisli dodes na sportski forum i nekog ucis gramatiku :idea: :idea:
Rođen s tobom da budem

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 maj 2010, 17:15

Jarane, stvarno ja njih, 3-4 ne poštujem al ti si prešo svaku mjeru. Ako se želiš svađat sa nekim il prepirat uradi to preko poruka a ne ovdje i samo bezveez spamaš temu. ima nas nekoliko koji bi da pišemo o Arsenalu a ne o njima ili nećem drugom. Možeš li prestat s tim, ako je moguće ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 maj 2010, 17:19

drop je napisao/la:A vidim ,imaš i ovog svog surogata -Faraona iz Visokog...decko je prosto oduševljen i opcinjen sa tobom.
Cak i poneku tvoju potvrdi ,onako u rijetkim trenucima inspiracije 8-)
Nemam namjeru prepirat se sa nekim nolajferima koji su kao "nacitani"na forumu.
Ovdje sam samo radi sporta i niceg drugog
Rođen s tobom da budem

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 maj 2010, 17:20

Hajd dobro, stopirao sam dalju pricu...Paja cujemo se opet da nastavimo sa edukacijom, imam te "na nišanu" odsad :mrgreen:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 maj 2010, 17:41

slika
Rođen s tobom da budem

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 maj 2010, 18:16

Vjeruj! je napisao/la:Ovaj siljan gore, sto me vrijedao nedavno, tek sad upisuje srednju skolu?! :lol:
Nema veze, mlad si, naucit ces da treba postivat starije od sebe. Upisi gimnaziju, steci ces opsirnije obrazovanje pa neces bit obicni kloc, koji dominiraju na ovom forumu, nego ces moci protivnika pobiti svakojakim argumentima, kao kulturna obrazovana raja.
:?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 26 maj 2010, 21:31

sto volim ove pametne to je nevjerovatno.. haj sad voz sa teme i prosipaj pamet ljudima koji nemaju blage jer jedino njima mozes nesto dokazati... naravno bosanski ne postoji bitno je da je sh/hs nastao iz doticnog a ostalo me ne brine :)
na ovoj temi najmanje arsenala a sve ostalo zastupljeno ...
jos 15-ak dana za cesca da odluci sto se mene tice neka ide samo da dobre pare dodju za njega ALI i da se daju pare i za hleba i henry-a ....

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 maj 2010, 21:37

Arsenal se povezuje s dvojcem iz Francuske Lige 1, Bordouxovog veznjaka Yoann Gourcuff te napadačem Lyona Bafetimbi Gomisom. Menadžer topnika Arsene Wenger već je doveo jedno pojačanje sa stadiona Chaban-Delmas ovo ljeto, ugrabivši napadača Maroka, Maroune Chamakha na slobodnom transferu u petak.

Budući da se Cesc Fabregas sve više približava prelasku u Barcelonu, Wenger je primoran tražiti zamjenu i Gourcuff koji vrijedi 25 miliona funti je trenutno pri vrhu te liste. Ovaj 23-godišnjak,koji je ubilježio 17 nastupa za njegovu zemlju, napravio je veliki pomak u svojoj karijeri od trenutka kada se vratio u francusku iz AC Milana prije dvije godine.

Gourcuff je pomogao ovom jugo-zapadnom klubu doći do titule u prvoj sezoni te je također proglašen najboljim igračem Lige 1 , ipak neke promjene su neizbježne nakon posljednje sezone u kojoj je Bordoux završio na šestoj poziciji te tako ostavši bez plasmana u Europu. Menadžer Laurent Blanc već je pristao preuzeti nacionalnu momčad na kraju Svjetskog Prvenstva.

U međuvremenu Gomis je također moguća akvizicija na Emirates Stadiumu. Ovaj 24-godišnjak je proveo jednu sezonu u Lyonu nakon prijelaza iz Saint-Etiennea za 11 miliona Funti prošlog ljeta postigavši 10 pogodaka.

ovaj prvi bi dobro dosao,za ovoga drugog nisam siguran
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2010, 23:38

Holland 2 - 1 Mexico

17' [1 - 0] R.v. Persie
41' [2 - 0] R.v. Persie
74' [2 - 1] J. Hernandez

Van Persie dominira!
Dio Arsenala

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 maj 2010, 23:43

ma majstor covjek
imajul gdje golovi da se pogledaju ??
Rođen s tobom da budem

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2010, 23:46

Faraon iz Visokog je napisao/la:ma majstor covjek
imajul gdje golovi da se pogledaju ??
nema na youtube ali nema veze bitno je da je carobnjak u formi!
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 maj 2010, 00:07

Hairlija je napisao/la:
Budući da se Cesc Fabregas sve više približava prelasku u Barcelonu, Wenger je primoran tražiti zamjenu i Gourcuff koji vrijedi 25 miliona funti je trenutno pri vrhu te liste. Ovaj 23-godišnjak,koji je ubilježio 17 nastupa za njegovu zemlju, napravio je veliki pomak u svojoj karijeri od trenutka kada se vratio u francusku iz AC Milana prije dvije godine.
Bujrum mu, bilo da ode il ne Cesc, on može da igra kod nas. Nek Theo uči od njega ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 27 maj 2010, 00:17

Evo golovi RvP-a

EDIT:Jest ovaj drugi ufatio majstorski iz prve :)
Rođen s tobom da budem

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 maj 2010, 12:43

Pa kad ikad je ovo cikcanga govorio. I onda vi i dalje sumnjajte u njegove veze sa Wengerom i Arenalom ;) :D
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.