Riad Bajić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BSBosna
Kontakt:

Re: Riad Bajić

Post Postao/la BSBosna » 22 dec 2015, 22:21

2 utakmica, 2 gola od kada su ga poceli igrati kao drugi napadac u 442 formaciju koja mu je uvijek bila najbolja pozicija. Ne bih bila losa ideja testirati u tu poziciju u narednim utakmicama pored Dzeke/Djurica u onu poziciju gdje igra Ibisevic.

FcNankatsu
Kontakt:

Post Postao/la FcNankatsu » 23 dec 2015, 07:10

Ne budalesi. Kakav 442? Konyaspor to sebi ne moze priustiti ni protiv drugoligasa. Riki igra kao poluspic ili spic u zamjeni sa rangelovom. Igrao je par tekmi i kao " krilni ofanzivni " igrac i to je dobro funkcionisalo
Samo je 1 grijeha vri1 FKŽ

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 23 dec 2015, 07:18

FcNankatsu je napisao/la:Ne budalesi. Kakav 442? Konyaspor to sebi ne moze priustiti ni protiv drugoligasa. Riki igra kao poluspic ili spic u zamjeni sa rangelovom. Igrao je par tekmi i kao " krilni ofanzivni " igrac i to je dobro funkcionisalo
Barem pregledaj na internetu u kakvu formaciju je igro zadnju utakmicu prije sto pises neke gluposte ovdje :roll:

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 dec 2015, 10:25

Taj sajt (rezultati) ti nije relevantan, iako i ja mislim da je ovo što igraju 4-4-2. Ponekad ne terenu ne djeluje tako.

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FcNankatsu
Kontakt:

Post Postao/la FcNankatsu » 23 dec 2015, 19:52

Nemam ja sta gledati nerelevantne internet formacije. Ja sam ti vise tip koji gleda utakmice pa onda komentarisem.
tebi sretno u pretrazivanju formacija
BSBosna je napisao/la:
FcNankatsu je napisao/la:Ne budalesi. Kakav 442? Konyaspor to sebi ne moze priustiti ni protiv drugoligasa. Riki igra kao poluspic ili spic u zamjeni sa rangelovom. Igrao je par tekmi i kao " krilni ofanzivni " igrac i to je dobro funkcionisalo
Barem pregledaj na internetu u kakvu formaciju je igro zadnju utakmicu prije sto pises neke gluposte ovdje :roll:

slika
Samo je 1 grijeha vri1 FKŽ

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 23 dec 2015, 20:08

Lik kao neki dokaz pokazao formaciju sa rezultata. I eto s kim se u posljednje vrijeme raspravljaju forumasi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 dec 2015, 20:12

Može Baja pokriti dosta pozicija u napadu, od desnog krila kojeg je on u početku i igrao u Želji pa kasnije klasičnog napadača pa do tog nekog tzv "second strikera" što mislim on i igra u Konyi.

A vjerujem kada bi ga stavili i na desetku da ne bi razočarao.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 23 dec 2015, 20:17

FaraonTM je napisao/la:Može Baja pokriti dosta pozicija u napadu, od desnog krila kojeg je on u početku i igrao u Želji pa kasnije klasičnog napadača pa do tog nekog tzv "second strikera" što mislim on i igra u Konyi.

Upravu si, Baja može pokriti većinu pozicija prema naprijed, ali se, po meni, najslabije snalazi kad je usamljen u u vrhu napada.Vjerovatno mu najbolje odgovara pozicija malo povučenije uz još jednog napadača, gdje će se nuditi, otvarati i prilaziti igračima iz sredine, čak i podijeliti koju asistenciju.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 dec 2015, 20:23

Omark je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Može Baja pokriti dosta pozicija u napadu, od desnog krila kojeg je on u početku i igrao u Želji pa kasnije klasičnog napadača pa do tog nekog tzv "second strikera" što mislim on i igra u Konyi.

Upravu si, Baja može pokriti većinu pozicija prema naprijed, ali se, po meni, najslabije snalazi kad je usamljen u u vrhu napada.Vjerovatno mu najbolje odgovara pozicija malo povučenije uz još jednog napadača, gdje će se nuditi, otvarati i prilaziti igračima iz sredine, čak i podijeliti koju asistenciju.
Dok je igrao napadača za Želju u našoj ligi je bio fantastičan i nadavao se golova, dok su ga u Europi poprilično zatvorili u smislu prijetnje za gol mada je on i dalje vrlo dobro kupio lopte i dobijao duele sa protivničkim stoperima samo što je bio otjeran od gola, nešto slično kao Džeko danas u Romi samo što Baja nije fulao zicere.

Tako da se slažem sa tobom da mu treba jedan saigrač u napadu koji će ga rasteretiti čisto da kada primi loptu može da se okrene prema golu kada je i najopasniji a ne da ga zatvore i da mu se igra svodi na primanje lopte i pas za krilo ili vraćanje nazad u sredinu.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 23 dec 2015, 20:34

FaraonTM je napisao/la:
Omark je napisao/la:

Dok je igrao napadača za Želju u našoj ligi je bio fantastičan i nadavao se golova, dok su ga u Europi poprilično zatvorili u smislu prijetnje za gol mada je on i dalje vrlo dobro kupio lopte i dobijao duele sa protivničkim stoperima samo što je bio otjeran od gola, nešto slično kao Džeko danas u Romi samo što Baja nije fulao zicere.

Tako da se slažem sa tobom da mu treba jedan saigrač u napadu koji će ga rasteretiti čisto da kada primi loptu može da se okrene prema golu kada je i najopasniji a ne da ga zatvore i da mu se igra svodi na primanje lopte i pas za krilo ili vraćanje nazad u sredinu.
Sve rečeno, samo da Turska ne bude crna rupa i za njega, kao za većinu naših igrača i da se uspije probiti što dalje i napraviti što bolju karijeru, a naravno i našem Željkanu donijeti koju kinticu. :lolno:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 dec 2015, 20:37

Omark je napisao/la: Sve rečeno, samo da Turska ne bude crna rupa i za njega, kao za većinu naših igrača i da se uspije probiti što dalje i napraviti što bolju karijeru, a naravno i našem Željkanu donijeti koju kinticu. :lolno:
Prošlo mi je to kroz glavu u zadnjih par mjeseci al' u zadnje vrijeme Baja pokazuje znakove života što me raduje.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 23 dec 2015, 20:46

Koji si ti seljak. Ali hajde valjda ce te sada banovati.
I seljak, neki dan na rezultatima je Zukanovic bio lijevo krilo, čudi me da nas nisi ubjedjivao i u to.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 23 dec 2015, 20:49

jasmin10 je napisao/la:Koji si ti seljak. Ali hajde valjda ce te sada banovati.
I seljak, neki dan na rezultatima je Zukanovic bio lijevo krilo, čudi me da nas nisi ubjedjivao i u to.

Gdje je bio lijevo krilo? Hajde pokazi barem ako ces prosipati jos neke gluposte. Ja sam ti dao jos jednu stranicu i to transfermarkt, jedan od najboljih fudbalskih stranica na internetu. Ali ti ces se opet ponasati ko da ti znas bolji od drugih i da sve sto ostali kazu osim ti da nije relevantno i da ne zna niko bolje nego tebe. Koji si baksuzluk, fuj.

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 23 dec 2015, 22:04

BSBosna je napisao/la:

Gdje je bio lijevo krilo? Hajde pokazi barem ako ces prosipati jos neke gluposte. Ja sam ti dao jos jednu stranicu i to transfermarkt, jedan od najboljih fudbalskih stranica na internetu. Ali ti ces se opet ponasati ko da ti znas bolji od drugih i da sve sto ostali kazu osim ti da nije relevantno i da ne zna niko bolje nego tebe. Koji si baksuzluk, fuj.
Pasa, je li ti pomocu google translatea pises?
Allez

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 dec 2015, 23:01

Ne znam zašto quote-aš tipa ikako. Od svoga samog reaktiviranja u minimalnom vremenskom periodu koji je iza nas, mnoge forumaše je častio nekim lijepim epitetima i pisao samo njemu razumljivim jezikom. Ohani malo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 23 dec 2015, 23:13

Boze sacuvaj, kakve budale ima ovdje :facepalm:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 dec 2015, 17:30

Baja u prvih 11 protiv Bešiktaša. Utakmica počinje u 18h :bih:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Bosna64
Kontakt:

Post Postao/la Bosna64 » 27 dec 2015, 17:53

Link

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 dec 2015, 17:56

Bosna64 je napisao/la:Link
http://tuttosportweb.com/ch7.html

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 dec 2015, 18:06

Struje nestade? :lol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Rimes87 i 39 gostiju.