Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 dec 2015, 18:10

SlevinKelevra je napisao/la:Chelsea i Tottenham dominiraju super, mega, giga ponudama... :think:
:stop:

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 26 dec 2015, 18:10

Bihac96 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Momci ukoliko prođe Everton +2, da li uzeti kesh ili čekati Arsenal h2?
Brate ne bi imao ni 10 maraka dobitka :mrgreen:
Cener i koji pf :D
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 26 dec 2015, 18:11

AsharaK je napisao/la:Momci ukoliko prođe Everton +2, da li uzeti kesh ili čekati Arsenal h2?
uzmi "keš", pa uplati pola na h2, a lapo imaš za nba :D

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 dec 2015, 18:11

ma učeraš mu, idemo na sve ili ništa onda :rol:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 dec 2015, 18:31

AsharaK je napisao/la:ma učeraš mu, idemo na sve ili ništa onda :rol:

Najslađe je pasti na svojima :mrgreen:
Chelsea F.C.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 dec 2015, 18:41

Blue_He4rt je napisao/la:

nemoj mi crnjaka :rol:

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 dec 2015, 18:45

Hahaha, ovde ako ne bude +2, ubit ću se

roceda22
Kontakt:

Post Postao/la roceda22 » 26 dec 2015, 19:08

Boxing day ali za moj novčanik

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 dec 2015, 19:09

Ne mogu da vjerujem da još nije pao ni jedan pogodak u pm

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 dec 2015, 19:10

AsharaK je napisao/la:
Blue_He4rt je napisao/la:

nemoj mi crnjaka :rol:

Ma to ti ja iz iskustva. Kad god sam odigrao rođeni Chelsea, tiketi su se crvenili od sramote.
Chelsea F.C.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 dec 2015, 19:16

Ma, jednostavno, treba sebi napokon ukucati u glavu da se ne isplati igrati na male kvote! Jednom, za sva vremena napraviti rez da na tiket nece ici kvota manja od 1.50 (barem), pa makar ne znam kako sigurna bla. Ti mozes dobiti igrajuci na zicere danas, ali ces im sve to vratiti u slijedeca dva-tri dana, ako probas i dalje istom metodom.

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 26 dec 2015, 19:21

Nordhorn-EMSDETTEN 2 3 kv sad u pola osam probat rukomet njemacka 2 liga, :evil: probat na osjecaj

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 26 dec 2015, 19:22

Selvin, upravu si zaista .. I na tim malim kvotama i favoritima se najviše štima, i na tome nas lupaju po ušima .. A na kraju krajeva ti koeficijenti ne znače faktički ništa u svijetu kladjenja, nekad su vise značili, danas ne .
Ili bila kvota 1.3 ili 2.50, podjednako je teško pogoditi ;)

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 dec 2015, 19:26

ako me sada obori ovaj +2, imam neke tri markice na premieru za včrs i prestajem. pa nisam ni ja više budala.

Aura55
Kontakt:

Post Postao/la Aura55 » 26 dec 2015, 19:32

jos jedna tradicija ce prestati
castle golovi

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 dec 2015, 19:36

Convicts1988 je napisao/la:Selvin, upravu si zaista .. I na tim malim kvotama i favoritima se najviše štima, i na tome nas lupaju po ušima .. A na kraju krajeva ti koeficijenti ne znače faktički ništa u svijetu kladjenja, nekad su vise značili, danas ne .
Ma, brate, ne stima se toliko koliko raja misli, ali dovoljno je da te navuku sa super ponudom i pada pola kugle zemaljske.
Evo danas, igra 17. protiv 7. ekipe Premierlige i na njih kvota 1.40. Niko ziv to ne bi odigrao da se domacin ne zove Chelsea i da ti nisu u sp poklonili 1.7. :roll:

Ili ti stave 1 2.30, a ddg 1.25. Ako ta ekipa pobjedi, kladionica je uradila svoj posao ako se vise igraca odlucilo za ovu manju kvotu itd. Umjesto da ih kaznis sa 2.30, ti se zadovoljis sa 1.25.

Ja se sjecam vremena kad su se mogli igrat samo fiksevi te 3-4 najosnovnije specijalne igre (odg, 3+...). a minimalna uplata bila 3KM.
KUNEM SE SVIM, da je obicna raja tada puno vise uzimala para na kladionici nego sada, kad su ponude debele k'o knjige a tiket mozes uplatiti i za 10 feninga. :roll:

reha87
Kontakt:

Post Postao/la reha87 » 26 dec 2015, 19:44

SlevinKelevra je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:Selvin, upravu si zaista .. I na tim malim kvotama i favoritima se najviše štima, i na tome nas lupaju po ušima .. A na kraju krajeva ti koeficijenti ne znače faktički ništa u svijetu kladjenja, nekad su vise značili, danas ne .
Ma, brate, ne stima se toliko koliko raja misli, ali dovoljno je da te navuku sa super ponudom i pada pola kugle zemaljske.
Evo danas, igra 17. protiv 7. ekipe Premierlige i na njih kvota 1.40. Niko ziv to ne bi odigrao da se domacin ne zove Chelsea i da ti nisu u sp poklonili 1.7. :roll:

Ili ti stave 1 2.30, a ddg 1.25. Ako ta ekipa pobjedi, kladionica je uradila svoj posao ako se vise igraca odlucilo za ovu manju kvotu itd. Umjesto da ih kaznis sa 2.30, ti se zadovoljis sa 1.25.

Ja se sjecam vremena kad su se mogli igrat samo fiksevi te 3-4 najosnovnije specijalne igre (odg, 3+...). a minimalna uplata bila 3KM.
KUNEM SE SVIM, da je obicna raja tada puno vise uzimala para na kladionici nego sada, kad su ponude debele k'o knjige a tiket mozes uplatiti i za 10 feninga. :roll:
Iole sto znam raje koja ponekad zna ubost na kladionici su sve momci koji forsiraju samo old skul 1, 2 i to je to. Nema golova ovakvih, onakvih, kornera, zutih i slicno. A upravu si za ponude, nisu sigurno dzaba uveli toliko razlicitih varijacija na svaku utakmicu, da nama bude bolje :D
Nije mi se jednom desilo, da zadnji par na tikeru cekam **** ps1, i citav zivot se kunem da ga vise nikad necu odigrat, al ono opet vidim u ponudi (ko danas liverpool leicester) ma ne moze da ne prodje :cool:
Garantujem da bi najvise uspjeha imali kad bi se napravila tema tipa nasjigurniji par, al opcije su samo 1 i 1x, pa naci brate 5-6 tekmi.
Jos kad vidim over/under koseva, over/under igraca okarakterisani kao najsigurniji parovi :crazy:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 dec 2015, 19:45

e moj Lukaku, de promaši šta još idi u pm

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 26 dec 2015, 19:48

SlevinKelevra je napisao/la: Ja se sjecam vremena kad su se mogli igrat samo fiksevi te 3-4 najosnovnije specijalne igre (odg, 3+...). a minimalna uplata bila 3KM.
Ja se sjecam svoja 3 sedmicna tiketa od prije 10-ak godina. Na markicu isplate od 350-750KM. U Premieru su tada plafon bila 24 para. Znaci ovog jednog tiketa se dobro sjecam sve su tip 1 ili 2, bez ikakvih igara na golove. Valencia-Espanyol kec je 1,60-ladno 3:0. Milan - Atalanta kec 1,55 4:1.... To su neki rezultati kojih se sjecam, ali se znalo da favorit udara bijedu. Rijetko kada je dolazio X ili 2. Danas se ogranicavam samo na singlove jer samo to mogu i pogoditi ali na masniju uplatu. Svakako i popusim, ali danas pogoditi vise od 3 para je u domenu SF :tokralju:

Aura55
Kontakt:

Post Postao/la Aura55 » 26 dec 2015, 19:51

reha87 je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:

Iole sto znam raje koja ponekad zna ubost na kladionici su sve momci koji forsiraju samo old skul 1, 2 i to je to. Nema golova ovakvih, onakvih, kornera, zutih i slicno. A upravu si za ponude, nisu sigurno dzaba uveli toliko razlicitih varijacija na svaku utakmicu, da nama bude bolje :D
Nije mi se jednom desilo, da zadnji par na tikeru cekam **** ps1, i citav zivot se kunem da ga vise nikad necu odigrat, al ono opet vidim u ponudi (ko danas liverpool leicester) ma ne moze da ne prodje :cool:
Garantujem da bi najvise uspjeha imali kad bi se napravila tema tipa nasjigurniji par, al opcije su samo 1 i 1x, pa naci brate 5-6 tekmi.
Jos kad vidim over/under koseva, over/under igraca okarakterisani kao najsigurniji parovi :crazy:
iskreno
imam osjecaj da se prije par godina x puta lakse dobivalo nego danas
kad se sjetim prvih godinu dvije kladenja (srednja skola) ja sam barem 2 puta na tjedan dobio
bilo 1.70 ili 1.15 sve je lakse prolazilo nego sada
ima namjestanja sigurno, sve su kladionice unistile :puke:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.