Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Evo Chealsea krenu po Dzeku, nadam se da ce uspjeti da ga dovedu !
Liverpool ce da odustane jer Tores ostaje, produzio je ugovor, a zamisao je bila da dovedu Dzeku ako ode Tores.
Liverpool ce da odustane jer Tores ostaje, produzio je ugovor, a zamisao je bila da dovedu Dzeku ako ode Tores.
× Plava krv ispod koze ×
- moustapha
- Kontakt:
Vidjet ćemo gdje će sutra, il ćak večeras navečer 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
MaliMemo je napisao/la:Evo Chealsea krenu po Dzeku, nadam se da ce uspjeti da ga dovedu !
Ma, to je jutarnji info na ss.ba.., poslepodne ce Dzeko biti vidjen u Barseloni, a veceri ranoj negde na severu Italije.

Ja bi iskreno voleo da ode u Celsi ili neki engleski klub koji ce igrati LP.
imam neku šuhu da nece niko dati 40 mil. i da ce ostat sa vukovima hm??
Semper Fidelis
- fahrenheit
- Kontakt:
Ja mislim da je sutra na redu Inter, jer će Murinjo dovesti Milita u Real, pa će se otvoriti mjesto za Džeku 

"Like a krme in Teheran."
Boze sacuvaj svaki dan neki tim krene po Dzeku
jedino nisu Barcu jos spomenuli kao zamjena za Ibru 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ovo već postaje smiješno
Al' eto, gdje god ode ja ću navijati za taj klub
Bio to Chelsea, Real, Bayern, Barca, Mančester itd
Uglavnom, gdje god ode, svi su klubovi vrhunski.

Al' eto, gdje god ode ja ću navijati za taj klub

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Nije valjda da ću sad simpatisati Čelzi ! 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Dobro je,tek podne a samo jedan klub krenuo po Dzeku
Dug je dan...
Al najjaca izjava doticnog Škundrica :
Ancelotti ima probelema sa napadačima, s obzirom da su Didier Drogba (32 godine) i Nicolas Anelka (31) u silaznoj putanji svoje karijere i sigurno je da se na dvojicu veterana vrhunski klub kakav je Chelsea ne može osloniti u potpunosti.
Vjerovano je doticni mislio na to,da ih godine sustizu,al napisati za igraca koji je odigrao najbolju sezonu u svojoj karijeri,da mu je forma u silaznoj putanji, je krajnje smijesno i neobjektivno.

Al najjaca izjava doticnog Škundrica :
Ancelotti ima probelema sa napadačima, s obzirom da su Didier Drogba (32 godine) i Nicolas Anelka (31) u silaznoj putanji svoje karijere i sigurno je da se na dvojicu veterana vrhunski klub kakav je Chelsea ne može osloniti u potpunosti.
Vjerovano je doticni mislio na to,da ih godine sustizu,al napisati za igraca koji je odigrao najbolju sezonu u svojoj karijeri,da mu je forma u silaznoj putanji, je krajnje smijesno i neobjektivno.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Jesu, i plus da wolsburg dobije i 5 miliona.juznjak> je napisao/la:Boze sacuvaj svaki dan neki tim krene po Dzekujedino nisu Barcu jos spomenuli kao zamjena za Ibru

93,4 % " !!!
-
- Kontakt:
Ma Dzeko ce kod "plavaca"...upamtite sta sam rekao...kladite se na ovu dojavu od mene 

jeste i muzicku od Kemala okrece se kolo sreceambrozija je napisao/la:Jesu, i plus da wolsburg dobije i 5 miliona.juznjak> je napisao/la:Boze sacuvaj svaki dan neki tim krene po Dzekujedino nisu Barcu jos spomenuli kao zamjena za Ibru

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Već je 14:50, a samo Chelsea za danas. Do 17h očekujem još barem 2 kluba da se jave 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Iskreno se nadam da nece:D da ce ostati na ovom i da ce potpisati za chelseaElddar je napisao/la:Već je 14:50, a samo Chelsea za danas. Do 17h očekujem još barem 2 kluba da se jave

Po meni bolje mjesto nije mogao naci

samo jos da je ovo istina

Ima velika sansa da Edin ostane u Wolfsburgu... jer malo ko zeli dati 40 mill eura... a Edinu se neostaje u Vukovima i zato ce i otici, al za cjenu?? to niko jos nezna... al imam osjecaj da ce Chelsi i Man U biti u lovu za njega...
BLUE NATION.
Ma nemoj kolega. Nastranu to sto svi volimo Edina, ja ipak nemogu simpatisati CSKA, pa makar i on igrao tamo.Zagor je napisao/la:Nije valjda da ću sad simpatisati Čelzi !
Ako vec nece u Liverpool, onda neka ide u MANU...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ejh sad kolega, draži ti Manchester od Chelsea

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve spominju ali nikako Zvijezdu iz Gradachca

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Gradachac?Za_raju je napisao/la:Sve spominju ali nikako Zvijezdu iz Gradachca![]()

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, kakarut, muhamedhulk i 36 gostiju.