FK Željezničar (opšte diskusije)

joker90
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la joker90 » 27 dec 2015, 12:26

Jaozinho22 je napisao/la:Vidi druga jokera što su ga natamburali :D Pa pogledaj Benkin CV,Rijeka i neki kinezi. Hoces rec da je Rijeka veci klub od Hajduka ? :shock:
Eto imate i Delača koji je branio u Vojvodini,nekim hrvatskim klubovima ugovorom je vezan za Chelsea a i mi i vi znamo da ga niko ne moze priustit u ligi a i šire,tako je i za Jajala,top igrač al je tu naletio pola godine.Pardon može Sloboda :lol:
Gdje sam ja Benku spomenuo u prethodnom postu ili gore uopste? Hajde vrati se i pogledaj. I sve da jesam, igrao je lige koje Ibricic moze sanjati. Objasnio sam za Stepanova sve fino, samo vama to ne moze u glavu nikako, to preskaces. Znao sam da ce grbavicka mitologija stvoriti od Ibricica White Pele-a, ali nisam ocekivao da ce to ovako brzo ici.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 27 dec 2015, 12:28

joker90 je napisao/la:Pogledas klubove gdje je igrao Milan Stepanov i sve ti bude jasno. Malaga, Trabzon, Porto itd. Ovom vrhunac bio Hajduk u zivotu.
slika
Igrao bi Ibricic qrac za repku Srbije 40 utakmica da mu je konkurencija kao Stepanovu ovaj lik sa slike iznad. Ili kao sto rece @pinoglavi, Jajalu konkurencija su Modric i Rakitic. Kaze ovaj "ucesnik svjetskog prvenstva"?? Mislis JEDINI nas igrac koji nije dobio ni minute od Papeta na istom tom prvenstvu jer je otisao kao dzepni privjesak Edina Dzeke, a ne svojom zaslugom?? To sto on ima 40 nastupa vise govori o nasoj reprezentaciji u tim godinama, nego o njemu kao nekoj klasi..
Sam svoje tvrdnje pobijaš, eto vidiš da Ibričić nije imao konkurencije. Znači kao referentan CV bi se moglo uzeti slijedeće: - Milan Stepanov bi bio prvi stoper Srbije, da kojim slučajem nije imao konkurenciju u liku Vidića, što njegov CV čini uspješnijim od CV-a Senijada Ibričića; Mate Jajalo, da nije imao nesreću da mu konkurencija budu Rakitić i Modrić, imao bi kudikamo bolji CV od Senijada Ibričića, što samim tim, njegov CV čini impozantnijim; Joge Poćeraš, krema europskog fudbala, alfa i omega TKa, imao bi zavidan CV da je kojim slučajem imao sreću, kao što nije, da zaigra za Barcelonu, što njegov CV čini čini izuzetno uspješnim, a ujedno i uspješnijim od onog koji krasi Senijada Ibričića :problem:

Šta ja sve ovdje neću pročitati :problem:
Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 27 dec 2015, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ajzea je forumaš godine !

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 27 dec 2015, 12:29

Naletio je pola godine u ligu,ne lupaj gluposti.Nisam fkt vidio da je igrao u Njemačkoj i Belgiji jel imaš podatke koliko je to igrao jer fkt ne znam. Koji Stepanov,jel to onaj što ste se kleli u njega a sad je malboro man ? Šta kaze ne voli da prica puno voli da pokazuje na terenu :) Usput jesil ti onaj što saziva teme da glasaju protiv pileta ? Haj voz.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 dec 2015, 12:30

Dobro nam dosao nazad @Ajzea! I bez tih nastupa u reprezentaciji Stepanov ima jaci CV od bijelog Pelea 3 puta!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 27 dec 2015, 12:31

Čuj bijeli Pele :D Bolje ćelavi Pele ako već trollate :P

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 dec 2015, 12:35

Psajdak je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Pogledas klubove gdje je igrao Milan Stepanov i sve ti bude jasno. Malaga, Trabzon, Porto itd. Ovom vrhunac bio Hajduk u zivotu.
slika
Igrao bi Ibricic qrac za repku Srbije 40 utakmica da mu je konkurencija kao Stepanovu ovaj lik sa slike iznad. Ili kao sto rece @pinoglavi, Jajalu konkurencija su Modric i Rakitic. Kaze ovaj "ucesnik svjetskog prvenstva"?? Mislis JEDINI nas igrac koji nije dobio ni minute od Papeta na istom tom prvenstvu jer je otisao kao dzepni privjesak Edina Dzeke, a ne svojom zaslugom?? To sto on ima 40 nastupa vise govori o nasoj reprezentaciji u tim godinama, nego o njemu kao nekoj klasi..
Sam svoje tvrdnje pobijaš, eto vidiš da Ibričić nije imao konkurencije. Znači kao referentan CV bi se moglo uzeti slijedeće: - Milan Stepanov bi bio prvi stoper Srbije, da kojim slučajem nije imao konkurenciju u liku Vidića, što njegov CV čini uspješnijim od CV-a Senijada Ibričića; Mate Jajalo, da nije imao nesreću da mu konkurencija budu Rakitić i Modrić, imao bi kudikamo bolji CV od Senijada Ibričića, što samim tim, njegov CV čini impozantnijim; Joge Poćeraš, krema europskog fudbala, alfa i omega TKa, imao bi zavidan CV da je kojim slučajem imao sreću, kao što nije, da zaigra za Barcelonu, što njegov CV čini čini izuzetno uspješnim, a ujedno i uspješnijim od onog koji krasi Senijada Ibričića :problem:

Šta ja sve ovdje neću pročitati :problem:
Lupaš gluposti pokemon, navodimo primjere da nastupi u reprezentaciji ne znače puno i ne govore ko je bolji igrač.
Nad tobom sunce najljepše sja

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 27 dec 2015, 12:39

Ne znam kome govoriš, helem.. Ja ću se osvrnuti na drugi dio tvog posta. Ne zelim ništa da prejudiciram, naročito o kvalitetima igrača. Teren je jedino mjerilu, tu sve i jedan ima priliku da se dokaze. Milan Stepanov je predstavljen kao pojačanje dok je Emir Pepe Hodzurda, predstavljen kao prinova, te predmet ismijavanja simpatizera i navijača sve i jednog kluba drzave (čekali su se još navijači Orašja), kada se saberu i oduzmu svi utisci o jednom odnosno drugom, Hodzurda se u odnosu na prvog, koji ima skandalozno bolji CV, pokazao pojačanjem.
@pinoglavi
Moj odgovor je bio samo replika na @joker90 komentar, čiji se sadrzaj moze označiti pod nazivom "ŠBBKBB". Kao što sam naveo, ne zelim ništa prejudicirati, teren je jedino mjerilo.
Ajzea je forumaš godine !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 dec 2015, 12:43

Jaozinho22 je napisao/la:Naletio je pola godine u ligu,ne lupaj gluposti.Nisam fkt vidio da je igrao u Njemačkoj i Belgiji jel imaš podatke koliko je to igrao jer fkt ne znam. Koji Stepanov,jel to onaj što ste se kleli u njega a sad je malboro man ? Šta kaze ne voli da prica puno voli da pokazuje na terenu :) Usput jesil ti onaj što saziva teme da glasaju protiv pileta ? Haj voz.
LEON BENKO

09/10 Jul 1, 2009 Standard Liège Belgium Standard Liège KV Kortrijk Belgium KV Kortrijk £350k Free transfer
08/09 Jul 1, 2008 1.FC Nuremberg Germany 1.FC Nuremberg Standard Liège Belgium Standard Liège £210k £350k
06/07 Jul 1, 2006 NK Varazdin Croatia NK Varazdin 1.FC Nuremberg Germany 1.FC Nuremberg

14 Croatia Croatia Jan 29, 2006 4 -
- Croatia Croatia U21 Mar 31, 2004 17

nUREMBERG 16 1 1

mato jajalo
1. FC Köln 1. FC Köln 98 7 9 15 - 1 6.348'
Slaven Belupo Koprivnica Slaven Belupo Koprivnica 69 8 6 5 - - 5.253'
HNK Rijeka HNK Rijeka 32 2 8 8 - - 2.368'
US Palermo US Palermo 28 1 1 8 - - 2.082'
Robur Siena Robur Siena 26 - - 1 - - 1.275'
FK Sarajevo FK Sarajevo 9 - 1 1 - - 788'

1.Bundesliga1.BUNDESLIGA
Club(s)
1. FC Köln 1. FC Köln 61 5 6 9 - 1 4.437'
total: 61 5 6 9 - 1 4.437'

2.Bundesliga2.BUNDESLIGA
Club(s)
1. FC Köln 1. FC Köln 29 - 3 4 - - 1.354'
total: 29 - 3 4 - - 1.354'

Europa LeagueEUROPA LEAGUE
Club(s)
HNK Rijeka HNK Rijeka 8 - 1 2 - - 706'
total: 8 - 1 2 - - 706'

DFB-PokalDFB-POKAL
Club(s)
1. FC Köln 1. FC Köln 8 2 - 2 - - 557'
total: 8 2 - 2 - - 557'

Europa League QualifiersEUROPA LEAGUE QUALIFIERS
Club(s)
HNK Rijeka HNK Rijeka 4 - - 1 - - 236'
total: 4 - - 1 - - 236'

UEFA-CupUEFA-CUP
Club(s)
Slaven Belupo Koprivnica Slaven Belupo Koprivnica 1 - - - - - 90'
total: 1 - - - - - 90'

Serie ASERIE A
Club(s)
US Palermo US Palermo 27 1 1 7 - - 1.992'
Robur Siena Robur Siena 25 - - 1 - - 1.203'
total: 52 1 1 8 - - 3.195'

1.HNL1.HNL
Club(s)
Slaven Belupo Koprivnica Slaven Belupo Koprivnica 63 8 6 3 - - 4.758'
HNK Rijeka HNK Rijeka 18 1 7 5 - - 1.291'
total: 81 9 13 8 - - 6.049'

Hrvatski nogometni kupHRVATSKI NOGOMETNI KUP
Club(s)
HNK Rijeka HNK Rijeka 2 1 - - - - 135'
total: 2 1 - - - - 135'

Premijer LigaPREMIJER LIGA
Club(s)
FK Sarajevo FK Sarajevo 9 - 1 1 - - 788'
total: 9 - 1 1 - - 788'

Coppa ItaliaCOPPA ITALIA
Club(s)
US Palermo US Palermo 1 - - 1 - - 90'
Robur Siena Robur Siena 1 - - - - - 72'
total: 2 - - 1 - - 162'

UEFA-Cup QualifikationUEFA-CUP QUALIFIKATION
Club(s)
Slaven Belupo Koprivnica Slaven Belupo Koprivnica 5 - - 2 - - 405'
total: 5 - - 2 - - 405'

reprezentacija

14 Croatia Croatia Nov 12, 2014 2 -
4 Croatia Croatia U21 - 21 4
4 Croatia Croatia U20 - 7 1

DAKLE, OBA IGRACA su igrala lige petice, EL , jedan trenurno je neizostavni clan PALERMA u SERIJI A

a poredite ih sa igracem koji je igrao u TURSKOJ, TURSKOJ DRUGOJ, HRVATSKOJ I RUSIJI .... nedavno u makedoniji ...
poslije odlaska iz hajduka NIGDJE nije uspio biti stalni clan prvih 11 svoje ekipe vec je vjeito bio ili zamjena ili tribina a najveci udarac njegovoj karijeri je to sto je u turskom drugoligasu grijao ne klupu nego tribine...

reprezentativne nastupe za svoju zemlju ima i krste velkoski i stalni je clan repke makedonije i mladji je 4 godine od ibricica... to je dokaz da je snaga repke nase takva bila da je nama igrac iz turskog davljenika DOBAR igrac, dok npr u hrvatskoj vezni igraci igraju za barsu, real... i naravno da je tu mnogo teze upsasti i imati utakmice za repku nego kada ti je konkurencija igrac iz bohuma (Druga njemacka), igrac iz austrijske srednje ekipe (hadzic) tino sven susic i sl. cista logika
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 27 dec 2015, 12:44

o cemu se ovdje ljudi raspravljaju :crazy: :urnebes:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 27 dec 2015, 12:50

Jaooo rasprave, slomise se da dokazu da je Ibro kita od igraca hahaha kakvi kompleksi majko moja, a sutra da potpise za njih svrsavali bi :lol:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 27 dec 2015, 12:53

Nisam baš mislio da će se povesti ovolika igra...
Reprezentacija!
Ibricic je odigrao 41 utakmicu za reprezentaciju koja je i sad i godinama unazad,bolje plasirana na rang listi od reprezentacije Srbije. Tako da mu je podatak o broju nastupa u reprezentaciji vrlo referentan,ako to već poredite sa izvjesnim Stepanovom za kojeg 99,999 navijača FKS nije čulo dok jedan dan nije bahno.
Ali, haj ne iscrpljujte se nečim što možda za koji dan neće biti nimalo važno.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 27 dec 2015, 12:55

cikazubo je napisao/la:Jaooo rasprave, slomise se da dokazu da je Ibro kita od igraca hahaha kakvi kompleksi majko moja, a sutra da potpise za njih svrsavali bi :lol:
On je nedovoljno dobar za njih da su ga htjeli dovest doveli bi ga već isto k'o i Tiaga i Mailsona :kafa:
A obojica ih mlatnuše :beba: pardon ovog je lopta slučajno pogodila a Mailson je igrao protiv djece :nene:

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 27 dec 2015, 12:57

Jaozinho22 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Jaooo rasprave, slomise se da dokazu da je Ibro kita od igraca hahaha kakvi kompleksi majko moja, a sutra da potpise za njih svrsavali bi :lol:
On je nedovoljno dobar za njih da su ga htjeli dovest doveli bi ga već isto k'o i Tiaga i Mailsona :kafa:
A obojica ih mlatnuše :beba: pardon ovog je lopta slučajno pogodila a Mailson je igrao protiv djece :nene:
Ma imaju oni Simeunovica covjek na radaru Napolija :lol: :lol: :lol: Bojali se Callejon i Mertens da ne dobiju nogu zbog Denija :mrgreen:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 dec 2015, 12:59

FKZ1921 je napisao/la:Nisam baš mislio da će se povesti ovolika igra...
Reprezentacija!
Ibricic je odigrao 41 utakmicu za reprezentaciju koja je i sad i godinama unazad,bolje plasirana na rang listi od reprezentacije Srbije. Tako da mu je podatak o broju nastupa u reprezentaciji vrlo referentan,ako to već poredite sa izvjesnim Stepanovom za kojeg 99,999 navijača FKS nije čulo dok jedan dan nije bahno.
vrlo netačno
U vrijeme kada je ibricic igrao za repku u "punom sjaju" reprezentacija srbije je bila tu negdje sa naam po plasmanu. Ipak, uvijek su imali a i sada imaju kvalitetnije igrace. To sto simaj probleme u svlacionici je drugi par cipele

A ako cemo vec i o tome argumentovano, kao o tome kako mu je igracka karijera u rangu bešlije, berberovića itd.

Pa DZEMAL BERBEROVIC IMA 6 UTAKMICA MANJE od senijada ibricica za repku! Je li ti to dovoljan pokazatelj? Pa dzemal B je otisao u NJEMACKU BUNDES LIGU a ovaj nije. Toliko o referenci nase repke koja prije 5 godina u veznom redu nije imala igraca sem misketa i pjanica da je iz lige pet i da je standardan i da nesto znaci. Srbija i hrvatska decenijama imaju takve igrace uvijjek a dzemal berberovic i ibriciic su dokaz da je to tacna tvrdnja

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 27 dec 2015, 13:07

Pantelija je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Nisam baš mislio da će se povesti ovolika igra...
Reprezentacija!
vrlo netačno
U vrijeme kada je ibricic igrao za repku u "punom sjaju" reprezentacija srbije je bila tu negdje sa naam po plasmanu. Ipak, uvijek su imali a i sada imaju kvalitetnije igrace. To sto simaj probleme u svlacionici je drugi par cipele

A ako cemo vec i o tome argumentovano, kao o tome kako mu je igracka karijera u rangu bešlije, berberovića itd.

Pa DZEMAL BERBEROVIC IMA 6 UTAKMICA MANJE od senijada ibricica za repku! Je li ti to dovoljan pokazatelj? Pa dzemal B je otisao u NJEMACKU BUNDES LIGU a ovaj nije. Toliko o referenci nase repke koja prije 5 godina u veznom redu nije imala igraca sem misketa i pjanica da je iz lige pet i da je standardan i da nesto znaci. Srbija i hrvatska decenijama imaju takve igrace uvijjek a dzemal berberovic i ibriciic su dokaz da je to tacna tvrdnja
Hvala momcino sto si nas prosvijetlio, Ibro nidje veze igrac stvarno :cry: Bolje se ugledat na fks pa dovest lika koji ima sliku s ronaldinhom a lik 90% invalid, ili ipak da pogledamo ove igrace koji nisu godinu dana igrali u zrinji itd..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 dec 2015, 13:09

I kad nestade argumenata, okrenu se na zajebanciju. Nije Ibro los igrac, samo nema ni blizu najbolji CV IKADA u ligi kao sto rece lik, od tog je sva prica i krenula. Ovo za Berberovica je objasnilo dosta toga.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 dec 2015, 13:12

Gdje sam ja napisao da Ibričić nije dobar igrac? samo mi kopiraj?
Za nasu liigu ibricic bi bio top igrac, za vas ekstra pojacanje. Ovdje pricamo o tome ko je bolji igrac i ko je imao bolju karijeru.
iBRICI REPREZENTATIVNI CV ima u rangu Berberovića, a klupski CV mu ne moze u istu recenicu sa igracem Malage, porta, celtika zatim Nuremberga, standarda ili palerma, kelna.
Njegov maksimum je bila rusija gdje danas npr Haris Handzic rastura u svojoj ekipi, vjerovao ili ne.
Zadnja destinacija mu je bila posudba u Vardar gdje je bio loš, jako loš, pa se vratio u drugu tursku ligu. Tamo je bio na TRIBINAMA, i odigrao tek 6 zanjih kola kada se ozlijedio prvi veznjak ekipe. Nula golova, nula asistencija.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 27 dec 2015, 13:19

Pa nije zajebancija vec istina, dajete najvece plate ublehama, dovedete tu budalu sto se sliko s dinhom, covjek nigdje ne igra, svaki klub ga otpsti ili zbog nediscipline ili neceg drugog, frajer ima hronicnu tu povredu, znaci apsolutno nista nije napravio, za Milana ne znam o cemu se radi, covjek je dobar igrac, al opet ovde od njega nije neke koristi bilo, Mate Jajalo sem gola na derbiju u fks nista nije napravio, igrao preko kur.ca, dosao kao u nizeligasa samo da vrati malo takmicarsku formu za dalje, onda Alispahic slicno kao Ikande iz povrede u povredu itd itd.. Smijali se Tiagu a realno nas ribar napravio vise nego svi ti gore zajedno.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u 27 dec 2015, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 dec 2015, 13:21

cikazubo je napisao/la:Pa nije zajebancija vec istina, dajete najvece plate ublehama, dovedete tu budalu sto se sliko s dinhom, covjek nigdje ne igra, svaki klub ga otpsti ili zbog nediscipline ili neceg drugog, frajer ima hronicnu tu povredu, znaci apsolutno nista nije napravio, za Milana ne znam o cemu se radi, covjek je dobar igrac, al opet ovde od njega nije neke koristi bilo, Mate Jajalo sem gola na derbiju u fks nista nije napravio, igrao preko kur.ca, dosao kao u nizeligasa samo da vrati malo takmicarsku formu za dalje, onda Alispahic slicno kao Ikande iz povrede i povredu itd itd.. Smijali se Tiagu a realno nas ribar napravio vise nego svi ti gore zajedno.
To je vec druga diskusija i ode ti na neke druge stvari, ali tu se slaze i vecina navijaca FKS sa tobom, mislim na ovaj dio oko Ikandea i Alispahica.
Bahati, bahati Željkan!
1946

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 27 dec 2015, 13:29

joker90 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Pa nije zajebancija vec istina, dajete najvece plate ublehama, dovedete tu budalu sto se sliko s dinhom, covjek nigdje ne igra, svaki klub ga otpsti ili zbog nediscipline ili neceg drugog, frajer ima hronicnu tu povredu, znaci apsolutno nista nije napravio, za Milana ne znam o cemu se radi, covjek je dobar igrac, al opet ovde od njega nije neke koristi bilo, Mate Jajalo sem gola na derbiju u fks nista nije napravio, igrao preko kur.ca, dosao kao u nizeligasa samo da vrati malo takmicarsku formu za dalje, onda Alispahic slicno kao Ikande iz povrede i povredu itd itd.. Smijali se Tiagu a realno nas ribar napravio vise nego svi ti gore zajedno.
To je vec druga diskusija i ode ti na neke druge stvari, ali tu se slaze i vecina navijaca FKS sa tobom, mislim na ovaj dio oko Ikandea i Alispahica.
Želim samo reći da CV ne igra uvijek toliko bitnu ulogu, ne znam sta ste se uhvatili tih podataka, sta je smiasao toga, da se pokaze da Ibricic nije kvalitet ili sta, pa nemojte da se pravimo ludi, ja licno mislim da on nece doci u Želju, al on bi u svakom klubu ove lige bio najbolji igrac, sad nek Senijad lupam potpise za Siroki na 2-3 godine ugovor, normalno da je bolje nego da ti Jajalo (koji je bolji) potpise na pola godine, prica je totalno besmislena i zasniva se na tome samo da se neko isprovocira..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bordo10, Hajdeee, Rahatlokum, Tuce11 i 56 gostiju.