Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
porediti xavi-a i cesca je malo nemoguce... iako igraju na istoj poziciji nisu isti igraci.. cesc u arsenalu dribla daje golove dodaje ZADNJE PASOVE (asistencije) dok xavi u barci nosi igru on je pokrece ali i ne zavrsava kao sto to cesto zna uraditi cesc ... prevedeno xavi je igrac izmedju dmf i cmf dok je cesc izmedju cmf i amf pa vi vidite ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- FC ARSENAL
- Kontakt:
pozz svim navijacima arsenala, dugo pratim ovaj forum, al sam se tek sad registrovao... nadam se da sam dobrodosao 

Naravno da si dobrodosao, svi pravi navijaci pravog kluba su dobrodosli.
Vidis, ima nas ovdje pravih navijaca, ali ima i ubacenih elemenata koji iznutra zele da naude kako nama, tako i nasem voljenom klubu pa ja kao odgovoran Topnik moram da te upozorim da se previse ne druzis sa ovim kvazinavijacima, a znat ces ubrzo ko su oni.
Htjet ce te privoljeti da im se pridruzis i pljujes po svemu u i oko Arsenala, medutim, nadam se da neces biti izmanipulisan od istih i da ces stati na pravu strani.
In Wenger we trust!
Vidis, ima nas ovdje pravih navijaca, ali ima i ubacenih elemenata koji iznutra zele da naude kako nama, tako i nasem voljenom klubu pa ja kao odgovoran Topnik moram da te upozorim da se previse ne druzis sa ovim kvazinavijacima, a znat ces ubrzo ko su oni.
Htjet ce te privoljeti da im se pridruzis i pljujes po svemu u i oko Arsenala, medutim, nadam se da neces biti izmanipulisan od istih i da ces stati na pravu strani.

In Wenger we trust!
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!
- FC ARSENAL
- Kontakt:
posto dugo pratim forum, a naravno i temu Arsenal, siguran sam da je osnivac ove teme pravi navijac...o ostalim ne bih sad... uostalom, vremenom cu se prilagodjavat.... 

- ___Benny___
- Kontakt:
dobrodosao a ove nehljebare samo na ignore znaju oni cesto pametnu koju rec ali jos cesce isticu da samo postoji jedan klub najjaci na svijetu.,.a mi to nismo.,tako da treba biti realan i objektivan da bi se uspostavila normalna konverzacija,.FC ARSENAL je napisao/la:posto dugo pratim forum, a naravno i temu Arsenal, siguran sam da je osnivac ove teme pravi navijac...o ostalim ne bih sad... uostalom, vremenom cu se prilagodjavat....
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
- FC ARSENAL
- Kontakt:
ma ja... znam ja to, cesto su se dovodili u sumnju da su nekolicina forumasa jedna te ista osoba.... al otom-potom... hvala ti... necu biti bas redovan, skola i te obaveze___Benny___ je napisao/la:dobrodosao a ove nehljebare samo na ignore znaju oni cesto pametnu koju rec ali jos cesce isticu da samo postoji jedan klub najjaci na svijetu.,.a mi to nismo.,tako da treba biti realan i objektivan da bi se uspostavila normalna konverzacija,.FC ARSENAL je napisao/la:posto dugo pratim forum, a naravno i temu Arsenal, siguran sam da je osnivac ove teme pravi navijac...o ostalim ne bih sad... uostalom, vremenom cu se prilagodjavat....

- -Paja
- Kontakt:
Evo ponovo je na snazi manji pritisak na kapitena i Arsenal od strane katalonskih medija ali to su zadnji trzaji njihov pritisak je uzaludan Wenger ih je nokautirao!
Dio Arsenala
- ___Benny___
- Kontakt:
ako se u cemu slazem u slucaju sa ovom idolopoklonicima wengera onda je stvar za fabregasa i ovo politicko sranje od kluba zvanog barcelona.oni na rede govore da je fabregas vec postao igrac barce evo godinu i pol.-Paja je napisao/la:Evo ponovo je na snazi manji pritisak na kapitena i Arsenal od strane katalonskih medija ali to su zadnji trzaji njihov pritisak je uzaludan Wenger ih je nokautirao!

@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
Zar još se o tome brinete ?! Pa da je htio preć, prešao bi on davno. Uostalom, kao što Wenger kaže, 90 miliona i nek ide

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ko hoce da ide neka ide, naravno uz pristojnu cijenu sto je u ovom trenutku ne manje od 60 miliona funti... Arsenal je iznad svakog igraca i svako ko ne zeli igrati nek odj***e .. a za te pare arsenal moze uzeti 3 odlicna igraca i jos plus sto AW ima svoje pare koje moze potrositi i moze pojacati ekipu vise nego sto ce izgubiti odlaskom cesca ..
Zato sam i rekao, 90 miliona eura i njihovj je. Kad C.Ronaldo može toliko vrijedit, može i Fabregas 

ma nije sto je ronaldo nego cesc ima dug ugovor i jos ima 23 godina a da ne govorim o njegovim kvalitetama ..GunnerS je napisao/la:Zato sam i rekao, 90 miliona eura i njihovj je. Kad C.Ronaldo može toliko vrijedit, može i Fabregas
Bolje i da ode za nekih 70, 80 miliona funti nego da ostane a da nije to onaj Cesc. Ako želi ić, nek barca dadne tolike pare i to je to... Wenger će onda dovest tu nekog igrača, pojačat odbranu i golmana za te pare i još ostane za kafesin3x je napisao/la:ma nije sto je ronaldo nego cesc ima dug ugovor i jos ima 23 godina a da ne govorim o njegovim kvalitetama ..GunnerS je napisao/la:Zato sam i rekao, 90 miliona eura i njihovj je. Kad C.Ronaldo može toliko vrijedit, može i Fabregas

ahahahha mislis ostane za kaficaGunnerS je napisao/la:Bolje i da ode za nekih 70, 80 miliona funti nego da ostane a da nije to onaj Cesc. Ako želi ić, nek barca dadne tolike pare i to je to... Wenger će onda dovest tu nekog igrača, pojačat odbranu i golmana za te pare i još ostane za kafesin3x je napisao/la:ma nije sto je ronaldo nego cesc ima dug ugovor i jos ima 23 godina a da ne govorim o njegovim kvalitetama ..GunnerS je napisao/la:Zato sam i rekao, 90 miliona eura i njihovj je. Kad C.Ronaldo može toliko vrijedit, može i Fabregas

Da da, mislio sam čitav London počastit al et ti nedaš
Upravu si, sve s emože od tih 70-80 miliona funti koje će Barca morat dat ako ga želi dovest
Uostalom, Nasri je najbolji na toj poziciji gdje Cesc igra, iako je Cesc bolji al opet, nije nezamjenjiv. Ja bih volio da ostane, al, koga nema bez njega se može.

Upravu si, sve s emože od tih 70-80 miliona funti koje će Barca morat dat ako ga želi dovest

Uostalom, Nasri je najbolji na toj poziciji gdje Cesc igra, iako je Cesc bolji al opet, nije nezamjenjiv. Ja bih volio da ostane, al, koga nema bez njega se može.
lakse im da nas sve u BiH pocaste kafom nego jedan LondonGunnerS je napisao/la:Da da, mislio sam čitav London počastit al et ti nedaš![]()
Upravu si, sve s emože od tih 70-80 miliona funti koje će Barca morat dat ako ga želi dovest![]()

a volio bih da odu eduardo,silly,almunia,fabianski,gallas.. i opet na istom broju igraca koji su otisli i koje su doveli

Pa, Gallas vjerovatno ide, kao i Silly, Almunia ako Bog da, isto i sa Dudu-om, A Fabianskog držat, jbg.treba nam rezervni golman
Treba čekat još jednu-dvi sedmice da vidimo koji su idući koraci Wengera

ma ne znam sta je sa fabianskim a sigurno ni navijaci ne pomazu.. nije on almunia bolji je sigurno moze biti jedan od boljih golmana ali jednostavno nece ga ... eh da mi je znati sta je njemu u glavi kad brani nekako izgleda izgubljen kao da se odjednom stvori na golu i pita sta je biloGunnerS je napisao/la:Pa, Gallas vjerovatno ide, kao i Silly, Almunia ako Bog da, isto i sa Dudu-om, A Fabianskog držat, jbg.treba nam rezervni golman![]()

Ne znam šta da ti kažem, osim, vidjet ćemo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.