Ma prelijevanje iz supljeg u prazno. Nista od tog nema....
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ovaj put ima...carina je napisao/la:Hahah..no sikiriki, dat je rok do 8 mjeseca. Vi ste tad vec u bubnju za grupnu fazu![]()
Ma prelijevanje iz supljeg u prazno. Nista od tog nema....
Pa zar nisi ti zagovaro neki dan temu protiv nacionalizma, da nisi malo kontradiktoran?Hamo je napisao/la:U BiH sve kladionice drže anamo oni sa kamena...to je razlog blokiranja...Devil je napisao/la:Kvota se naglo menjala,sa sinocnih 3.1 na danasnjih 2.30 na Zelju i takve tekme se odmah blokiraju.
Nerado te ispravljam ali i Selimovicu istice ugovorSeyo_TM je napisao/la:Igraci kojima sad isticu ugovori:
Radosevic
Bajic
Simic
Bucan
M. Beslija
Radovanovic
Mesanovic
Bajro
Culum 1+1
Lazo 1+1
Igraci koji ce vjerovatno dobiti nogu ili se povuci (moje misljenje):
Serdarevic
Selimovic
Kovacevic
Mulalic
Seyo_TM je napisao/la:Igraci kojima sad isticu ugovori:
Radosevic
Bajic
Simic
Bucan
M. Beslija
Radovanovic
Mesanovic
Bajro
Culum 1+1
Lazo 1+1
Igraci koji ce vjerovatno dobiti nogu ili se povuci (moje misljenje):
Serdarevic
Selimovic
Kovacevic
Mulalic
Hahaha..ma nisam na to mislio majstore. Ako je iko zasluzio Europu nakon svih ovih godina, to ste vi. Nego, uzivajte sad do 8 mjeseca, nek svak radi sta treba da radi. Savez savezovo, uprava upravino, a Manijak nek uziva, i vakat je bioVirtu4l je napisao/la:No sikiriki Seyo, ima Nijaz veze u UEFA-i.
Nemoj da te cudi jel Leotar je suspendovao cak 20 igraca ...Devil je napisao/la:Kvota se naglo menjala,sa sinocnih 3.1 na danasnjih 2.30 na Zelju i takve tekme se odmah blokiraju.
Joj hoce vama taj Dzekin transfer dobro doci...Ufff.Koliko para ce inkasirati vas klub?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ajde Dzeko prodaj se molim te, pa da uzmemo pozajmicu i dovedemo 2,3 strasna igraca..![]()
![]()
![]()
Nezvanično 5%.tatamata je napisao/la:Joj hoce vama taj Dzekin transfer dobro doci...Ufff.Koliko para ce inkasirati vas klub?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ajde Dzeko prodaj se molim te, pa da uzmemo pozajmicu i dovedemo 2,3 strasna igraca..![]()
![]()
![]()
Mislim da 5% dijele svi njegovi klubovi do 21. godine. Nas tu slijeduje 3.5% a Teplice 1.5%. To je ta tzv solidarnost odnosno naknada za treniranjeVirtu4l je napisao/la:Nezvanično 5%.tatamata je napisao/la:Joj hoce vama taj Dzekin transfer dobro doci...Ufff.Koliko para ce inkasirati vas klub?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ajde Dzeko prodaj se molim te, pa da uzmemo pozajmicu i dovedemo 2,3 strasna igraca..![]()
![]()
![]()
Oko milion i p'o..tatamata je napisao/la:Joj hoce vama taj Dzekin transfer dobro doci...Ufff.Koliko para ce inkasirati vas klub?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ajde Dzeko prodaj se molim te, pa da uzmemo pozajmicu i dovedemo 2,3 strasna igraca..![]()
![]()
![]()
do koje godine je to garantirano,ja koliko sam citao to vrijedi do 24 godine .....Baja_Zvjerka je napisao/la:Oko milion i p'o..tatamata je napisao/la:Joj hoce vama taj Dzekin transfer dobro doci...Ufff.Koliko para ce inkasirati vas klub?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ajde Dzeko prodaj se molim te, pa da uzmemo pozajmicu i dovedemo 2,3 strasna igraca..![]()
![]()
![]()
![]()
Ma valjalo bi pravo..