Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2010, 13:45

Kriza kod Fabianskog je prolazna licno smatram da je on vrhunski golman ako nista treba ostati ako dodje neki bolji pa nek bude rezerva. Fabregas nece otici a Pjanic svakako nije dostojna zamjena on treba jos da se kali u francuskoj ligi pa nekad kad odigra dobru sezonu i bude u timu sezone neka predje u neki jaci klub mada je Lyon odlicna ekipa. Veloso sa svoje 24 nije uspio da makne iz prosjecne portugalske lige sto nam jasno govori da nije kalibar za Arsenal. Treba dovesti onog Mela iz Juventusa, vrhunski igrac za male pare.
Dio Arsenala

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 26 maj 2010, 14:45

Svakako si u pravu za Mela, a ja bih obratio paznju i na mladahnog Gourcuffa.
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 maj 2010, 14:50

Miguel Veloso je prosječan igrač, navikan isključivo zbog Football Managera. Kao što @Paja reče, da je dobar koliko ga pojedinci hvale, ipak bi igrao u nekom boljem klubu(nemam ništa protiv Sportinga). Kada je Melo u pitanju, ne znam koliko bi ga to "jeftino" mogli dobiti kada se zna da je za njega iskrcano puno novca da bi prešao u Juventus, te da je u torinskom klubu proveo svega jednu sezonu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 26 maj 2010, 14:52

Monolog je napisao/la:Miguel Veloso je prosječan igrač, navikan isključivo zbog Football Managera. Kao što @Paja reče, da je dobar koliko ga pojedinci hvale, ipak bi igrao u nekom boljem klubu(nemam ništa protiv Sportinga). Kada je Melo u pitanju, ne znam koliko bi ga to "jeftino" mogli dobiti kada se zna da je za njega iskrcano puno novca da bi prešao u Juventus, te da je u torinskom klubu proveo svega jednu sezonu.
ne znam meni se cinio kao potkovan dmf.. dobro izvodi slobodne ima jaku ljevicu a to pa sa njim igra i mouthino pa se ne moze reci da je los...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2010, 15:03

Monolog je napisao/la:Miguel Veloso je prosječan igrač, navikan isključivo zbog Football Managera. Kao što @Paja reče, da je dobar koliko ga pojedinci hvale, ipak bi igrao u nekom boljem klubu(nemam ništa protiv Sportinga). Kada je Melo u pitanju, ne znam koliko bi ga to "jeftino" mogli dobiti kada se zna da je za njega iskrcano puno novca da bi prešao u Juventus, te da je u torinskom klubu proveo svega jednu sezonu.
Zbog toga sto ce Juventus krenuti u remont ekipe na ljeto a doticni je cini mi se dobitnik zlatne kante i dosta je kritikovan, pratio sam par utakmica cak je bio na klupi. Da je odlican igrac dokaz je to sto mu Dunga pored svega vjeruje i za Brazil igra odlicno a i Wenger ga zeli sto znaci da posjeduje kvalitetu koju u prosjecnom Juventusu nije mogao pokazati na najbolji nacin.

@Vjeruj
Joan Gourcuf je sjajan igrac samo tesko da ce Bordo dopustiti da im uz Chamakha ode glavni igrac, mislim da bi ih taj potez osudio na borbu za Ligu Evrope naredne sezone. Ali dobro o tim igracima poput njega ne zelim da razmisljam jer vjerujem da kapiten ostaje sa voljenim klubom!
Dio Arsenala

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2010, 15:19

The Arsenal skipper, 23, is summer target for Barcelona and is understood to have told Wenger he wants to leave the Gunners.

Although Fabregas did not confirm if he had requested a move, the Spanish midfielder did admit they spoke about his future.

He said: "I talked with Arsene. It was probably the greatest conversation I have had with someone in my life.
"I respect him so much. I don't want to say too much about this.
"He told me to concentrate on my football, he told me to concentrate on the World Cup.
"He told me to leave it in his hands and he will deal with whatever happens in my future.
"And that's what I'm doing, just concentrating on football. It's not up to me anymore.
"It's just now about Arsenal and whoever it has to be, and that's it. I don't want to say anything else.

"I just want to be focused for the World Cup because it's the most important thing.

ahahaha vidite li ovo ahahahaha tako mi vas je zao hoink hoink hoink

Wenger dominira!
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 maj 2010, 15:21

Ja samo znam da treba odbrana i golman ako Arsenalželi da se bori za titulu. Mi imamo jakog dmf igrača, jaku sredinu al slabu odbranu i slabog/slabe golmane.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 26 maj 2010, 15:26

@Paja

Sve je jasno kao dan. 8-)
Kako je samo divan nas divni Wenger ?! :)
Vidite li, nevjernici, koliko ga igraci vole i postuju i koja je to gromada od covjeka i onda se neko nade kritikovati taj um?! :evil:

In Wenger we trust!
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 maj 2010, 15:37

Vjeruj! je napisao/la:@Paja

Sve je jasno kao dan. 8-)
Kako je samo divan nas divni Wenger ?! :)
Vidite li, nevjernici, koliko ga igraci vole i postuju i koja je to gromada od covjeka i onda se neko nade kritikovati taj um?! :evil:

In Wenger we trust!
:lol: :lol: :lol: pleonazam je nepismenost :!: bez obzira koliko sam sadržaj zvucao homoseksualno nastrojeno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2010, 15:44

I ja sam još maloprije skužio tu rečenicu, ali rekoh da ne izazivam bez veze. Prosto proširena nejasna rečenica, postoji li ta definicija u našem jeziku? :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2010, 15:46

Ali ovo mi je najdraze!
He told me to leave it in his hands and he will deal with whatever happens in my future. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

In Arsene We Trust!
Dio Arsenala

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 maj 2010, 15:50

Virtu4l je napisao/la:I ja sam još maloprije skužio tu rečenicu, ali rekoh da ne izazivam bez veze. Prosto proširena nejasna rečenica, postoji li ta definicija u našem jeziku? :mrgreen:
A šta reci tek sa sintaksu "dominantna dominacija dominantnih topnika" :lol: :lol: koju je isti autor plasirao na ovom forumu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 26 maj 2010, 15:57

drop je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:I ja sam još maloprije skužio tu rečenicu, ali rekoh da ne izazivam bez veze. Prosto proširena nejasna rečenica, postoji li ta definicija u našem jeziku? :mrgreen:
A šta reci tek sa sintaksu "dominantna dominacija dominantnih topnika" :lol: :lol: koju je isti autor plasirao na ovom forumu.
to je vise piscev jezik i stil,.,haahha :mrgreen:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 maj 2010, 15:59

Ma jašta...vodeci lider,stara baba,demon zla,vatra koja gori itd itd = nepismenost.
Dominantna dominacija je odraz nepismenosti,a ne neki stil.

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 26 maj 2010, 15:59

sorry za off topic.al moram jednostavno ne mogu da odlucim koju cu solu upisat u osnovnoj sam imao prosjek 5.0 iako nisam neki ucenik marljiv ali najvise zbog sporta imam odlicne ocjene ehh ovako ako ima neko iz tuzle ko je zavrsio neku skolu da mi daprijedlog savjet sta da upisem dvoumim se izmedju gimnazije i elektrotehnicke.,plss,.,answer.,
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 26 maj 2010, 16:01

ako hoces cure ne idi u elektrotehnicku (doduse ja sam je zavrsio u zenici) ... sa gimnazijom mnogo mogucnosti ali ako neces na fakultet jbg elektrotehnicka je najbolja :D ..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2010, 16:02

___Benny___ je napisao/la:sorry za off topic.al moram jednostavno ne mogu da odlucim koju cu solu upisat u osnovnoj sam imao prosjek 5.0 iako nisam neki ucenik marljiv ali najvise zbog sporta imam odlicne ocjene ehh ovako ako ima neko iz tuzle ko je zavrsio neku skolu da mi daprijedlog savjet sta da upisem dvoumim se izmedju gimnazije i elektrotehnicke.,plss,.,answer.,
Vidi s' kolegom Pajom, siguran sam da će smisliti nešto pametno za tebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2010, 16:02

___Benny___ je napisao/la:sorry za off topic.al moram jednostavno ne mogu da odlucim koju cu solu upisat u osnovnoj sam imao prosjek 5.0 iako nisam neki ucenik marljiv ali najvise zbog sporta imam odlicne ocjene ehh ovako ako ima neko iz tuzle ko je zavrsio neku skolu da mi daprijedlog savjet sta da upisem dvoumim se izmedju gimnazije i elektrotehnicke.,plss,.,answer.,
Upisi gimnaziju ko sav normalan svijet! Mozda tamo shvatis ko je ustvari Dominacija i ko je najveci svih vremena!
Dio Arsenala

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 26 maj 2010, 16:03

sin3x je napisao/la:ako hoces cure ne idi u elektrotehnicku (doduse ja sam je zavrsio u zenici) ... sa gimnazijom mnogo mogucnosti ali ako neces na fakultet jbg elektrotehnicka je najbolja :D ..
ma druze ja racunam ici na fakultet al mi gmnazija ono zvuci streberski i pola raje ce u hebenu gimnaziju.,,a elektotehnicka nemislik upist opci smijer vec ovo tehnicar za racunare i atumatiku,.,tako nesh se "speluje" :mrgreen:

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 26 maj 2010, 16:05

-Paja je napisao/la:
Upisi gimnaziju ko sav normalan svijet! Mozda tamo shvatis ko je ustvari Dominacija i ko je najveci svih vremena!
ja sam to kralju davno shvatio.,ne treba mi gimnazija da odlucim koji cu klub podrzavat,,.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.