Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

chily-rz
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la chily-rz » 27 dec 2015, 00:14

topnik1 je napisao/la: Seaman kao i svaka žena ima fetiš na crnce :lol:
Bez zaje.bancije,Wanyama bi bio odlicno pojacanje ali ko da gledam da nema ništa od tog nit vjerujem da bi Soton prodavao u Januaru osim ako baš ne bude neka jaka ponuda,.

Koeman je izjavio nedavno da ne prodaju igrace u Januaru pa makar i 100 miliona neko ponudio,. :mrgreen:

Wanyama je još kontra Barse pokazao da itekako zna da radi svoj posao,.Fizicki dominantan,agresivan,dovoljno prljav,dobro postavljanje,citanje igre,fakat lik zna znanje,.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 27 dec 2015, 00:24

TO je već i pticama na grani jasno, jbg nije ni zanimljivo više ponavljat.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 dec 2015, 09:08

ala nas nakantase ljudi..

realno ovi igraci su psihicki kite mlitave nakon primljenog gola djeluju smuseno i bezidejno a nakon drugog da ne pricam.. nakon ovakvih poraza u gostima WBA i Soton ubijedjen sam da necemo osvojiti titulu dok Wenger ne ode.. sta se to moze promijeniti dok je on tu i dok su pojedini igraci tu? nista apsolutno on ce i narednu utakmicu da izvede iste igrace na teren i apsolutno me ne bi cudilo da kiksamo i sutra

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 dec 2015, 10:52

QUARTERBACK je napisao/la:ala nas nakantase ljudi..

realno ovi igraci su psihicki kite mlitave nakon primljenog gola djeluju smuseno i bezidejno a nakon drugog da ne pricam.. nakon ovakvih poraza u gostima WBA i Soton ubijedjen sam da necemo osvojiti titulu dok Wenger ne ode.. sta se to moze promijeniti dok je on tu i dok su pojedini igraci tu? nista apsolutno on ce i narednu utakmicu da izvede iste igrace na teren i apsolutno me ne bi cudilo da kiksamo i sutra
Znam ja da si ti ljut i sve ostalo, al evo onako realno, koga je mogo ubacit ili izbacit da se nesto popravi. Imas na klupi Oxa i Lijepog, ovo ostalo jednostavno ne postoji. Prelazni rok i pod must buy 2 igraca koji mogu odmah dati doprinos. Jednostavno me boli qrac kako se zovu i koliko ce ih platit, samo Flaminija ne mogu gledat na poziciji zadnjeg veznog.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 dec 2015, 10:58

bega_afc je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:ala nas nakantase ljudi..

Znam ja da si ti ljut i sve ostalo, al evo onako realno, koga je mogo ubacit ili izbacit da se nesto popravi. Imas na klupi Oxa i Lijepog, ovo ostalo jednostavno ne postoji. Prelazni rok i pod must buy 2 igraca koji mogu odmah dati doprinos. Jednostavno me boli qrac kako se zovu i koliko ce ih platit, samo Flaminija ne mogu gledat na poziciji zadnjeg veznog.
Nisam brate ni mislio na ovu utakmicu da je mogao nekoga ubaciti, nego kazem upravo to da ce narednu utakmicu Flamini igrati jer nema ko drugi da igra a to je Wengerova greska, i sto se mene tice Mertesakera moze komotno ostaviti na klupi Gabriel moze odigrat ko i on isto a ovaj mi je vise dokurcio sa svojim potezima a kapiten frajer. :rol: Kakav nam je vodja takav nam je i tim, jednostavno..

nego glaj prcanja ne mogu da zivim od ovih debila jedva docekali :lol: :lol:

slika

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 27 dec 2015, 10:59

Dobri juce dobri !!! Njima treba 100 prilika da se odvoje ili budu prvi na tabeli i opet bi 99 puta usrali...
Božic izgleda bio dobar :kafa:
Arsenal All The Way !

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 dec 2015, 11:02

Tebi jarani izgleda Paja i Simen. :lol: Sta fali, malo provokacija. I dalje Arsenal u vrhu, ne vidim toliko razloga za paniku u ovim momentima. Roster je kratak, valjda Arsen nece bit toliko tvrdoglav da propusti pojacat ekipu. Fali nam Aleksis strasno.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 27 dec 2015, 11:05

topnik1 je napisao/la:Prijavljen ti je post :rol:

bolje da sebe prijaviš na liječenje od voajerovog sindroma luzera na kvadrat :kafa:

wanyama ima tjedno £30,000,dok velike igračine arteta i flamini tjedno spreme u džepić £80,000 odnosno £65,000 :lol: sad prijavi i to svome idolu koji krkanima daje masnu lovu za sramoćenje,pa ih wanyama raznio sa svojom cijevkom kao male majmune i onog preseratora od ramseya koji se od jedne dobre sezone se umislio da je neka wc igračina

samo je alatku izvadio i voajerovi patuljki su bili usisani

slika

nebi imao ništa protiv dolaska wanyama,ako se neće otvoriti za poljaka iz seville,a dovođenje nekih elnenya bi bila komedija

ima iskustva s mećanjem pod jajca patuljčića iz uefalone pa to mu je još jedan plusić

slika

[youtube][/youtube]

:kafa:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 dec 2015, 11:28

Joooj vidi Ria lisice, meni brise postove a tamo dopusta izivljavanje balavurdije. Al' haj'.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 27 dec 2015, 12:05

Nego, nekoliko opservacija i zakljucak:

1.Paja sinoc nije gledao tekmu, dosao je nakon zavrsetka iste i dao komentare koji su bili iznenadjujuce blagi imajuci u vidu da je 4:0 od Sotona gore od 5:1 protiv Bayerna,

2.Seaman je bio cijelo vrijeme sa nama, likovao i slavio golove Sotona, uz uznemirujuce cesto spominjanje Wanyaminog penisa,

3.sinoc je bila subota.

Zakljucak: Paja je napokon nasao curu koju moze BigBigBangovati pa je sinoc bio sa njom (cestitam, njoj nek' je sa srecom) docim Seaman jos ima susni period po tom pitanju.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 dec 2015, 12:06

Marsal je napisao/la:Joooj vidi Ria lisice, meni brise postove a tamo dopusta izivljavanje balavurdije. Al' haj'.
Brišem svaki post gdje ste Boga psovali, to ne dopuštam :stop:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 dec 2015, 12:08

Fanovi olinjalog trenerskog mentola vjerovatno ovu polusezonu smatraju uspjesnom a cinjenice su slijedece Arsenal je pretrpio u ovoj polusezoni osam poraza u svim takmicenjima od cega dva debakla (Soton i Bayern). ispali iz liga kupa (nebitno), jedva prosli smijesnu grupu LP koju smo zavrsili polovicnim ucinkom od 3 pobjede i 3 poraza, Premiership imamo 4 poraza 36 bodova ako racunamo to da cemo ipak pobjediti Bounemouth kuci u zadnjem kolu imacemo 39 bodova. Tih 39 bodova nije neki uspjesan ucinak ali tabela ga prikazuje uspjesnim jer su konkurenti ove polusezone bili malo je reci ocajne no i pored toga sto su ekiep poput Citya kriminalno lose oni i pored 5 poraza u ligi imaju svega jedan bod manje od nas. DAkle samo budala ne vidi da Arsenal iako remijem Leicestera i Citya iduce kolo moze zavrsiti polusezonu kao prvi, drugu polovinu sezone mora odigrati minimalnod uplo bolje od ove ukoliko misli osvojiti titulu (sto ja sa ovim karinasem na klupi nikako ne vidim) jer koliko god City imao loseg trenera ne treba zaboraviti da su sa tim istim karinasem na klupi uzeli titulu prije 2 godine cisto na individualni kvalitet i snagu ekipe, dakle nema sumnje da ako Cityu ostanu zdravi Aguero, Silva i Kompany plus KDB i Toure City ce biti mnogo bolji u drugom dijelu sezone i mnogo manje ce bodova prosuti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 27 dec 2015, 12:27

Prosto: Arsenal ima odlicnih najboljih 11 koji mogu pobijediti Bayern i poniziti United, ali cim pocnu upadati Flamini, Arteta, Debuchy (blizu je West Broma), Gibbs i Ox, onda curi. Od cetiri poraza u ligi, tri su protiv ekipa iz donjeg dijela (West Brom, Chelsea, Soton), samo je West Ham iz gornjeg dijela. U ova prva tri navedena poraza svaki put je Arsenal bio grubo ostecen od sudija, West Ham je dobio fair and square.

Liga je nikad izjednacenija, svi imaju para i kvalitetnih igraca (Villa i Sunderland malo kasne) i nema lake utakmice.

City ima Kompanyja u nekom kanalu sto se tice ozljeda, a u gostima se ne mogu sastaviti. Ja bih sad potpisao da Novu godinu zapocnemo kao drugi iza Leicestera, uz nasu pobjedu nad Bournemouthom pa da tako odemo na 4 boda Cityju. A onda kod Watforda Ighalo i Deeney jedva cekaju Otamendija i Mangalu. :lol: Uz malo srece i nas normalan pristup ovim domacim utakmicama, mogli bi otici i na 6-7 bodova Cityju prije udarnog dijela januara. Dotad se vraca Alexis, mozda i Wilshere, a sletice i neki veznjak.

Ovdje smo svi stava da je Arsene morao dovesti jos jednog zadnjeg veznog proslog ljeta, Schneiderlin bi nam usparao zivaca (a i sebi) da je dosao u Arsenal. Imamo za koji dan otvaranje pijace pa da vidimo je li Wenger naucio iz svoje greske.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 dec 2015, 13:50

Da i dvije sedmice poslije ista ekipa Arsenala od istog Bayerna primi 5 komada a da su isti bili raspolozeni za trpanje pala bi opet osmica minimalno. City ce se kad tad dici nece oni vjecno prosipati na gostovnjima bodove, zayebala ih je ozlijeda Kompanya pa ih je svako mogao dobiti ali isto tako ih je zayebala ozlijeda Aguera i Silve, ako ova dvojica ufate ritam i dodju na ocekivani nivo cak ni ozastanak Kompanya tu nece puno igrati sa raspolozenim Silvom, Aguerom i KDB trpace oni i vise nego sto oni levati nazad mogu da prime. 39 bodova za polusezonu (racunam Borunemouth pobjedu) nije neki obecavajuci ucinak kad bi ponovili tu polusezonu sigurno ne bi bili prvaci nema sanse da ce neko sa 78 bodova uzeti titulu. Defanzivni vezni se mora dovesti mora i napadac ali za razliku od prvog vrhunski napadac u zimu nije dostupan.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 27 dec 2015, 14:19

U pravu je Seaman! Wenyama i njegov crni penis su nam se sinoc prikazali i preporucili za dolazak.
Svim silama po njega!

Ostalo manje vise klasicni Arsenal...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 27 dec 2015, 14:30

BigBigBang je napisao/la:Da i dvije sedmice poslije ista ekipa Arsenala od istog Bayerna primi 5 komada a da su isti bili raspolozeni za trpanje pala bi opet osmica minimalno.
Sustina i jest da to nije bila ista ekipa bez Bellerina, Koscielnyja, Ramba i Walcotta. O tome ja i pisem. Fali nam kvalitetne rotacije za najboljih 11 jer se svaki izostanak osjeti.

City jest mocnog potencijala, ali nije samo Kompany rovit. Aguero je rodjen za Arsenal po broju ozljeda, Yaya ima 33 i ne dominira kao nekad, Silva je isto rovit...prakticno, ostaju na KDB-u.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 dec 2015, 16:50

Ako im se De Bruyne povrijedi popusit ce ga da valja..

Ma ono sinoc je sramota bila, primili jesmo glupo golove ali su uzasno odgovorili datoj situaciji kao ono lako cemo mi, pa nisu ni igrali nista dok nisu primili gol jbt preko qrca se sve vucali po terenu a poslije gola nesto i pokusali primili drugi i pedala momci.

Evo ESPN javlja da se pregovara fakat za El Nenya pa grob te yebo dje ovog iskopase :mrgreen: :rol:
Hajd mozda i bude nesto od njega, uostalom koji se qrc zalimo pa nama je Flamini zadnji vezni, ne moze gore od toga nikako ko god dodje bice bolji od ovog mungosa.

Hajmoooo daj bilo koga samo da ovog ne gledamo vise moze i Nena.:lol:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 27 dec 2015, 17:07

I ja sam mislio da gori od Senderosa ne mozes biti pa dodje velikan Sqillaci.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 27 dec 2015, 17:26

Elneny je igrao za Basel kad su izbacili Tottenham i ispali od Chelsea. Paja ga onda garant zna.

Evo, vidjeh sad da je igrao i u onoj pobjedi 1:0 u sezoni kad je Basel dvaput dobio Chelsea.
Zadnja izmjena: Artetitis, dana/u 27 dec 2015, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 27 dec 2015, 17:32

Ima uvijek gore od goreg i bolje od boljeg, a ako dovede opet nekog prosjecnog (kojih vec imamo), onda ne znam ni ja. Mozda konta kao Susic, necu dovoditi nekoga, ko ce uzeti mjesto nekom od glavnih igraca :/
Razumijem ja da nijedan igrac ne zeli da sjedi na klupi, ali dovedi klase igraca pa neka se bore za mjesto, nisu djeca.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.