RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

carina
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la carina » 26 maj 2010, 15:20

kosewsko hill je napisao/la:Da li bi mi neko znao reći kakve ugovore sada imaju Džafić i Osmanagić? Unaprijed zahvaljujem :)
Pitaj upravu, vec su ih kontaktirali prije mjesec i po.

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 26 maj 2010, 15:26

carina je napisao/la:
kosewsko hill je napisao/la:Da li bi mi neko znao reći kakve ugovore sada imaju Džafić i Osmanagić? Unaprijed zahvaljujem :)
Ma znam da se pričalo o tome al ne znam kakva je sad situacija.Jel znaš kakve su šanse da pređu kod nas?
Željo - My first love!!!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 maj 2010, 15:28

Imaju obojica 1+1, mada cemo ovu drugu jedinicu tesko docekati.
carina je napisao/la: Pitaj upravu, vec su ih kontaktirali prije mjesec i po.
Znas sta je smijesno, sto je tog istog Osmanagica Osim prakticno otjerao sa treninga, kada je bio na probi kod njih proslog ljeta, ali eto ih tamo..
Support Velez, It's logical! ★

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 26 maj 2010, 15:30

Mont0 je napisao/la:
Znas sta je smijesno, sto je tog istog Osmanagica Osim prakticno otjerao sa treninga, kada je bio na probi kod njih proslog ljeta, ali eto ih tamo..
Mislim da nije bio kod nas Osmanagic nego Skaljic

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 maj 2010, 15:39

Znam i za Skaljica, on je otisao nakon nekog nesporazuma sa parama, cini mi se, a da niste ispisali milion stranica na Zeljinoj temi :mrgreen: , sada bih nasao komentare, gdje licno navijaci Zelje pljuju po Ameru, govoreci da u Zelji ima mnogo boljih juniora..Iskreno, smatram da ce obojica preci u Zelju, ali o tom potom. (mislim na Dzafu i Osmanagica)

Pozdrav.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 26 maj 2010, 15:41

Mont0 je napisao/la:
Da, sjecam se. Ma kakav je Osim strucnjak, napumpan . Amer je ja mislim odradio dva tri treninga i ovaj ga nogirao. Vjerujem da ako ne nadje aranzman negdje vani, mozda je i moguce da ode u Zelju. U Sarajevo nece, jer je ljut na njih znas da su ga ubili ko konja gore. Mada sumnjam da mu Velez nece ponuditi nekakve dobre uslove. Ovde je siguran i Tito, a kod Amara ko zna sta ce se dogadjati. Ma zelim im srecu u svakom slucaju i hvala kako god to zavrsilo...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 26 maj 2010, 15:44

Hahah Monto, ma jasta ce nego naci mjesto u Zelji, nego ne mogu se sa njima vise svadjat, mislit ce da ih mrzim. Oni zaboravljaju da jedan sada njihov Bajic, nije imao mjesta u Velezu. Toliko o kvaliteti igraca. Pa kad povezes onu moju pricu od ranije sa uslovima, gdje bi nam kraj bio :oops:

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 26 maj 2010, 15:45

Mont0 je napisao/la:Znam i za Skaljica, on je otisao nakon nekog nesporazuma sa parama, cini mi se, a da niste ispisali milion stranica na Zeljinoj temi :mrgreen: , sada bih nasao komentare, gdje licno navijaci Zelje pljuju po Ameru, govoreci da u Zelji ima mnogo boljih juniora..Iskreno, smatram da ce obojica preci u Zelju, ali o tom potom. (mislim na Dzafu i Osmanagica)

Pozdrav.
Grijesis Osmanagic nije bio kod nas definitvno i iskreno obojica su dobrodosla u Zelju.

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 26 maj 2010, 15:46

Mont0 je napisao/la:Znam i za Skaljica, on je otisao nakon nekog nesporazuma sa parama, cini mi se, a da niste ispisali milion stranica na Zeljinoj temi :mrgreen: , sada bih nasao komentare, gdje licno navijaci Zelje pljuju po Ameru, govoreci da u Zelji ima mnogo boljih juniora..Iskreno, smatram da ce obojica preci u Zelju, ali o tom potom. (mislim na Dzafu i Osmanagica)
Pozdrav.
Nije Osmanagic bio u Zelji na probi, nego samo Skaljic, pored Serdarevica. A Skaljic nije otisao radi love, nego zato sto nije mogao da prati tempo treninga i priprema tokom ljeta 2009. Jos uvijek se prepricava njegova cuvena SMS poruka, kada su ga pitali zasto je napustio pripreme: "Nisam ja niciji rob" :D
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 26 maj 2010, 15:59

carina je napisao/la:Hahah Monto, ma jasta ce nego naci mjesto u Zelji, nego ne mogu se sa njima vise svadjat, mislit ce da ih mrzim. Oni zaboravljaju da jedan sada njihov Bajic, nije imao mjesta u Velezu. Toliko o kvaliteti igraca. Pa kad povezes onu moju pricu od ranije sa uslovima, gdje bi nam kraj bio :oops:
Ako se svađaš sa nekim onda su to balavci ;) A što se tiče Bajića, on uopšte nije standardni prvotimac, doduše odigrao je dosta utakmica samo sticajem okolnosti(povrede,suspenzije) i čisto sumnjam da će ostati u Želji.
Željo - My first love!!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 26 maj 2010, 16:12

E onda postujem. Sasvim sigurno da bi obojica, a posebno Osmanagic, bio veliko pojacanje za Zelju. Vjeruj mi, a strasno volim fudbal, da trenutno nema perspektivnijeg igraca u BiH. Igrom, pristupom, kreativnoscu, a vjeruj mi i intelektom, da ce daleko dogurati. Vase komsije su ga dobro izdegenecile u tunelu zbog "traga na terenu" koji je ostavio na Kosevu. Gdje god da ode, u tom ce klubu ostaviti odlican trag, a i taj ce klub u konacnici sigurno dobro zaraditi na njemu. Nazalost, skeptik sam sto se tice njegovog ostanka u Velezu, mada mi to tesko pada. Za kratko vrijeme je "kupio" Mostar.

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 26 maj 2010, 16:21

carina je napisao/la:E onda postujem. Sasvim sigurno da bi obojica, a posebno Osmanagic, bio veliko pojacanje za Zelju. Vjeruj mi, a strasno volim fudbal, da trenutno nema perspektivnijeg igraca u BiH. Igrom, pristupom, kreativnoscu, a vjeruj mi i intelektom, da ce daleko dogurati. Vase komsije su ga dobro izdegenecile u tunelu zbog "traga na terenu" koji je ostavio na Kosevu. Gdje god da ode, u tom ce klubu ostaviti odlican trag, a i taj ce klub u konacnici sigurno dobro zaraditi na njemu. Nazalost, skeptik sam sto se tice njegovog ostanka u Velezu, mada mi to tesko pada. Za kratko vrijeme je "kupio" Mostar.
Samo sam u Kupu imao priliku da ga gledam i one utakmice što je BHT prenosila.Protiv nas je bio ubjedljivo najbolji igrač i tada se sva vaša igra na njemu zasnivala.A mislim da je već tradicija da igrači iz Veleža prelaze u Želju, možda ne tako izraženo ali ja mislim više nego iz ostalih klubova PL-e.
Iskreno bi volio da i Velež konačno odradi jednu sezonu kako treba a to je izlazak u Evropu.Valjda će sljedeće sezone biti tako aBd ( znam kakav je osjećaj apstinirati od evropskih utakmicaali i dobrog plasmana u ligi )
Željo - My first love!!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 26 maj 2010, 16:23

kosewsko hill je napisao/la:
carina je napisao/la:
Ma znam da se pričalo o tome al ne znam kakva je sad situacija.Jel znaš kakve su šanse da pređu kod nas?
Za Dzafu stvarno ne znam, mada mislim da ce on probat nesto u Turskoj napraviti. Na zimskoj pauzi vec je jednom nogom bio u Trabzonsporu. A Amer Osmanagic ce sigurno potraziti neki dobar ino angazman, osim sto je extra igrac ima i extra menadjersku ekipu iza sebe. E sad, i Zeljo ima sa cim "prditi" da se razumijemo. Neznam stvarno, mislim da se nisu dogovorili ali nisam siguran. A duga je pauza, ko zna...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 26 maj 2010, 16:30

kosewsko hill je napisao/la:
carina je napisao/la:E onda postujem. Sasvim sigurno da bi obojica, a posebno Osmanagic, bio veliko pojacanje za Zelju. Vjeruj mi, a strasno volim fudbal, da trenutno nema perspektivnijeg igraca u BiH. Igrom, pristupom, kreativnoscu, a vjeruj mi i intelektom, da ce daleko dogurati. Vase komsije su ga dobro izdegenecile u tunelu zbog "traga na terenu" koji je ostavio na Kosevu. Gdje god da ode, u tom ce klubu ostaviti odlican trag, a i taj ce klub u konacnici sigurno dobro zaraditi na njemu. Nazalost, skeptik sam sto se tice njegovog ostanka u Velezu, mada mi to tesko pada. Za kratko vrijeme je "kupio" Mostar.
Samo sam u Kupu imao priliku da ga gledam i one utakmice što je BHT prenosila.Protiv nas je bio ubjedljivo najbolji igrač i tada se sva vaša igra na njemu zasnivala.A mislim da je već tradicija da igrači iz Veleža prelaze u Želju, možda ne tako izraženo ali ja mislim više nego iz ostalih klubova PL-e.
Iskreno bi volio da i Velež konačno odradi jednu sezonu kako treba a to je izlazak u Evropu.Valjda će sljedeće sezone biti tako aBd ( znam kakav je osjećaj apstinirati od evropskih utakmicaali i dobrog plasmana u ligi )
Ma da, ali duboka je to sad za foruma. Ima Velez milion nekih stvari prije da uradi, pa da se vrati u taj Euro film. A sto se tice tih prelazaka to i nije neka tajna. Poznato je da se simpatise Zeljo u globalu, da se razumijemo, ovde se i FK Sarajevo tretira extra, mada ljudi godinama imaju upravu koja kao da je tu da im unisti klub a ne nesto drugo. Sad kad vidim Varesanovica, malo i vjerujem u njih. A prirodna je stvar da igraci idu iz kluba u klub, mada ovi sto su ranije bili u Zelji nisu bas puno zadovoljni tom avanturom. Bez provakacije, samo da znas da i vasa uprava nekad pada na sitnicama...Odo na tekmu pozz...

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 26 maj 2010, 19:38

Nisam sasvim siguran,ali mislim da je Osmanagic jos godinu i po vezan ugovorom za OFK Beograd i da je kao posudjeni igrac dosao u Velez.Ako je to tacno,onda OFK Beograd ima zadnju rijec.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 maj 2010, 21:33

Joj utakmice danas, kako pogodih rezultat i strijelce na poluvremenu, magija :lol: Da te Bog sacuva, sta je ono bilo, hehe..

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 26 maj 2010, 23:11

Prvo sto me danas opalio onaj celopek na tribini a drugo,vidilo se na igracima da im se nije ni igralo skoro i jedva su cekali kad ce kraj utakmice jer imam osjecaj,bar ja,da su se zasitili ovih utakmica ali sta je tu je.
Vec sutra mislit na iducu sezonu i igrace koje treba ostavit.
I zamolio bi svakog navijaca Veleza,ako ista sazna u vezi kluba da kaze javno na forumu,sta se desava i da li ce biti promjena na bolje...
HVALA...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 27 maj 2010, 22:57

Velez je ove godine stvarno dosta dobro igrao i svaka mu cast,objektivno njima je najteze u ovom nasem politickom okruzenju.Zelio to neko priznati ili ne mnogi su im okrenuli ledza.Svi bi trebali postovati Velez koji je prije rata mozda dao i najkvalitetnije igrace u BiH,strasno puno je bilo pravih velemajstora.Nemogu da shvatim sto im nedaju igrati pod Bijelim brijegom,pa ljudi moji i Roma i Lacio kao i Inter i Milan igraju na isti stadionima a ocima se nemogu smisliti.Iako sam navijac Zelje volio bi da i vi uzmete danas sutra titula,jer taj klub to i zasluzuje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 28 maj 2010, 00:44

Da neko ima uslove kakve ima Velez ili kakve je imao do prije godinu dana,ja mislim da bi se taj isti klub ugasio a pretezno mislim na malo VECE klubove iz nase lige.Velez ne igra na stadionu koji je gradski,do jucer se igraci skidali ispod borova,itd.itd.ali nekako se polako vracamo,stvaramo nesto sto ce biti samo Velezovo,i polako ali nekako sigurno se to nesto i pojavljuje.Imamo lijepe svlacionice,imamo centralnu tribinu,imamo novu tribinu iza gola i malo poradit na tribinu RED ARMY-a i napravit tribinu za goste ili napravit tribinu nasuprot centralnoj i mislim da bi imali lijep stadion ali sam ja opet za to da uprava pocne da nesto cini da se pocne pravit stadion u Sjevernom na poligonu.
Interesuje me bas kako ce izgledat Velez naredne sezone i ako neko zna nek objavi,ima li ista za tu skupstinu?

Lesinar1987FKB
Kontakt:

Post Postao/la Lesinar1987FKB » 28 maj 2010, 01:11

dino lj je napisao/la:Velez je ove godine stvarno dosta dobro igrao i svaka mu cast,objektivno njima je najteze u ovom nasem politickom okruzenju.Zelio to neko priznati ili ne mnogi su im okrenuli ledza.Svi bi trebali postovati Velez koji je prije rata mozda dao i najkvalitetnije igrace u BiH,strasno puno je bilo pravih velemajstora.Nemogu da shvatim sto im nedaju igrati pod Bijelim brijegom,pa ljudi moji i Roma i Lacio kao i Inter i Milan igraju na isti stadionima a ocima se nemogu smisliti.Iako sam navijac Zelje volio bi da i vi uzmete danas sutra titula,jer taj klub to i zasluzuje.
a slazem se da velez treba da se uzdigne kao klub.ipak su oni klub sa velikom tradicijom.prvo sto bi trebali da urade je naprave novi stadion u mostaru,jel je onaj u vrapcicima bogu iza nogu

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.