Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
nba zadnja nada, valjda ispoštuju makar večeras kad su sinoć pušili karu
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- exorciiist
- Kontakt:
Ma samo na kvotu 2, kladit se na velike timove, maksimalno 3 para na listicu.
I najbitnije pravilo od svih, ne kladi se iz navike!
Znam neke ljude kojima dobro ide , zna proci 2 sedmice nista ne odigraju, kazu nisu nasli zanimljiv par.
I najbitnije pravilo od svih, ne kladi se iz navike!
Znam neke ljude kojima dobro ide , zna proci 2 sedmice nista ne odigraju, kazu nisu nasli zanimljiv par.

ovo sto promasuje newcastle to treba znati promasiti
pa **** li vam majke, jestel vi normalni
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
šta su ljudi sve promašili, pa ovo nije normalno. **** vam se sa materom debili usrani
pa ovi su retardirani majke mi
hajde amerikanci il kanađani ko bilo gol da se igra mamu vam yebem
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
**** vas boxing day vas u picku propali svi dabogda
Daj te tri najsigurnija košarkaša za včrs i da idem leć spavat.
Sad si našo davat gol **** ti se sa materom
Sad si našo davat gol **** ti se sa materom
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, nema to puno veze sa vecim kvotama ili boljim rezultatima... Jednostavno, vremena su bila jednostavnija i kladjenje je bilo isto.
Imas 5 KM i hoces da dobijes barem 50.
2000: Ulazis u kladionicu, igras fikseve na 3-4 favorita, stavljas 5KM na kvotu 10 i to je to.
2015: Ulazis u kladionicu, hoces da igras fikseve, ali ugledas odg3+, pa mijesas malo... Pa, onda jedan tiket samo na golove, pa jedan bingo, pa jednu cuka..
Na kraju trebas da skines kvotu 50 na markicu na onom zamisljenom tiketu. 
2000: Ulazis u kladionicu, igras fikseve na 3-4 favorita, stavljas 5KM na kvotu 10 i to je to.
2015: Ulazis u kladionicu, hoces da igras fikseve, ali ugledas odg3+, pa mijesas malo... Pa, onda jedan tiket samo na golove, pa jedan bingo, pa jednu cuka..

to yebem vam se sa mamama američko-kanadskim
Ja isto mislim da je ovo najveci razlog naseg neuspjeha, svakako da mislim da se vise i stima, al ne mogu oni nas zajebat koliko mi sami mozemo.SlevinKelevra je napisao/la:Ma, nema to puno veze sa vecim kvotama ili boljim rezultatima... Jednostavno, vremena su bila jednostavnija i kladjenje je bilo isto.
2015: Ulazis u kladionicu, hoces da igras fikseve, ali ugledas odg3+, pa mijesas malo... Pa, onda jedan tiket samo na golove, pa jedan bingo, pa jednu cuka..Na kraju trebas da skines kvotu 50 na markicu na onom zamisljenom tiketu.
Ja poslednje vrijeme furam potencijalne "prelaze", ili gdje favorit gubi na poluvremenu, gdje samo igram draw no bet (go mi treba da vratim ulog, dva gola da prodjem). Danas sam uhvatio rizespora na tu varijantu, uplatio 6EUR(ne nadjoh muda za vise

U zadnjih nekoliko mjeseci me okolele konstanto cupa, gdje sve potencijalne prelaze pratim na live, kad bude poluvrijeme kako treb, onda trpam. Druga je prica sto vecinu vratim na ps1

šta mislite včrs za Gortata, Mirzu, Hardena i Davisa?
Sa overima, na zadnji ulog ako promašim
Sa overima, na zadnji ulog ako promašim

-
- Kontakt:
ja mislim da ce nas taj Gortat sve nazitgu 

Ma odoh ih odigrat i ćao. Nema više 

Super ponudu u sirokom krugu izbjegavati, eventualno kontru udariti na 1-2 para iz toga. Sta sam znao utakmica zaobici gdje svi popadaju, ali naravno padnem na necemu sto nije niko igrao.
Nad tobom sunce najljepše sja
Gortat u singlu
Lowry u singlu
I jedan divlji:
Lowry under
Howard under
Butler over
Barton under
Antekcoslfbaiaalento under
Lowry u singlu
I jedan divlji:
Lowry under
Howard under
Butler over
Barton under
Antekcoslfbaiaalento under
E **** ga arsenal usta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ajde gent gol
ybm gentu familiju nisu gola mogli dati fuj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.