Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Samo ne treba kriviti selektora i savez ako Milicevic i slicni igraci sa vise opcija ne izaberu BiH.
Kristalno jasna situacija, ili zele da igraju za nas ili ne zele. Bujrum ako hoces, ako neces idi igraj za Svicu to je tvoja odluka, tvoj zivot.
Kristalno jasna situacija, ili zele da igraju za nas ili ne zele. Bujrum ako hoces, ako neces idi igraj za Svicu to je tvoja odluka, tvoj zivot.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Naravno da treba kriviti jer se nije na vrijeme reagovalo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mesa je razgovarao sa Milicevicem prije nesto vise od mjesec, Tankovicem ima vise od pola godine, sad je na njima, cak mislim da je i Arslanagic kontaktiran.
Ja ne znam sta neko hoce vise ?
Ja ne znam sta neko hoce vise ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jedni hoce da Mesa tim igracima uperi pistolj u glavu i kaze da moraju igrati za BiH, a drugi ga pljuju jer uopste prica s igracima kojima BiH nije prva opcija, iako je to npr. Svicarac koji je rodjen i odrastao u Svicarskoj i koji je prosao njihove omladinske kategorije.Elegant je napisao/la:Ja ne znam sta neko hoce vise ?
Sve u svemu, pogan smo narod.
Nad tobom sunce najljepše sja
mnogi forumasi "kritikuju" te igrace zbog manjka patriotizma a ubijedjen sam da kad bi imali mogucnost da igraju za sve omladinske ekipe jedne druge zemlje da bi isto tako razmisljali kao ti igracipinoglavi je napisao/la:Jedni hoce da Mesa tim igracima uperi pistolj u glavu i kaze da moraju igrati za BiH, a drugi ga pljuju jer uopste prica s igracima kojima BiH nije prva opcija, iako je to npr. Svicarac koji je rodjen i odrastao u Svicarskoj i koji je prosao njihove omladinske kategorije.Elegant je napisao/la:Ja ne znam sta neko hoce vise ?
Sve u svemu, pogan smo narod.
nasa drzava ne funkcijonise kako treba a da funkcijonise savez , dajte molim vas
"djeca" koja igraju za u19 u17 itd. drugih drzava igraju da bi uspjeli da izgrade karijeru
evo uzecu Dzenisa Burnica kao primjer
ne sumnjam da ce igrat za nas ali u ovom trenutku je to suludo da se trazi od njega jer zeli da napreduje u dortmundu
da skrene paznju na sebe a to sigurno nebi mogao da igra za omladinske reprezentacije BiH jer nemamo "atraktivne" repke za skauting
hocu da kazem da se vise prate mladi igraci Njemacke, Austrije, Svedske itd. nego oni koji nastupaju za BiH
no nebitno
nebitno ko igra za nas, svi su prolazni samo BiH je vjecna !
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
-
FcNankatsu
- Kontakt:
Josip Kvesic odigrao danas citavu utakmicu u kupu turske. Inace izgubili su u gostima od fenerbahcea 4:2
duga pauza kvesina. U turskim medijima nisam naisao na podatak da je bio povrijeden. Znaci da je izgubio mjesto u postavi iako je nakon transfera imao par asistencija i dobrih nastupa
duga pauza kvesina. U turskim medijima nisam naisao na podatak da je bio povrijeden. Znaci da je izgubio mjesto u postavi iako je nakon transfera imao par asistencija i dobrih nastupa
Samo je 1 grijeha vri1 FKŽ
-
Nerminovic
- Kontakt:
Prije 7 dana...

Sad...BSBosna je napisao/la:Koji glup post. Jeli bolje igrati sa Stilic i Susic ili sa Milicevic i Tankovic? Sigurno tu ni ne treba ikakav odgovor o koji su bolji igraci.Nerminovic je napisao/la:k'o ih yebe, igraci tipa Tanksson, Gudelj, Milicevic ljudi ne znaju ni sami sta su, ko su...''izgubili'' smo i Ibrahimovica pa smo prezivjeli, ko hoce da igra za BiH dobro dosao ko nece nek spakuje kufere
I ako ne zele igrati za BiH, sto onda trosu vrijeme pricati sa Bazdarevica i Dzeka? Da nas samo zajebavaju?
Miličević opet postigao gol za Gent, ovog puta protiv Kortrijka.
yebote koji trollBSBosna je napisao/la:Kakve veze to vise ima s nama? Covjek je vec rekao da ce igrati za Svicarsku naredne godine i to je to.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ili da se napravi tema za objektivno pisanje o reprezentativcima nasih selekcija ili da se nastavi na nekoj od postojuci, jer nema fajde da pisemo o mnogim igracima koji su de facto vec nasi na ovoj temi "zaboravljenih i potencijalni fudbalera". 
Usput cestitke Deniju na golu!
Usput cestitke Deniju na golu!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Majstor
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Deni stvarno ima talenta i svaka mu čast pa je na vrijeme riješio papirologiju.
Sjećam se da sam mu pred utakmicu Standard - Željo pisao da ne dolaze jer će ispasti, al nije tada bio u rosteru i nedugo nakon toga je otišao na posudbu što je ispalo odlično po njega.
Nadam se da će nastaviti u ovakvom ritmu u bilo kojem klubu, a ne sumnjam da će to biti Standard ili neki drugi bolji.
Sjećam se da sam mu pred utakmicu Standard - Željo pisao da ne dolaze jer će ispasti, al nije tada bio u rosteru i nedugo nakon toga je otišao na posudbu što je ispalo odlično po njega.
Nadam se da će nastaviti u ovakvom ritmu u bilo kojem klubu, a ne sumnjam da će to biti Standard ili neki drugi bolji.
Ima li šanse da se vrati u Standard za sljedeću polusezonu? Mada mislim da to ne bi bilo naročito dobro po njega.
Vratiće se on u Standard na kraju sezone, ali teško je predvidjeti šta bi se moglo desiti. Na njegovoj poziciji se mijenja dosta igrača, Knockaert, Bruls, Dossevi, Trebel, često se mijenja formacija i nema tu ništa stabilno. Nisu to neke klase od igrača, ali sumnjam da će imati dovoljno vremena i šanse da se nametne.Edol je napisao/la:Ima li šanse da se vrati u Standard za sljedeću polusezonu? Mada mislim da to ne bi bilo naročito dobro po njega.
Trenere mijenjaju kao na traci i teško da tu ima budućnosti za njega. Standard je svakako očajan ove sezone i kao što si rekao - bolje mu je u Waaslandu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo nek dobro igra u trenutnom klubu, i sigurno nece proci neopazeno, naredni klub ne mora biti Standard 
Sigurno da ne mora, možda bi najbolje bilo da Beveren otkupi ugovor, nisu to neke pare. Međutim za nešto više su mu potrebni pozivi u reprezentaciju.pinoglavi je napisao/la:Samo nek dobro igra u trenutnom klubu, i sigurno nece proci neopazeno, naredni klub ne mora biti Standard
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se da ce dobiti poziv i priliku da se pokaze u narednim prijateljskim utakmicama, mozda je on taj vezni igrac kojeg trazimo. Zasluzio je igrama a vecina konkurencije ili sjedi na klupi ili nema papire.Virtu4l je napisao/la:Sigurno da ne mora, možda bi najbolje bilo da Beveren otkupi ugovor, nisu to neke pare. Međutim za nešto više su mu potrebni pozivi u reprezentaciju.pinoglavi je napisao/la:Samo nek dobro igra u trenutnom klubu, i sigurno nece proci neopazeno, naredni klub ne mora biti Standard
A dobrim igrama u belgijskoj ligi moze privuci i atraktivnije klubove. Najgora opcija je da ga Standard zeli nazad sebi, ali kao rezervu.
Bolje je za sve partije ubaciti ga u A repku a nek Gojak uzme njegovo mjesto u mladu reprezentaciju.
-
MiiisssskeeBh
- Kontakt:
Stvarno ova njegova igra trenutno podsjeca na Doktora (Misketa naravno) iz najboljih dana,svidza mi se njegova lucidnost,a godine su mu prednost,ubijedzen sam da ce biti fantastican igrac i da cemo s njim dobiti ono sto nam fali otkad nema Doktora
Cestitam savezu na novom izgubljenom Ibrahmovicu zvanog Alen Halilovic...
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.