Džanan Musa

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

JohnCleese
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la JohnCleese » 22 dec 2015, 19:30

simicz je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Jel ulazio Musa ?
Usao
Da da sjajna odbrana, mislim da je bila i jedna blokada :salut:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 22 dec 2015, 20:42

Teske noge veceras,dosta slabije izdanje.

filip13

Post Postao/la filip13 » 22 dec 2015, 22:04

[youtube][/youtube]

AnkleBreaker
Kontakt:

Post Postao/la AnkleBreaker » 26 dec 2015, 20:52

Musa dobar protive Krke. 9pts, 1 skok, 2 asistencije.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 dec 2015, 20:20

Ulazi dijete primi 2 lopte i odmah 2 faula napravise gosti. :clap:

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 30 dec 2015, 20:25

4 poena Muse, jedna trojka i jedan poen sa slobodnog bacanja, totalno ga ignorišu u napadu kao i obicno..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 dec 2015, 20:52

6 poena 2,3 skoka ....

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 30 dec 2015, 21:05

Meni je ova koncepcija Cedevite potpuno pogrešna, od ovih Amera bih možda samo Whita ostavio. Da sam vlasnik ekipe otkaze bi na kraju sezone dobili Gordić, Žorić, Pilepić, Pullen i Walker. Ekipu bih gradio oko Bilana, Muse, Arapovića, Babića uz par pojacanja ali baš pojacanja. Ovi sto bi dobili otkaze imaju prevelika primanja za ono sto pokazuju na parketu tako da bi dosta novca od njihovih plata moglo da se proslijedi novim igračima. Pullen i Walker su klasični indijanci koji ne mogu igrati u ozbiljnim klubovima, dok Gordić, Žorić, Pilepić nemaju kvalitet za nešto više. Za Aba ligu to i prolazi prvenstveno zbog "kvaliteta" same lige..
Što se tice Muse ne brinem se ja za njega, on je rođeni pobjednik.
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

whitesnake
Kontakt:

Post Postao/la whitesnake » 30 dec 2015, 22:40

Brkoo je napisao/la:Meni je ova koncepcija Cedevite potpuno pogrešna, od ovih Amera bih možda samo Whita ostavio. Da sam vlasnik ekipe otkaze bi na kraju sezone dobili Gordić, Žorić, Pilepić, Pullen i Walker. Ekipu bih gradio oko Bilana, Muse, Arapovića, Babića uz par pojacanja ali baš pojacanja. Ovi sto bi dobili otkaze imaju prevelika primanja za ono sto pokazuju na parketu tako da bi dosta novca od njihovih plata moglo da se proslijedi novim igračima. Pullen i Walker su klasični indijanci koji ne mogu igrati u ozbiljnim klubovima, dok Gordić, Žorić, Pilepić nemaju kvalitet za nešto više. Za Aba ligu to i prolazi prvenstveno zbog "kvaliteta" same lige..
Po čemu je to White bolji od Pulena ???
Vjerovatno si večeras gledao prvi put Cedevitu u euroligi. Pulen je najzaslužniji , uz Bilana , što su se plasirali dalje !! Za Walkera se slažem , tipični propali NBA igrač ..Krkan. Za Žorića ne treba trošiti riječi , ukratko KLOC, taraba, samo eto odbranu nekad solidno odigra, doduše i to je rijetkost..

Samo se nadam da se Musa neće povrijedit igrajući sa ovim matorcima, još je fizički slab. Bojim se da se od pretjerane želje za igrom ne povrijedi.Puno trči pored protivničkih blokova, trudi se da stigne svakog igrača, ne treba se onoliko trošit. Onako krhkog bi eventualni direktni udarac u blok mogao skupo koštat.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 31 dec 2015, 10:25

Brkoo je napisao/la:Meni je ova koncepcija Cedevite potpuno pogrešna, od ovih Amera bih možda samo Whita ostavio. Da sam vlasnik ekipe otkaze bi na kraju sezone dobili Gordić, Žorić, Pilepić, Pullen i Walker. Ekipu bih gradio oko Bilana, Muse, Arapovića, Babića uz par pojacanja ali baš pojacanja. Ovi sto bi dobili otkaze imaju prevelika primanja za ono sto pokazuju na parketu tako da bi dosta novca od njihovih plata moglo da se proslijedi novim igračima. Pullen i Walker su klasični indijanci koji ne mogu igrati u ozbiljnim klubovima, dok Gordić, Žorić, Pilepić nemaju kvalitet za nešto više. Za Aba ligu to i prolazi prvenstveno zbog "kvaliteta" same lige..
Žorić jedini tu ne daje ono što se od njeg očekuje u ovoj sezoni. Svi ostali su ok, ali izgleda da ih ne pratiš redovno. Gordić recimo ove sezone stalno razigrava i ganja odbranu. Malo troši lopti skroz. Totalno jedan novi Gordić koji se i meni sviđa, mada bi ja volio da nešto i šutne.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 02 jan 2016, 16:31

whitesnake je napisao/la:
Po čemu je to White bolji od Pulena ???
Vjerovatno si večeras gledao prvi put Cedevitu u euroligi. Pulen je najzaslužniji , uz Bilana , što su se plasirali dalje !! Za Walkera se slažem , tipični propali NBA igrač ..Krkan. Za Žorića ne treba trošiti riječi , ukratko KLOC, taraba, samo eto odbranu nekad solidno odigra, doduše i to je rijetkost..

Samo se nadam da se Musa neće povrijedit igrajući sa ovim matorcima, još je fizički slab. Bojim se da se od pretjerane želje za igrom ne povrijedi.Puno trči pored protivničkih blokova, trudi se da stigne svakog igrača, ne treba se onoliko trošit. Onako krhkog bi eventualni direktni udarac u blok mogao skupo koštat.
Ne znam zbog cega porediš Whita i Pulena kad igraju potpuno različite pozicije. Vec sam u prethodnom postu rekao da je Pulen klasični indijanac koji odigra jednu tekmu na vrhunskom nivou i onda par tekmi ga nigdje nema i tako u krug. Meni se licno mnogo više sviđa igra Whita jer je korisniji u oba pravca. Sto se tice pracenja Cedevite, Cedevitu pratim od vremena kad sam cuo da ima neki baš talentovani Bosanac kod njih (Nurkić) i od tad utakmice nisam propustio.
I mene je strah da se Musa povrijedi mada on svojim pristupom i agresivnoscu pokazuje zbog cega trener ubacuje njega u igru i zbog cega mu toliko vjeruje za razliku npr. od Mazalina koji radi sve suprotno od onoga sto radi Musa..
Aleksandar Kosorić!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 03 jan 2016, 13:23

Opet oni o povredama :crazy: Svaki igrac se moze povrijediti a Musa nista prije ostalih.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 03 jan 2016, 13:34

lumani je napisao/la:Opet oni o povredama :crazy: Svaki igrac se moze povrijediti a Musa nista prije ostalih.

Kao da je Musa od papira pa ce ga neko zguzvati misli stvarno :? :?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 03 jan 2016, 20:10

Yucca je napisao/la:
lumani je napisao/la:Opet oni o povredama :crazy: Svaki igrac se moze povrijediti a Musa nista prije ostalih.

Kao da je Musa od papira pa ce ga neko zguzvati misli stvarno :? :?

Tako nekako.. :clap:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jan 2016, 18:24

Musa u igri protiv Zvezde.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 04 jan 2016, 18:32

jel pogodio nešto?
ne mogu da otvorim onnu stranicu aba lige
#Ynwa

filip13

Post Postao/la filip13 » 04 jan 2016, 18:44

Liverpool. YNWA je napisao/la:jel pogodio nešto?
ne mogu da otvorim onnu stranicu aba lige

meni jedva da otvori pocetnu stranicu,ostalo nista

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 04 jan 2016, 18:49

Evo vam ovako direktno moze, nije nista pogodio igrao 3min
http://live.aba-liga.com/aba/live.php?id=crv_ced
This time next year we'll be millionaires.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jan 2016, 18:52

Igrao tri minute, imao jedan skok, u napadu ga kao i obično u najmanju ruku ne smatraju opcijom, odbrana na nivou kao i uvijek.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 jan 2016, 18:57

FaraonTM je napisao/la:Igrao tri minute, imao jedan skok, u napadu ga kao i obično u najmanju ruku ne smatraju opcijom, odbrana na nivou kao i uvijek.
Bio je sam na otvorenom sutu,ali ipak nije sutao vec dodao Walkeru.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.