FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

carina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la carina » 26 maj 2010, 14:00

Hahah..no sikiriki, dat je rok do 8 mjeseca. Vi ste tad vec u bubnju za grupnu fazu :D
Ma prelijevanje iz supljeg u prazno. Nista od tog nema....

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 maj 2010, 14:01

carina je napisao/la:Hahah..no sikiriki, dat je rok do 8 mjeseca. Vi ste tad vec u bubnju za grupnu fazu :D
Ma prelijevanje iz supljeg u prazno. Nista od tog nema....
ovaj put ima...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2010, 14:03

No sikiriki Seyo, ima Nijaz veze u UEFA-i.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 maj 2010, 14:03

Biće šta bude, to su krovne fudbalske organizacije, ili radiš po pravilima ili igraš "na male". Realno, ovo je jedan od najlakših uslova za ispuniti, kakvi se uslovi i rokovi iza "brda" valjaju (stadioni, ugovori, licence...)
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 26 maj 2010, 14:08

Hamo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Kvota se naglo menjala,sa sinocnih 3.1 na danasnjih 2.30 na Zelju i takve tekme se odmah blokiraju.
U BiH sve kladionice drže anamo oni sa kamena...to je razlog blokiranja...
Pa zar nisi ti zagovaro neki dan temu protiv nacionalizma, da nisi malo kontradiktoran?
Nekad je pametnije odsutiti vjeruj mi...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 maj 2010, 14:17

Igraci kojima sad isticu ugovori:
Radosevic
Bajic
Simic
Bucan
M. Beslija
Radovanovic
Mesanovic
Bajro

Culum 1+1
Lazo 1+1

Igraci koji ce vjerovatno dobiti nogu ili se povuci (moje misljenje):

Serdarevic
Selimovic
Kovacevic
Mulalic
Kerla(kao da je dobio nogu ali trenirat sa nama)

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 26 maj 2010, 14:18

Seyo_TM je napisao/la:Igraci kojima sad isticu ugovori:
Radosevic
Bajic
Simic
Bucan
M. Beslija
Radovanovic
Mesanovic
Bajro

Culum 1+1
Lazo 1+1

Serdarevic
Selimovic
Kovacevic
Mulalic
Nerado te ispravljam ali i Selimovicu istice ugovor

Post Postao/la Avatar » 26 maj 2010, 14:18

Seyo_TM je napisao/la:Igraci kojima sad isticu ugovori:
Radosevic
Bajic
Simic
Bucan
M. Beslija
Radovanovic
Mesanovic
Bajro

Culum 1+1
Lazo 1+1

Serdarevic
Selimovic
Kovacevic
Mulalic

Ovi boldirani ce produziti sigurno ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 maj 2010, 14:23

Nisam znao za selimovica, ali svakako nece ostati...

@avatar ;) nemoj biti siguran, nego polako...a i nisam rekao da nece potpisati..

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 26 maj 2010, 14:26

SVAKA ČAST LjUDIMA KOJI RADE NA FKŽ.COM ŠTO SU NAM POBLIŽE OBJASNILI PUT NAŠEG ŽELjE.Seyo kada će pjesme biti postavljene :?: :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 26 maj 2010, 14:33

Virtu4l je napisao/la:No sikiriki Seyo, ima Nijaz veze u UEFA-i.
Hahaha..ma nisam na to mislio majstore. Ako je iko zasluzio Europu nakon svih ovih godina, to ste vi. Nego, uzivajte sad do 8 mjeseca, nek svak radi sta treba da radi. Savez savezovo, uprava upravino, a Manijak nek uziva, i vakat je bio :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 maj 2010, 14:36

Devil je napisao/la:Kvota se naglo menjala,sa sinocnih 3.1 na danasnjih 2.30 na Zelju i takve tekme se odmah blokiraju.
Nemoj da te cudi jel Leotar je suspendovao cak 20 igraca ...

Tako da ce biti cudo ako sastave i prvih 11 :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 26 maj 2010, 15:13

Ako je ovaj Gančev siguran kao pojačanje onda je to prva dobra vijest (barem na osnovu onog videa što sam gledao).Štoperska linija Mešić-Bogičević(samo da prestane sa rizičnim potezima pred našim golom i super štoper) je sasvim solidna(ako uzmemo u obzir da smo igrali stalno bez pravog desnog beka).Radovanović ako ne popravi igru u defanzivi teško da može ostati.Neko je pisao da je Svraka dosta napredovao u ovoj sezoni i slažem se stvarno ALI on za evropske utakmice nema što je potrebno (pogotovo iskustva) i sa Ćulumom u paru što je do sada igrao to ne bi išlo siguran sam.
Bekrić (ako ode računam Pelaka ili Zebu kao zamjenu) sigurno može i u evropskim utakmicama dosta ponuditi (po meni njegova jedina mana je poprilično slab šut ).Višća siguran sam da može odigrati kvalitetno i još ako bude kakvo kvalitetno pojačanje, i njegova igra će biti bolja.Mirso sigurno ima iskustva i kvaliteta samo ne znam da li će moći izdržati tempo evropske utakmice zbog godina i dobro bi bilo imati kvalitetno rješenje u pojačanjima na njegovoj poziciji.I na kraju, Popović.Siguran sam da Amar zna da Lazar, ako išta želimo napraviti u evropi jednostavno NE MOŽE i da nam je tu pojačanje i najpotrebnije ( Rovčanin alkos i slaba minutaža,Bajro slaba minutaža i ne možemo računati nešto posebno na ovu dvojicu).Na klupi mislim da jedino Čolić zaslužuje neku pažnju (al kako sam upratio malko je bezobrazan pa šta će Amar sa njim ...:D)

UGLAVNOM, LIJEPA DOBRA STARA VREMENA SE OPET MOGU NAMIRISATI U ZRAKU :)
Željo - My first love!!!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 26 maj 2010, 15:23

slika

FK Željezničar took their first league title in Bosnia and Herzegovina since 2002 after a 4-1 win over FK Laktaši in Sarajevo which had coach Amar Osim celebrating a "deserved" triumph.

FK Željezničar have taken their first Bosnian-Herzegovinian title since 2002, Sunday's 4-1 win home against FK Laktaši sparking celebrations in Sarajevo.

Two Samir Bekrić goals and one each from Mirsad Bešlija and Haris Bešlija delighted a record crowd at the Grbavica Stadium, a defeat for second-placed FK Borac Banja Luka at FK Olimpik Sarajevo giving Amir Osim's side a seven-point lead at the top of the Premijer Liga with one round of fixtures to go. Defeat for Laktaši, meanwhile, means they will be relegated at the end of the season.

Željezničar lost the two-legged Bosnian-Herzegovinian Cup final to Borac on away goals last week but have now claimed five national titles – one in Yugoslavia (1971/72) and four in Bosnia-Herzegovina (1997/98, 2000/01, 2001/02 and this season. "We deserved this title," said Osim, who has guided the club to the last three league triumphs. "I am sorry we didn't win the cup but we are happy. Our fans played a big part in our success."

uefa
Željo - My first love!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 maj 2010, 15:32

Ajde Dzeko prodaj se molim te, pa da uzmemo pozajmicu i dovedemo 2,3 strasna igraca.. :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 26 maj 2010, 15:36

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ajde Dzeko prodaj se molim te, pa da uzmemo pozajmicu i dovedemo 2,3 strasna igraca.. :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Joj hoce vama taj Dzekin transfer dobro doci...Ufff.Koliko para ce inkasirati vas klub?
Treci put castimo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2010, 15:38

tatamata je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ajde Dzeko prodaj se molim te, pa da uzmemo pozajmicu i dovedemo 2,3 strasna igraca.. :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Joj hoce vama taj Dzekin transfer dobro doci...Ufff.Koliko para ce inkasirati vas klub?
Nezvanično 5%.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 26 maj 2010, 15:40

Virtu4l je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
Nezvanično 5%.
Mislim da 5% dijele svi njegovi klubovi do 21. godine. Nas tu slijeduje 3.5% a Teplice 1.5%. To je ta tzv solidarnost odnosno naknada za treniranje 8-)
Cuva Bog Zelju svog!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 maj 2010, 15:44

tatamata je napisao/la:
Oko milion i p'o.. 8-)
Ma valjalo bi pravo..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zenica Blues
Kontakt:

Post Postao/la Zenica Blues » 26 maj 2010, 15:53

Baja_Zvjerka je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
Oko milion i p'o.. 8-)
Ma valjalo bi pravo..
do koje godine je to garantirano,ja koliko sam citao to vrijedi do 24 godine .....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 55 gostiju.